Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

21... ir tuo labai dziaugiuosi, nes norejau but jauna mama bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmagimio sulaukia beveik 28 metu. Nesijauciu nei sena mama, nei ka. Su vyru susipazimon dar 18, bet buvom nusprende, kad kol neturesim ka vaikui duoti (namus, aprupinima ir pan) tol stengsimes nepastoti. O dabra galim jam duoti beveik viska ko tik isigeidzia biggrin.gif
Atsakyti
gimdziau 17, ta pati menesi suejo 18 thumbup.gif
Atsakyti
Pirmojo susilaikiau 19 metų, manau, kad labai faina but jauna mamyte biggrin.gif
Atsakyti
As gimdziau 24, po 1,5 men. suejo 25. Manau pats tas laikas, mokslai baigti, keletas meteliu padirbeta smile.gif Po metu zadu gristi i darba, nemanau kad tie metai pakenks karjerai ar pan. Kai nori viska gali pasiekti thumbup.gif
Atsakyti
20 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš sūnelio sulaukiau būdama beveik 27 metų. Pačiu laiku, anksčiau tikrai nebūčiau norėjusi, visai kiti dalykai rūpėjo- mokslas, darbas, gastrolės. O dabar labai smagu sūnelį auginti 4u.gif
Atsakyti
o aš savo pirmagimio susilaukiau 17 ir po mėn. suėjo 18. dabar man 21 ir laukiuosi antrojo. biggrin.gif
Atsakyti
Na as taip pat jauna mama. Man 21 suejo spalio2d. o spalio 3`osios ryta jau ant ranku laikiau katik gimusia savo dukryte. lotuliukas.gif
Atsakyti
gimdziau 25 ax.gif
pats laikas...
Atsakyti
21 biggrin.gif uz savaites suejo 22
Atsakyti
Na as ir visada norejau but jauna mama ir stai ja tapau biggrin.gif Man buvo 21 m,kaip gime Kamiliukas... mirksiukas.gif
Atsakyti