Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

o mano nuomone, vajkelis gimsta tada, kaj jam rejkia blush2.gif visada norejau buti jauna mama (bet aisku ne tokia smile.gif jauna kajp dabar), bet gavosi tajp kajp gavosi ir labaj tuo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
man buvo 20, kai gime mano maziukas. esu labai laiminga ir manau, kad viskas labai laiku. ir i mokslus ir i darba speju, ir vaikeliui demesio tikrai nestinga. juolab, kad kudikis buvo planuotas. thumbup.gif
Atsakyti
man buvo 20 kai gimė sūnus
Atsakyti
man 24.5. as manau kad tiesiog pajunti kai jau ateina laikas ta zmoguti miela pradeti ir niekad nera nei per anksti nei per velai smile.gif
Atsakyti
Man 19. Vaikiukas neplanuotas, bet labai lauktas... Anksciau atrode, kad nelaiku, bet tik gimusi mazyle apverte viska aukstyn kojom smile.gif
Atsakyti
Man buvo 30 , kai gime dukryte ax.gif tai labai laiktas vaikutis wub.gif aisku norejosi anksciau, bet dziaugiuosi ,kad isviso pavyko susilaukti tokio angeliuko thumbup.gif
Atsakyti
As pagimdziau 28, ir manau, kad tik dabar buvo mano laikas...
Atsakyti
Man 31 kai pagimdziau, manau pats laikas gimdyti vaikus
Atsakyti
29 4u.gif
Atsakyti
Man buvo 33... Anksciau nenorejau. nenorejau ir dabar. Netyciukas, bet labai, laukiam, mylim ir dziaugiames grazia sveika dukryte wub.gif
Atsakyti
pagimdziau 30.nenorejau vaikiuko gimdyti gyvendama issinuomotam bute, ir pagyventi sau blush2.gif ,tiesa ir istekejau budama 27 biggrin.gif .manau gerai kad neskubejau thumbup.gif
Atsakyti
Sunu gimdziau 23, o dukryte 29 metu buvo sunkus nestumas tai man atrode, kad as jau per sena gimdyt, dabar labai dziaugiuosi ir taip nebegalvoju

Atsakyti