Labux jaunosios mamytes
as pasigimdzeu 18 ir labai dzeugiuos tik va 12 nebaigeu tai manau bus smagu su suneleis kartu eit i mokyklele
ruosti pamokeles
eiti ir i klubus na liuks visai pritariu jaunom mamytem
QUOTE(greciuke @ 2007 03 16, 10:55)
Labux jaunosios mamytes
as pasigimdzeu 18 ir labai dzeugiuos tik va 12 nebaigeu tai manau bus smagu su suneleis kartu eit i mokyklele
ruosti pamokeles
eiti ir i klubus na liuks visai pritariu jaunom mamytem

labai šaunu grečiuke
[COLOR=blue]
QUOTE(jurgixe @ 2007 03 16, 12:11)
labai šaunu grečiuke
jei turėsi noro tai baigsi ir 12 ir aukštąjį baigt galėsi,svarbiausia yra labai norėt 
TAIP TAS NORAS YRA TIK MAN MATAI REIK DERINT LAIKA SIUO METU APLINKYBES NETIEK DAUG LEIDZIA TACEU KAS IMANOMA SIEKU SU DIDZEUSIU NORU VAIKUCIAM TAI IR PAVYZDYS ATVAZIUOJA IS TOKIOS MOKYKLES PASIMT SU VYRU TAI JIE DOMISI MAZIESIEMS GERAS PAVYZDYS MAMYTE SIEKIA IR UZAUGE GAL PASKS MANO PAVYZDZIU SVARBEUSE KAD NUOLATOS BUTU GERAS PAVYZDYS
mane nervina toks poziuris "pasigimdei-gyvenima susigadinai"...JEigu nores mamos viska suspes ir pasieks...
QUOTE(Reika @ 2007 03 16, 13:22)
mane nervina toks poziuris "pasigimdei-gyvenima susigadinai"...JEigu nores mamos viska suspes ir pasieks...
Tu visiskai teisi taip jai mamos nores tai ir pasieks va pas mane 3 sunycei o man 23 tai ypatyngai senuciukes gatvei pareplikuoja o tokia jauna mama ir jau 3 vaikai bet as jom atsaunu dzeugius kad 3 ir tai dar mazai palyginus kai anais laikais gimdydavo po 12 vaiku ir senos o as jauna ir dar daug galiu pasiekt turedama 3 vaikucius
23metai kai sulaukiau pirmo,dabar 26m sulaukiau antro
Arvilytes susilaukiau budama 24 m.
Savo pupos susilaukiau 22,5 metų
kaip pagimdziau Kamilyte man buvo 21 metai
Sveikos mamytes
as pagimdziau 21 metu o po 4 dienu suejo 22
esu begalo laiminga turedama savo spinduleli
as pagimdziau 21 metu o po 4 dienu suejo 22
esu begalo laiminga turedama savo spinduleli
O man 23 metai buvo kai gimdžiau. Pats tas amžius