pirmą gimdžiau 28, o antrą 29(beveik 30)

QUOTE(zaneta19 @ 2007 04 11, 15:17)
O kuom cia sveikini,as tokiam pat amziui pagymdziau ir nemanau ,kad gimdyti yra tik jaunu mamu privilegija..
QUOTE(gagrate @ 2007 04 12, 15:29)
O kuom cia sveikini,as tokiam pat amziui pagymdziau ir nemanau ,kad gimdyti yra tik jaunu mamu privilegija..
man atrodo, kad tave sveikino su antru vaikeliu

QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 12, 23:08)
Sveikino ne mane,o Edme,prisidedu ir as prie sveikinimu,aukite..

Pirmą gimdžiau 24 metų, o antrą 30, tai skirtumas buvo. Dabar turiu daugiau kantrybės, mažiau nervina kėlimaisi naktį ir apskritai visa rutina NEVARO DEPRESIJOS O TIK MALONI

man dabar 22, bet po 2 savaiciu bus 23, tai jau turiu puses metuku dukryte

QUOTE(jolax @ 2006 08 11, 18:03)
Na o as savo pirmo klecko sulaukiau budama 34 m.Gal but daug kas pagalvos oho kokia sena, bet as esu labai laiminga. Pirmiausia as gyvenyme daug ka pamaciau, pilnai subrendau motinystei ir i viska dabar ziuriu kitaip nei buciau pries 10 metu. Vienu zodziu issidukau , pastudentavau ir sukuriau seima. Ir dar pilnai galvoju apie broliuka ar sesute savo suneliui 

saunu, kodel oho kiek metu. Kiekvienam ateina laikas kada jau ar nori tureti vaika ir ar susitvarkysi.
Pirmagimio susilaukiau 27, o uz 4menesiu sukako 28. Pries 2-3 metus jokais budais apie vaikus negalvojau. Vien ta mintis kele ne tik siauba, bet ir nerima, kad nebusiu gera mama jei nenoriu dar vaiku. Bet po to pasikeite mastymas, kaip sako jolax, isilaksciau ir dabar auginu leliuka.
Ne amziuje esme buti mama,kiekvienai savas pribrendimo laikas

As mazyles susilaukiau 28, po triju menesiu bus 29. Tiesiog taip isejo
Pirma studijos, po to vestuves ... Na, su vyru i Kauna atvyke is provincijos, norejome isikabinti, isigyti savo namucius, susikurti kazkoki pagrinda po kojom, kad nereiktu i tevus zvalgytis ... Tai va taip viska planavom, kol apsiciupinejom, kad trecia desimtis ant nosies
Vyrui po poros menesiu - 30
Tai as ji jau pasveikinau, padovanojau grazia dukryte
Taigi gali planuoti savo gyvenimeli, taciau ne visada buna kaip nori, o dar ir laikrodukas tiksi
O kas juokingiausia, kai suzinojom, kad laukiames, tai viskas savaime susitvarke, ir remontus labai greit pabaigem, nors pries tai metus laiko vis tempem ...

Pastojau 27 m., gimdžiau 28 m.
Antrą vaiką planuojam 30mečiui, o trečią- 35mečiui
Ir visai nesigailim, susitvarkėm buitį, turim išsilavinimus, darbus ir vaikus spėsim užauginti
Antrą vaiką planuojam 30mečiui, o trečią- 35mečiui

As pagimdziau 21 o po 2 dienu sukako 22.

20ties
Vaikutis planuotas ir lauktas. Turim stogą virš galvos, verslininkaujam
Šiemet MB mane į mokslus leidžia
Visko užtenka mum trim. Kai po 4rių metų 2tras bus pakeliui (jei Dievas duos), baiginėsiu mokslus. Manau viską spėsiu
O išsilaksčiau labai anksti ir labai stiprei dar prieš pradedant gyventi su SB
Ir mano
man neša tik džiaugsmą kiekvieną dieną

O išsilaksčiau labai anksti ir labai stiprei dar prieš pradedant gyventi su SB
Ir mano