Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

Aš 24 baigiau univerą, ištekėjau ir iki 26 nieko neplanavom, nes daug džiaugėmės viens kitu, keliavom ir t.t. po to buvo visokių kipišų šeimojn ir nesutarimų...dar vėliau nepavyko lelkos susilaukti, nes problemą su hormonais turėjau...pasigydėm ir...pagal visu planus spėjau į savo traukinį - svajojau 30ties turėti leliuką smile.gif vat ir pastojau būdama 30 ir....jam gimus man dar vis 30.. smile.gif
Atsakyti
Pirma- 17 blush2.gif ,antra-24,trecias -33 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as pirma pagimdziau 19,antra-22,o trecia-25
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2007 01 27, 19:23)
as pirma pagimdziau 19,antra-22,o trecia-25

as ir noreciau but triju vajkuciu mama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 01 27, 12:27)
as ir noreciau but triju vajkuciu mama  ax.gif

tai saunu,kad nori tureti tris vaikucius.ir jei labai noresi,tai norai tikrai issipildys
Atsakyti
as tai dar buciau laukus, bet jau visi aplinkui zyze, kad jau laikas. g.gif Na laikas tai laikas, tai isskrisdami gandrai i siltuosius krastus mums paliko dovanu biggrin.gif . Tad gimdziau 26m. 4u.gif
Atsakyti
As pagimdziau 20 m., siaip ankstoka, bet dabar as labai laiminga, kad turiu dukryte, tai gi manau, kad amzius nera labai svarbu... 4u.gif Nors dabar man is tikruju sunkoka ir auginti vaika ir mokitis visiskai be pagalbos, bet as LAIMINGA! wub.gif
Atsakyti
26 4u.gif
Atsakyti
26, pats tas ax.gif
Atsakyti
26 taip pat, pats geriausias laikas thumbup.gif
Atsakyti
pagimdziau 21 metu. daug kas galvoja, kad netyciukas, bet dukryte buvo labai laukta ir planuota wub.gif
Norejau susilaukt pirmagimio, kol dar studijuoju.
Atsakyti
Mamai 27 4u.gif
Atsakyti