QUOTE(meile0409 @ 2006 09 26, 16:18)
pas mane Dominykas gime kai man buvo 21metai,jam dabar trys menesiai su trupuciuku,as gristu i darba,i mokslus ir pradedu uzsiimineti vairavimo pamokomis.viskam yra laiko tik reikia panoreti ta viska daryti 

Aisku ,jei labai nori gali visur suspeti,bet ar tavo maziukui nepritruk mamos demesio

as dirbu puse dienos,tada su juo bus aukle,o po to as visa laika su juo,nes mokytis galiu ir namie,o dalyvauti paskaituose per internete.man tai labai patogu ir su maziuku pabusiu.o del vairavimo pamoku,tai as su mokytuju susitariau,kad vaikas bus su manim,vis tiek kai tik masina pradeda vaziuoti jis uzmiega

uz men suejo 21

Mano Domutis gime birzeli, o liepa man suejo 25 metai

Esu 19 ir jau turiu 10 men suneli suprantu kad esu pati dar vaikas ir norisi kartais iseit bet nesigailiu nei kiek turiu ir kantrybes ir zaidziam visa diena kartu einam apsipirkt ir i parkus visur esu pati laimingiausia. Gal kitaip mastysiu po 10 metu bet jau turesiu dideli berniuka ir busiu jauna mama tad labai dziaugiuosi

26
Pabaigiau universiteta, susiradau darba dabar esu ramesne, nes galiu duoti siokias tokias garantijas savo mazajai

Pabaigiau universiteta, susiradau darba dabar esu ramesne, nes galiu duoti siokias tokias garantijas savo mazajai

20,5

pagimdziau 26metu
,manau tokiu metu pats tas,jau norejau labai,pamaniau kad tikrai ne per anksti.Laiminga,kad butent dabar esu leliuko mama

QUOTE(Justina m @ 2006 09 27, 14:11)
Esu 19 ir jau turiu 10 men suneli suprantu kad esu pati dar vaikas ir norisi kartais iseit bet nesigailiu nei kiek turiu ir kantrybes ir zaidziam visa diena kartu einam apsipirkt ir i parkus visur esu pati laimingiausia. Gal kitaip mastysiu po 10 metu bet jau turesiu dideli berniuka ir busiu jauna mama tad labai dziaugiuosi 

As irgi pasigimdziau dukryte budama 19 metu ji jau didele eina i mokykla

23 (manu pats tas amžius)