manau kokie varskes patiekalai
Mes tai daznai gaminame is makaronu patiekalus, pvz si vakara makaronai su suriu. Skanu ir paprasta!
o mes gaminam varskes cepelinus (250g varskes ,7saukstai manu kruopu,2 kupini saukstai bulviu krakmolo druskos viska suminkom i vientisa tesla ir dedam norimo idaro ;1razinu ,2obuoliu ,3 virtos maltos mesos,kepintu svogunu,4desros ,kepintu svogunu suformuojam cepelinu formos verdame pasuditam vandenyje 15- 20min tiekiam su atitinkamu padazu)
QUOTE(Filia @ 2007 05 23, 13:29)
Viską ką turi meti į troškintuvą, jį ir orkaitę ir iškepa troškinys.
Bulvių, mėsytės pjaustytos smulkiai, baklažano, svogūno, česnako, šaldytų daržovių, šaukštą grietinės, šaukštą pomidorų padažo, prieskonių, žalumos, vandens ir viskas. Ruošimas nedaug užima ir stovėti prie plytos nereikia.
Bulvių, mėsytės pjaustytos smulkiai, baklažano, svogūno, česnako, šaldytų daržovių, šaukštą grietinės, šaukštą pomidorų padažo, prieskonių, žalumos, vandens ir viskas. Ruošimas nedaug užima ir stovėti prie plytos nereikia.
Mes su vyru ir mėgstam tokius troškinius, bet bėda ta, kad namų ministras tokių dalykų nevalgo.
QUOTE(Kudle @ 2009 05 15, 17:47)
o mes gaminam varskes cepelinus (250g varskes ,7saukstai manu kruopu,2 kupini saukstai bulviu krakmolo druskos viska suminkom i vientisa tesla ir dedam norimo idaro ;1razinu ,2obuoliu ,3 virtos maltos mesos,kepintu svogunu,4desros ,kepintu svogunu suformuojam cepelinu formos verdame pasuditam vandenyje 15- 20min tiekiam su atitinkamu padazu)
Įdomus receptukas cepelinų, reiks pabandyti.
Ką ruošiat vakarienei tokiais šiltais vasaros vakarais?
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 28, 22:01)
Ką ruošiat vakarienei tokiais šiltais vasaros vakarais?
lietinias su bananais (arba persikais) ir ledais
dar prie blynų labai gerai ledų-braškių kokteilis
QUOTE(Mergelė @ 2009 06 28, 22:01)
Ką ruošiat vakarienei tokiais šiltais vasaros vakarais?
Vakar- saltibarsciai, uzvakar- orkaiteje keptos bulves ir kefyras..Siandien gal braskiu su saltu pienu
vistienos salotikes
siandien vakarienei savo keturiems vyrams darysiu vistiena:
reikes 4 visciuko kulseliu, 4 obuoliu, konservuotu ananasu, ananasu sulciu, cesnaku, kario, druskos, pipiru, ciobreliu ar dar kokiu prieskoniu, pagal skoni. visu pirma, apkepu su druska ir pipiriukais itrinta vistiena truputyje aliejaus, pakol paruduos, tuomet isimu ir atidedu ja i sona. Tuomet nuluptus ir ketvirciais supjaustytus obuolius dedu i nuo vistienos likusius riebalus ir miesos sultis ir pakepinu, kartu su cesnakais (ju dedu daug, kadangi visa seimyna megsta astrumeli) ir ananasais. Kaip apsitroskina vaisiai, dedu kari, ciobreli ar kitus prie vistienos besiderinancius prieskonius, pilu puodeli ananasu sulciu ir puodeli karsto vandens, pridedu druskos ir pipiriuku arba sultinio kubeli. Palaukiu keleta minuciu, kol prades viskas troskintis ir sudedu kulseles i visa mase. Troskinu ant letos ugnies apie pusvalandi. Kai pasitroskina vistiena, isimu ja, i padaziuka, jeigu dar norisi idedu kario, kitu prieskoniu ir viskas
skanaus
viskas labai paprasta, ir begalo skanu
galima dar greta cesnako arba vietoje jo deti svoguna, bet kadangi pati jo nevalgau, tai jo nededu
bet tikiu, kad tiktu
galima patiekti su ryziais (as juos dazniausiai kepu ant keptuves), taip pat, su marinuotais vaisiais, kaip garnyras labai puikiai tinka padaziukas kuris lieka patroskinus vistyte, nes jis gaunasi pakankamai tirstas, tokia kosyte
nu zinokit, seimyna, tai baisiai megsta
reikes 4 visciuko kulseliu, 4 obuoliu, konservuotu ananasu, ananasu sulciu, cesnaku, kario, druskos, pipiru, ciobreliu ar dar kokiu prieskoniu, pagal skoni. visu pirma, apkepu su druska ir pipiriukais itrinta vistiena truputyje aliejaus, pakol paruduos, tuomet isimu ir atidedu ja i sona. Tuomet nuluptus ir ketvirciais supjaustytus obuolius dedu i nuo vistienos likusius riebalus ir miesos sultis ir pakepinu, kartu su cesnakais (ju dedu daug, kadangi visa seimyna megsta astrumeli) ir ananasais. Kaip apsitroskina vaisiai, dedu kari, ciobreli ar kitus prie vistienos besiderinancius prieskonius, pilu puodeli ananasu sulciu ir puodeli karsto vandens, pridedu druskos ir pipiriuku arba sultinio kubeli. Palaukiu keleta minuciu, kol prades viskas troskintis ir sudedu kulseles i visa mase. Troskinu ant letos ugnies apie pusvalandi. Kai pasitroskina vistiena, isimu ja, i padaziuka, jeigu dar norisi idedu kario, kitu prieskoniu ir viskas
QUOTE(Armana @ 2005 01 21, 17:30)









