Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

anksciau norejau, bet buvo persileidimas ir po jo pagimdziau mergyte budama 28m. 4u.gif
Atsakyti
Pirmąjį gimdžiau 23.Jau buvom pagyvenę dėl saves,buvo planuotas ir lauktas.O dūkrytę gimdžiau 31.Taip pat jau buvom atsigavę,atitrūkę nuo rūpesčių ir nepajutom,kad laikas bėga...Dūkrytė buvo planuota.Skirtumas tarp vaikų auginimo didelis,su metais atsiranda daugiau kantrybės,dėmesys,meilė abiems pasidaro didesnė. thumbup.gif
Atsakyti
Pagimdžiau 27, pagyvenom be vaikų 4 metus, labai norėjom leliuko, gerai, kad greit gavos, nes jau buvo kažkaip viskas atsibodę smile.gif o leliukas apvertė viską 360 laipsnių kampu, dabar nenuobodžiaujam tongue.gif
Atsakyti
Pagimdziau 27, pries savo 28 gimtadieni, gavosi ji man kaip dovanele biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma dukra pagimdziau 20 biggrin.gif Planuotą ir lauktą wub.gif Sūnų-po 5,5 metų(dar labiau suplanuotą biggrin.gif ),o antrą dukrytę-beveik trisdešimties biggrin.gif -netyčiukę,bet taip pat labai laukimą ir mylimą wub.gif
Atsakyti
gimdziau 27metu. Bet jei ne du persileidimai,tai vaikeli jau buciau turejusi 24metu. Visada norejau buti jauna mama,bet dziaugiuosi,kad ja tapau butent dabar. wub.gif
Atsakyti
pagimdziau dukryte 23 metu, laukta ir planuota. labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
mes ir labai lauikem ir planavom. gime kai man buvo 24,5
Atsakyti
28 ir nė kiek nesigailiu,kad to nepadariau anksčiau.Matyt,kiekvienai savas laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš pirmąjį gimdžiau 22 m. o antrą- 33m.. O kai pagalvoju tai galėjo tas pirmas tik dabar gimti- visai kitoks protas ir galimybės vaikams auginti. Nors čia kiekvienam savo...
Atsakyti
Pirmą gimdžiau 18 ax.gif o antrą 26m ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 26 lapkričio 2006 - 14:17
Pagimdziau sulaukus 22, vaikeliu labai dziaugiuos wub.gif
Atsakyti