Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

man buvo 22 uz poros menesiu suejo 23 metukai
Atsakyti
Aš susilaukiau 31-erių, nors norėjau bent 28-erių. Bet taip Dievulis davė ir aš jam dėkinga.
Atsakyti
Man buvo 21 m. po keliu savaiciu suejo 22 m. Kiekviena is musu gimdyti vaikelius pribresta skirtingai... blush2.gif
Atsakyti
Pirmą gimdžiai 18, antrą po 8 metų. Skirtumas didelis, bet turiu padėjėja smile.gif
Atsakyti
kai gimdziau man buvo 22metai.,kai pasigimdziau be veik po 1men.suejo 23metai.nors jeigu nebuciau isvaziavusi i uzsieni tai tikriausiai butume nusprende ir anksciau susilaukti sitokio stebuklelio.... thumbup.gif
Atsakyti
0xėž-]
Atsakyti
4u.gif 23 metukai.
Atsakyti
16 wub.gif Po nepilno mėnesio 17 suėjo, tai negaliu sakyt 17 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ScarleTa: 27 kovo 2007 - 19:11
Pirmas vaikas "užkibo", kai buvau aštuoniolikos, tada ir ašarų netgi, bet pasiryžau, ir labai tuo džiaugiuosi. smile.gif
Atsakyti
22 metų 4u.gif nors ir buvo neplanuotas, bet esu laiminga, kad turiu savo džiaugsmą wub.gif
Atsakyti
26-iu gimdziau, bet nepasakyciau, kad jauciausi labai jau pribrendus. Kaip tik, su kiekvienais metais vis baisiau daresi pagalvot apie seimos gausejima. Bet kad jau ilgokai santuokoj gyvenu, tai kaip ir priejome etapa, kai kazko lyg ir truksta.
Atsakyti
biggrin.gif sunu pasigimdziau budama 20metuku, o dukryte be 4dieneliu 25metuku tongue.gif
Atsakyti