Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

19 metu ir 4 men pagimdziau kamilyte wub.gif .
Atsakyti
Man buvo 23 metukai
Atsakyti
28
kiekvienai savas laikas ir greičiausiai nėra taisyklės, kada geriau-anksčiau ar vėliau;
Atsakyti
25 smile.gif
Atsakyti
25 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą - 2.gif 26,4 m.
Antrą - 2.gif 31,4 m.
Trečią - 2.gif 36,2 m.
Ir kuo toliau tuo lengviau ir gimdyti, ir auginti...
Trečias galima sakyti pats auga... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 09 gegužės 2007 - 12:35
24. Nors galvoj dar vejai svilpavo, bet dabar manau, kad geras amzius buti atsakingai. Kaip matau, 25m populiariausi forumo mamyciu smile.gif
Atsakyti
pagimdžiau būdama 19 metų ax.gif
Atsakyti
Gimdziau budama 25 metu ax.gif
Atsakyti
25 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je_lenka: 09 gegužės 2007 - 15:54
saziningai 22 happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2006 08 11, 18:03)
Na o as savo pirmo klecko sulaukiau budama 34 m.Gal but daug kas pagalvos oho kokia sena, bet as esu labai laiminga. Pirmiausia as gyvenyme daug ka pamaciau, pilnai subrendau motinystei ir i viska dabar ziuriu kitaip nei buciau pries 10 metu. Vienu zodziu issidukau , pastudentavau ir  sukuriau seima. Ir dar pilnai galvoju apie broliuka ar sesute savo suneliui ax.gif

Visiškai mano atvejis!!!!!!!
Irgi baisiai džiaugiuosi, kad likimas taip patvarkė, jog ne anksčiau susilaukiau pirmagimės. Ir dabar dar kartais kantrybė neišlaiko, tai baisu pasidaro, kaip man stogas pavažiuotų, jei 21-erių būčiau pasigimdžiusi?
Dabar vis tiek ramiau reaguoju į vaiko ašaras, rėkimus, naktinį savo neišsimiegojimą.
Ir šiaip dabar suprantu, kokia naivuolė buvau, kai galvodavau, kad jei labai nori vaikų - viskas įmanoma - ir anksti gimdyti, ir vienai užsiauginti.
Kad įmanoma (fiziškai) - gal, bet dabar suprantu, kaip sunku turėtų būti.
Ir dar suprantu vieną savo kaimynę, kuri jauna ir viena pasigimdė vaiką, viena jį auginosi nuo pat pradžių, tai iš jos buto atsklisdavo dažniausiai klyksmai ir riksmai ant to vaiko (dar visai pipiriuko tokio).
Uch, gaila ir tų vaikų, ir tokių nukamuotų mamyčių... Galėtų jau japonai sukurti kokį elektroninį tėvelį.... lotuliukas.gif
Papildyta:
dar kažkada vis pasvajodavau - kaip smagu būtų turėti dvynukus... iškart du pagimdai, iškart užsiaugini, net jei "šiek tiek" ir sunkiau.
O dabar... kas vakarą jau tik ir laukiu, kada vyras iš darbo grįš ir galėsiu jam vaiką perleisti...
Kartą per TV rodė, kaip viena jauna pora augina keturynukus. Vyras į mane atsisuko ir sako: "įsivaizduoji, tau ant kiekvienos rankos po vaiką, ir man - taip pat po vieną ant kiekvienos rankos. ir nėra net kam pieno mišinį pagaminti, jei visi rėkia..."
O aš patyliukais pagalvojau: "kaip būtų, jei man visą dieną (iki kol vyras iš darbo pareitų) po vieną ant kiekvienos rankos būtų?..."
doh.gif
Atsakyti