O man idomu kaip vaikuciai reaguoja i mamos amziu?
Bet cia turbut kita tema
man buvo 20
. augom puikiai, be jokių stogų nuvažiavimų
- linksmai. kur reikėjo važiavom(buvom labai mobilūs
- prireikus, susiruošdavom labai greitai: ir maistelį, ir vaistukus, ir rūbelius-vienu žodžiu, viską, ko galėtų prireikti ). vienas krepšys buvo beveik pastoviai paruoštas - reikėjo tik greitai peržiūrėti ir papildyti, ko reikia
(tik daiktų buvo nemažai
, mat turiu visokių daug ,,o jeigu"
) ..., na, bet su mašina, tai viskas ok
. manau, kad amžius tikrai ne problema - svarbu, kaip esi pasiruošęs viskam
.
QUOTE(Edelveis @ 2007 05 11, 00:00)
man buvo 20
. augom puikiai, be jokių stogų nuvažiavimų
- linksmai. kur reikėjo važiavom(buvom labai mobilūs
- prireikus, susiruošdavom labai greitai: ir maistelį, ir vaistukus, ir rūbelius-vienu žodžiu, viską, ko galėtų prireikti ). vienas krepšys buvo beveik pastoviai paruoštas - reikėjo tik greitai peržiūrėti ir papildyti, ko reikia
(tik daiktų buvo nemažai
, mat turiu visokių daug ,,o jeigu"
) ..., na, bet su mašina, tai viskas ok
. manau, kad amžius tikrai ne problema - svarbu, kaip esi pasiruošęs viskam
.
Visiškai pritariu! mes kiekvienas individualus. Be to - daug priklauso nuo antrųjų pusių. Ir, aišku, nuo nusiteikimo.
sėkmės!
Pirma-17m
Antras-daug veliau
Antras-daug veliau
QUOTE(Tomike @ 2006 08 11, 15:31)
Sveikosios mielosios
...Kilo tox įdomus klausimėlis...
Kiekgi jums buvo meyų kai sulaukėte savo pirmojo lialiuko? 
Man 28 m.
QUOTE(Tomike @ 2006 08 11, 16:31)
Sveikosios mielosios
...Kilo tox įdomus klausimėlis...
Kiekgi jums buvo meyų kai sulaukėte savo pirmojo lialiuko? 
man buvo 18m
1- 17
2- 20
3- 31
prašiau, kad išimtų gimdą, tai sakė- tik po ketvirto
, tai gal kokių 40
2- 20
3- 31
prašiau, kad išimtų gimdą, tai sakė- tik po ketvirto
Na aš tai pabaigus mokslus ir suradus darbą pirmąjį vaikelį pagimdžiau 25, o antrąjį 29 (po mėnesio 30 sukako). Manau, kad dar ir trečiam užtektų metukų
as pirma pagimdziau 20metu,o antra lygiai be vieno menesio 23-ju...dabar man 24 esu jauna 2-ju vaiku mana ir tuo labai dziaugiuosi
Susilaukiau 26 saviskes, o po 2 menesiu man sukako jau 27metai. Siaip sakyvciau velokai jau to pirmo vaikucio susilaukti tokio amziaus, bet kad siuo metu dar ir vyresnes dazniau gimdo. Man is uzsienieciu draugu buvo daznas klausimas: kam jums tas vaikas siuo metu, ka nenorit pagyventi del saves. Bet kai turi vaikuti, tai supranti savo gyvenimo prasme. Paaugs mano mazyte ir vel galesiu dziaugtis gyvenimu, bet jau kartu su ja.
QUOTE(sirdute @ 2007 05 14, 14:51)
Man is uzsienieciu draugu buvo daznas klausimas: kam jums tas vaikas siuo metu, ka nenorit pagyventi del saves. Bet kai turi vaikuti, tai supranti savo gyvenimo prasme. Paaugs mano mazyte ir vel galesiu dziaugtis gyvenimu, bet jau kartu su ja. 
Gimdžiau 22m., daug kam atrodė, kad per jauna