Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

pas mane Dominykas gime kai man buvo 21metai,jam dabar trys menesiai su trupuciuku,as gristu i darba,i mokslus ir pradedu uzsiimineti vairavimo pamokomis.viskam yra laiko tik reikia panoreti ta viska daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 09 26, 16:18)
pas mane Dominykas gime kai man buvo 21metai,jam dabar trys menesiai su trupuciuku,as gristu i darba,i mokslus ir pradedu uzsiimineti vairavimo pamokomis.viskam yra laiko tik reikia panoreti ta viska daryti  thumbup.gif

Aisku ,jei labai nori gali visur suspeti,bet ar tavo maziukui nepritruk mamos demesio user posted image:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 26 rugsėjo 2006 - 16:54
as dirbu puse dienos,tada su juo bus aukle,o po to as visa laika su juo,nes mokytis galiu ir namie,o dalyvauti paskaituose per internete.man tai labai patogu ir su maziuku pabusiu.o del vairavimo pamoku,tai as su mokytuju susitariau,kad vaikas bus su manim,vis tiek kai tik masina pradeda vaziuoti jis uzmiega ax.gif
Atsakyti
uz men suejo 21 bigsmile.gif
Atsakyti
Mano Domutis gime birzeli, o liepa man suejo 25 metai rolleyes.gif
Atsakyti
23 clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Esu 19 ir jau turiu 10 men suneli suprantu kad esu pati dar vaikas ir norisi kartais iseit bet nesigailiu nei kiek turiu ir kantrybes ir zaidziam visa diena kartu einam apsipirkt ir i parkus visur esu pati laimingiausia. Gal kitaip mastysiu po 10 metu bet jau turesiu dideli berniuka ir busiu jauna mama tad labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
26 4u.gif
Pabaigiau universiteta, susiradau darba dabar esu ramesne, nes galiu duoti siokias tokias garantijas savo mazajai smile.gif
Atsakyti
20,5 ax.gif
Atsakyti
pagimdziau 26metu biggrin.gif ,manau tokiu metu pats tas,jau norejau labai,pamaniau kad tikrai ne per anksti.Laiminga,kad butent dabar esu leliuko mama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina m @ 2006 09 27, 14:11)
Esu 19 ir jau turiu 10 men suneli suprantu kad esu pati dar vaikas ir norisi kartais iseit bet nesigailiu nei kiek turiu ir kantrybes ir zaidziam visa diena kartu einam apsipirkt ir i parkus visur esu pati laimingiausia. Gal kitaip mastysiu po 10 metu bet jau turesiu dideli berniuka ir busiu jauna mama tad labai dziaugiuosi  biggrin.gif

As irgi pasigimdziau dukryte budama 19 metu ji jau didele eina i mokykla wub.gif Pries 8 men. pasigimdziau suneli.Musu seima laimingai gyvena neatsizvelgiant i tai,kad patys buvome vaikai ,kai dukrytes susilaukeme.Bet mes ne kiek nesigailime ,patys esame jauni,o pirmagime jau antroke thumbup.gif Kartais net pajuokaujam ,kad dukrai 18 metu bus mums ne 40 nebus,eisime kartu i sokius lotuliukas.gif
Atsakyti
23 (manu pats tas amžius) mirksiukas.gif
Atsakyti