Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

[quote=jolia,2006 09 15, 08:25]
Aš tai su tais dalykais dirbu.O pirkti yra pigių Menų gimnazijos sustojime,parduotuvėje "viskas jūsų rankdarbiams".
Papildyta:

kaip smagu, kad darbas tai tarsi mėgiamas užsiėmimas smile.gif
o sakyk, ar toj krautuvėj ir "akmenukų-stikliukų" galima įsigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2006 09 15, 08:25)

Lenkiu galvą prieš tokį kruopštumą.Nuostabus darbas thumbup.gif Ir iš kur žmonės semiasi kantrybės g.gif

drinks_cheers.gif Paveikslas nuostabus wub.gif
Jau seniai noriu pabandyti kažką išsiuvinėti,bet nedrįstu,nes tiek kantrybės tikrai neužteks schmoll.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad darbas tai tarsi mėgiamas užsiėmimas smile.gif
o sakyk, ar toj krautuvėj ir "akmenukų-stikliukų" galima įsigyti blush2.gif
[/quote]
Tikrai labai faina 4u.gif Stikliukų yra,bet tik didmenai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2006 09 15, 07:06)
Ačiū už pagyras  blush2.gif . Jūsų darbeliai labai gražūs ir šilti.
Liorka, kaip gražu (ir atrodo šilta bus  tongue.gif ). Ar pagal kokią schemutę nėrei. Jei taip gal galima būtų aprašymą gaut  ax.gif

schema yra temoje paltai pirmam ar antram puslapyje, bet ji ten praktishkai neyskaitoma, tik ideja mazdaug suprantama, tai visa kita ish akies neriau smile.gif nemoku as taip nert, bet klaidos nelabai pastevimos, tik gal del vienos nesiot bus nepatogu, bet kai prie savo daikto, tai prisiderini smile.gif
Atsakyti
Ech, pasirodysiu ką šią savaitėlę veikiau... blush2.gif Norejau nusivelti pirmaja veltinio apyrankę, o tada uzsimaniau tokios jau rudeninės apyrankės prie batų, bet bedirbant visai kas kita gavos doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu ir as user posted image
Atsakyti
vauuuu bigsmile.gif koks grožis wub.gif .

Aš irgi pagaliau prisėdus buvau prie veltinio ir sau ax.gif vieną sagę susimeistravau blush2.gif . Dar truputuką pagrąžinsiu bigsmile.gif ir įkelsiu pasirodyt 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 09 15, 18:44)
Ech, pasirodysiu ką šią savaitėlę veikiau...  blush2.gif  Norejau nusivelti pirmaja veltinio apyrankę, o tada uzsimaniau tokios jau rudeninės apyrankės prie batų, bet bedirbant visai kas kita gavos  doh.gif  lotuliukas.gif 

http://mano.zebra.lt...0ac82236db0.jpg[/img]
user posted image

sita baisiai grazi wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 09 15, 19:12)
sita baisiai grazi wink.gif  thumbup.gif

As irgi sita isimylejau wub.gif Nemegstu apyrankiu nesiot, niu bet sita wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 15, 18:11)
vauuuu bigsmile.gif koks grožis  wub.gif .

Aš irgi pagaliau prisėdus buvau prie veltinio ir sau  ax.gif vieną sagę susimeistravau  blush2.gif . Dar truputuką pagrąžinsiu  bigsmile.gif ir įkelsiu pasirodyt  4u.gif .

bigsmile.gif Fainai.. lauksim rezultato mirksiukas.gif wub.gif

QUOTE(Jumi @ 2006 09 15, 18:12)
sita baisiai grazi wink.gif  thumbup.gif

biggrin.gif Dekui 4u.gif

QUOTE(white:) @ 2006 09 15, 18:49)
As irgi sita isimylejau  wub.gif Nemegstu apyrankiu nesiot, niu bet sita  wub.gif  wub.gif

blush2.gif Nu cia tai komplimentas... assa.gif xex, Dekui labai flirt.gif
Atsakyti
Giriuos ir as biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Jumi, gal čia su gumutėm į plaukus g.gif beje, labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti