24

Maniškė atėjo į šį pasaulį kai man buvo 24

As ukryte pagimdziau budama 19m.ir tikrai nesigailiu
man labai faina kad busi jauna mama,nes as pati turejau mama kuri mane pagimde jau metuose ir patikekit kaip budavo sunku itinkinti ka nors pirkti kas madinga ar panasiai......kartas budavo net vadinkim"abydna"kai tavo drauges vaiksto madingais rubais o tu turi vaikscioti paprastai nes to nesupranta tevai........

27

mama tapau 25
, bet jau norejosi vaikuciu nuo 23

sūniuką - 22m.,dukriuką -33m. ir dar vieno norėčiau.Nejau 44m.?????????

QUOTE(madlena @ 2006 08 12, 20:05)
As ukryte pagimdziau budama 19m.ir tikrai nesigailiu
man labai faina kad busi jauna mama,nes as pati turejau mama kuri mane pagimde jau metuose ir patikekit kaip budavo sunku itinkinti ka nors pirkti kas madinga ar panasiai......kartas budavo net vadinkim"abydna"kai tavo drauges vaiksto madingais rubais o tu turi vaikscioti paprastai nes to nesupranta tevai........ 

Na manau, kad amzius ne visada vaidina pagrndine role. Svarbiausia , kad tevai kartu zengtu su visomis naujovemis, tada ir vaikus bus lengviau suprasti. As nemanau, kad busiu ,, subobejusi" mama, nes ir pati megstu dometis mada, juo labiau , kad patinka ,,ne taip kaip visos". Todel manau sugebesiu suprasti ir vaika
26 man sukako ir kita menesi gime dukryte

O man dabar 20, maziukas turetu i si pasauli ateiti per mano gimtadieni, tad negaliu tiksliai pasakyti ar jis gims kai man jau bus 21, ar dar busiu 20.
Bet tiesiog begalo laukiu savo dovaneles ir aplamai nemanau, kad amzius yra labai svarbu kada tapti mama, juk svarbiausia kad pati jaustumeisi tam pasiruosusi.
Bet tiesiog begalo laukiu savo dovaneles ir aplamai nemanau, kad amzius yra labai svarbu kada tapti mama, juk svarbiausia kad pati jaustumeisi tam pasiruosusi.