Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

Pastojau 26, o pagimdžiau 27, bet norėjau jau anksčiau biggrin.gif , tiesiog taip gavosi ir viskas, mirksiukas.gif kuom labai džiaugiuosi, kadangi spėjome ir buitį apsitvarkyti ir mokslus pabaigti thumbup.gif , todėl dabar daugiau dėmesio ir finansų galime skirti savo vaikui smile.gif
Atsakyti
aš mažylės susilaukiau būdama 22 metų... nors ją šaukėm kai man buvo 20 metų smile.gif
Atsakyti
Mano pupa gime iki mano 25-ojo gimtadienio likus lygiai savatei. Tai dabar galesim kartu svesti savo jubiliejus biggrin.gif
Atsakyti
Pirmąjį pagimdžiau 22-ųjų, o antrąjį 25-kių, manau, kad ir užtektų tongue.gif ax.gif
Ir esu labai laiminga mama bigsmile.gif
Atsakyti
20 biggrin.gif
Atsakyti
As savo angeliuko sulaukiau 22metu, buvo nuomoniu, kad 22 dar anksti,nes mokslai, karjera ir t.t... Tikrai labai priestarauju siem zmonem, manau jei jau buti siuolaikine rsupemoterim, tai ji privalo speti viska ir su vaikuciu,ir su mokslais, ir karjera thumbup.gif supermama.gif
Atsakyti
Aš manau kad pačiu laiku 29m. 4u.gif
Atsakyti
manau kad nera tam tikro geriausio amziaus, ateina laikas ir viskas vienai 20 kitai 30 ir nieko cia tokio, svarbu kad butu dvasinis konfortas
as pav. nenorejau vaiku..nenorejau..o kaip 26 uzsinorejau, tai jau uzsinorejau, o iki to baisu buvo ir pagalvoti apie vaikus
Atsakyti
Na man atrodo,kad kiekvienam zmogui, laikas vaikams ateina skirtingai, vienas 20 jauciasi subrendes ir pasiruoses siam reikalui, o turiu draugiu kiuriom jau link 30, o jos dar vaikuciu nenori, kekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Manau, kad paciu laiku: 27 m.
Atsakyti
As susilaukiau 21metuku, bet neuzilgo suejo 22m...as jau tam buvau pasiruosusi ir norejau...manau kiekvienai ateina savas laikas, jauti kada nori, kada jau esi pasirengusi...mokslus pabaigiau, o dirbt manau dar suspesiu... biggrin.gif
Atsakyti
Pagimdziau beveik 19 wub.gif kaip matau cia verda tikra kova kokio amziaus mamos geresnes lotuliukas.gif kiekviena sprendzia pagal save rolleyes.gif
Atsakyti