Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

suneli pagimdziau budama 19 biggrin.gif
Atsakyti
28 wub.gif
Atsakyti
pirmą gimdžiau 21metų, nors siandien manau kad per anksti. Antra budama 32 dabar ir požiuris kitos ir kantrybė didesne, tada mamos pagalbos labai reikėjo , o dabar viskas pavyksta ir vienai. Žinių bagažas daug didesnis ir manau ,kad mums puikiai sekas. thumbup.gif
Atsakyti
24, uz menesiuko suejo 25
Atsakyti
na as buvau is tu anksti istekejusiu.pagimdziau pirma budama 18m.o antro susilaukiau budama 29m.vaiku auginimas skiresi kaip diena nuo nakties.poziuris pasikeite su amziumi ir vaiko auginimas kitoks. biggrin.gif

----------------------------------------

user posted imageuser posted image
Atsakyti
sunelio susilaukiau būdama 20m. smile.gif
Atsakyti
dukrytes susilaukiau 23 metu 4u.gif
Atsakyti
aš sūnų pagimdžiau 28.ir nemanau kad vėlai,nes požiūris į viską kitoks,daugiau žinai,lengviau.visada galvojau kad gimdysiu sulaukus 32-35metų,bet išėjo kitaip
Atsakyti
Pirmasis sūnelis- 19 metų,antrasis - 30 metų. Tikrai ir nėštumas ir auginimas labai skirtingi. Pirmasis nėštumas - nuotaikų kaita ir dauk ašarų,antrasis- priešingai:pakili nuotaika ir vos viena ašarėlė. O auginimas tai pat labai skiriasi.Dabar dauk paprasčiau... tongue.gif
Atsakyti
as sunu pagimdziau 26m, manau - pats tas, nestumas super, taip pat ir gimdymas - viska atsimenu kaip grazu gyvenimo etapa, ne kancia, matyt, amzius daro savo smile.gif
Atsakyti
as vyresneli sunu pagimdziau budama 18 biggrin.gif antra leliuka-dukryte-26,o trecioji irgi dukryte gime kai man sukako-30 biggrin.gif
Atsakyti
aš mažytės susilaukiau 25metų blush2.gif
Atsakyti