Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

pagimdziau dukryte 17m,zinau,zianu.jauna.bet nesigailiu,ir visiem sakau,kad norejau drauges biggrin.gif ,tikiuosi busim ne tik mama ir dukra,bet ir geriausios drauges thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą gimdžiau labai anksti - 19. o antrą - 28 m. dabar jau galiu tvirtint, kad 19 yra per anksti, nes dabartinis požiūris į kūdikį iš esmės kitoks - daug brandesnis, atsakingesnis. bet ką padarysi, toks gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 19 sausio 2007 - 19:48
o man buvo 22 tongue.gif
Atsakyti
26.5 rolleyes.gif
Atsakyti
O man buvo 26. Turėjau planą - pagimdyti iki 30, ir pribrendau tam reikalui, kai buvo 26 biggrin.gif
Atsakyti
man buvo 22. planavau pagimdyt iki 25 m. porą mažiukų wub.gif nes dar vaikystėj kaži kur skaičiau, kad geriausia pirmagimį jau turėt iki 25m. tai ir užsifiksavo mirksiukas.gif
kol neturi gyvų pavyzdžių lengva sakyt 17m.per jauna, 40 per sena ir t.t. pažįstu merginą, kuri 15,5m. pagimdė dukrytę, mergytei 8metai ir gali jau vertint ką jauna mama išaugino 4u.gif norėčiau, kad ir mano mažius tiek proto turėtų sulaukęs jos amžiaus ir tikrai negali sakyti, kad mergytė nerūpestingos vaukystės neturėjo. Kita 16 susilaukė ir vaikui 6mėn.bet jau dabar be kūdikiškos šypsenos auga verysad.gif viskas nuo tiek daug veiksnių priklauso....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 20 sausio 2007 - 14:14
Kai pastojau buvau 26, o kai pagimdziau 27.
Atsakyti
20 smile.gif esu laiminga jauna mamytė wub.gif
Atsakyti
20m manau per jauna gal, nes dar norejosi i klubus, diskotekas pavaikstineti su berniukais paflirtuoti flirt.gif ax.gif bet taip jau gavos, kad isimylejau-susituokiau-pagimdziau-pagimdziau antra leliu-esu labai laiminga! thumbup.gif
Atsakyti
32m manau,kad paciu laiku thumbup.gif
Atsakyti
na, neperskaiciau visu puslapiu, bet manau, kad galiu pretenduoti i vyriausia mamyte biggrin.gif as buvau velyva pirmakarte, gimdziau 36 blush2.gif visi dakarai sake - oi kaip super, oi kaip uzsieny.... o siunte visus imanomus tyrimus darytis ir siaip... ziurejo kartais biski keistai biggrin.gif gerai kad as nelabai jautri tokiems dalykams, dukryte gime po cezario, ir viskas atrodo OK thumbup.gif
Atsakyti
Pastojau ir pagimdžiau 19....... ax.gif praktiškai lialiukas jau buvo planuotas o laukiamas tai oi oi oi kaip... thumbup.gif Dabar mums beveik 10 mėn, ir net neįsivaizduoju kaip galėtų būti kitaip......... drinks_cheers.gif
Atsakyti