Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

Labux jaunosios mamytes smile.gif as pasigimdzeu 18 ir labai dzeugiuos tik va 12 nebaigeu tai manau bus smagu su suneleis kartu eit i mokyklele smile.gif ruosti pamokeles smile.gif eiti ir i klubus na liuks visai pritariu jaunom mamytem biggrin.gif biggrin.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greciuke @ 2007 03 16, 10:55)
Labux jaunosios mamytes  smile.gif as pasigimdzeu 18 ir labai dzeugiuos tik va 12 nebaigeu tai manau bus smagu su suneleis kartu eit i mokyklele smile.gif ruosti pamokeles  smile.gif eiti ir i klubus na liuks visai pritariu jaunom mamytem  biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif  thumbup.gif

labai šaunu grečiuke 4u.gif jei turėsi noro tai baigsi ir 12 ir aukštąjį baigt galėsi,svarbiausia yra labai norėt smile.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(jurgixe @ 2007 03 16, 12:11)
labai šaunu grečiuke 4u.gif jei turėsi noro tai baigsi ir 12 ir aukštąjį baigt galėsi,svarbiausia yra labai norėt smile.gif
TAIP TAS NORAS YRA TIK MAN MATAI REIK DERINT LAIKA SIUO METU APLINKYBES NETIEK DAUG LEIDZIA TACEU KAS IMANOMA SIEKU SU DIDZEUSIU NORU VAIKUCIAM TAI IR PAVYZDYS ATVAZIUOJA IS TOKIOS MOKYKLES PASIMT SU VYRU TAI JIE DOMISI MAZIESIEMS GERAS PAVYZDYS MAMYTE SIEKIA IR UZAUGE GAL PASKS MANO PAVYZDZIU SVARBEUSE KAD NUOLATOS BUTU GERAS PAVYZDYS ax.gif
Atsakyti
mane nervina toks poziuris "pasigimdei-gyvenima susigadinai"...JEigu nores mamos viska suspes ir pasieks...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 16, 13:22)
mane nervina toks poziuris "pasigimdei-gyvenima susigadinai"...JEigu nores mamos viska suspes ir pasieks...
Tu visiskai teisi taip jai mamos nores tai ir pasieks va pas mane 3 sunycei o man 23 tai ypatyngai senuciukes gatvei pareplikuoja o tokia jauna mama ir jau 3 vaikai bet as jom atsaunu dzeugius kad 3 ir tai dar mazai palyginus kai anais laikais gimdydavo po 12 vaiku ir senos o as jauna ir dar daug galiu pasiekt turedama 3 vaikucius biggrin.gif
Atsakyti
23metai kai sulaukiau pirmo,dabar 26m sulaukiau antro biggrin.gif
Atsakyti
Arvilytes susilaukiau budama 24 m. ax.gif
Atsakyti
Savo pupos susilaukiau 22,5 metų thumbup.gif
Atsakyti
kaip pagimdziau Kamilyte man buvo 21 metai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
as pagimdziau 21 metu o po 4 dienu suejo 22 biggrin.gif
esu begalo laiminga turedama savo spinduleli thumbup.gif
Atsakyti
O man 23 metai buvo kai gimdžiau. Pats tas amžius biggrin.gif
Atsakyti
Kokios jus visos jaunos... 4u.gif As pagimdziau 27 metu .ir man pats tas,o 21 ar 22 metu man dar tikrai ne vaikai rupejo biggrin.gif
Atsakyti