Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarienė

na as irgi megstu lengva maista.... 4u.gif
bet mano vyras is darbo nori ko nors sunkaus.... g.gif

Atsakyti
Viską ką turi meti į troškintuvą, jį ir orkaitę ir iškepa troškinys. 4u.gif
Bulvių, mėsytės pjaustytos smulkiai, baklažano, svogūno, česnako, šaldytų daržovių, šaukštą grietinės, šaukštą pomidorų padažo, prieskonių, žalumos, vandens ir viskas. Ruošimas nedaug užima ir stovėti prie plytos nereikia. thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien ant mūsų vakarienės stalo garuos faršu kimšti dideli makaronai, užpilti bolonezo padažu.........
Atsakyti
Aš spagečius su padažu mėgstu.Greita ir sotu,ir skanu be abejo.Kol makaronai verda į puodelį metu tuną iš konservų,grietinės,majonezo,pomidorų padažo ir prieskonių makaronams.Viską pakaitinu iki užvirimo, bet neužverdu.Užpili išvirusius makaronus ir gali valgyti biggrin.gif Makaronai tik itališki ir renkuosi,kad trumpesnė virimo trukmė būtų.Padažus galima keisti, pavyzdžiui aš aštriai mėgstu,tai tada tuno nededu, o vietoj jo daug česnako.Mano mažiukui, tai bet koks padažas, kad tik makaronų būtų.
Dar vakarienei išverdu šaldytas šparagines pupeles, paspirginu šoninukės rūkytos ir padažo česnakinio(kur su makaronais darau).Išvirusias pupeles maišai su padažu ir spirgučiais ir valgau su duona.Nemėgstu ilgai prie puodų stovėt lotuliukas.gif
Atsakyti
O VIKAS PATINKA SU BULVEMIS
Atsakyti
radau uzmirsta bet labai gera tema biggrin.gif galime pasidalinti patekalais,kad vakarais reiketu maziau sukti galva ka taisyti valgyti. g.gif
pvz.as vakare planoju virt:makaronus su tunu
o ka jus? g.gif
Atsakyti
Grikiu kose, darzoviu salotos, arbata, pienas. ax.gif
Atsakyti
Pienukas,kas nori naminio jogurto,bandelės su aviečių uogiene.
Atsakyti
labi smile.gif viskas atsibodo, nebesumastau ka bereikia pasitaisyti vakarienei, per pietus vien mesa..gal turit kokiu pasiulymu? ax.gif man labai blogai kad vyras isrankus, nevalgo nei pienisku produktu...nebezinau ka ir bedaryt..gal galit patart?
Atsakyti
Ką gaminome vakar ir ką gaminsime šiandien?IX tema
Cia pasiskaityk
Atsakyti
QUOTE(laimam @ 2009 05 05, 16:30)
labi smile.gif  viskas atsibodo, nebesumastau ka bereikia pasitaisyti vakarienei, per pietus vien mesa..gal turit kokiu pasiulymu? ax.gif man labai blogai kad vyras isrankus, nevalgo nei pienisku produktu...nebezinau ka ir bedaryt..gal galit patart?

Patarčiau,jeigu turi išrankų vyrą pasiūlyk drauge paruošti vakarienę.
Bet vis vien ką tai valgo.Ir pati atrasti,ką jis mėgsta.
Taip aklai siūlyti yra sunkoka,nes nežinome,ką mėgsta.
Juk ,nieks geriau nežino,tavo vyro užgaidų,kaip tu pati.
Jeigu parašytumee,ką mėgsta,tuomet lengviau pasiūlyti. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi pati nevalgau pieno produktu, tai vakarienei siulyciau valgyt ivairius sumustinukus (gali buti su daug darzoviu ir pan.), ivairus kiausiniai (virti, idaryti, kepti duonoje ir pan.)..As asmeniskai megstu vakarienei valgyti sriubos.. wub.gif Koses, blyneliai su vaisiais...
Atsakyti