Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Manoji miega lovyteje, anksciau kai pati maitinau, tai budavo kad ir kartu miegodavom, bet siuo metu visada tik lovyteje, na kartais buna kad netycia uzmiega diena ant lovos, tai jau ir palieku, nejudinu... biggrin.gif
Atsakyti
manasis dabar miega kartu su manim, nes jam yra uzejusi vertimosi ant pilvo manija doh.gif , tai nakti per miegus apsivercia, pasiremia rankytem ir pradeda verkt!!! ir taip po 100 kartu per nakti!! blink.gif blink.gif 2 naktis as vis keliausi jo atvers, o po to susinervinau, pasiemiau pas save, tai kartais ir ne neatsimenu, kaip as ji ten atsukineju ant nugaros lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai nustos naktim vartaliotis- karaustysis i savo lovyte! musu tevelis nepriestarauja, kad miegam kartu, nes jis dabar isvykes tongue.gif , o kai parvaziuos (po 4men) tai norom nenorom jonukas bus iskraustytas, nes...... ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Atlante @ 2007 01 21, 19:10)
Nakti tai maziuke miega loveleje, bet diena dabar kai ji tokia irzli (del freiko pagalveles) tai dazniausiai vezime miega. o ryte kelioms valandoms atsiranda musu loveleje biggrin.gif

o kas cia per pagalve?? g.gif g.gif as tai kiek zinau, kad iki metu vaikai turetu miegot be pagalves g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Musu maziuke jau seniai miega savo kambaryje ir savo lovyteje. Pirmus men. tai dar isikeldavau pas save i lova,kad butu patogiau maitinti ir iskart miegoti. Bet,kazkur apie 5 men. perkelem i atskira kambari,nes ji taip geriau issimiega,nes patys einam velai miegoti,tai dar paskaityti lovoj sugalvojam ar ka... bigsmile.gif
Atsakyti
su broliuku turi savo kambari kur yra lovyte joje ir miega nuo pat pirmu dienu ten miegoti nesiriesino tad pagalvojau tebunie miega savo lovyteje. bet tik kieknors suverkia iskarto begu ziureti kas darosi soske.gif
Atsakyti
Mano zuikutis nakti miega savo loveleje, o diena jis lovyteje nenori miegoti ir rodo oziukus, tai tada miega ant manes
Atsakyti
nors pati dar maitinu savo pienuku, mazute miega savo lovyteje smile.gif nors uzmiegame kartu mamos lovyteje. gulames 10 val ir kartu miegam iki 12, o tada perkeliu ir ji toliau miega viena
Atsakyti
Miega mano vaikinas nakti iki pirmo pabudimo savo lovyteje, o po to kartu ax.gif
Atsakyti
Maniske miega savo lovyteje, o kai maitinu, tai dazniausiai buna 7 ryto, tai musu tetis iseina i darba, tai ja pasiemu su savimi miegoti, tada ilgiau miega ax.gif
Atsakyti
miega savo lovyteje. stengiuos kuo maziau guldyt su savim, kad nepriprastu, kad paskui vienai sunkiau uzmigt nebutu.
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2007 01 31, 15:04)
miega savo lovyteje. stengiuos kuo maziau guldyt su savim, kad nepriprastu, kad paskui vienai sunkiau uzmigt nebutu.

O maniškė miega pati sau ne todėl, kad pripras, o todėl, kad mes su vyru ją bijom per naktį užspausti doh.gif . Kai pati maitinau MP, ir kartais paryčiais likdavo bendroje lovoje, tai aš tikrai neišmiegodavau. Visa susikausčiusi ir prabusdavau. O kai pradėjo vartytis nuo 4mėn, tai ir pavojinga tapo apskritai. O jei ji atsikels anksčiau, aš negirdėsiu ir bus nuo lovos keberiokšt? g.gif Todėl netingėjom ir dabar netingim ją pasimigdžius didelėje lovoje pernešti į jos mažąją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa G.: 31 sausio 2007 - 14:25
Mano dukrytei 6,5 mėn. Miegam kartu visi trys. Tėvelis jau baisiai nervinasi, kad neužvirstų ant jos, mat mažoji įsigudrino savo rankytes mums po šonais kaišioti. Iki 3,5 mėn. miegojo savo lovelėje, o po to buvo šiek tiek apsirgusi ir įsitaisė mūsų lovoje. Atrodo, kad ilgam. Dabar jeigu ir pabandau perkelti užmigusią į jos lovytę, tai geriausiu atveju pamiega valandą, o po to su triukšmais grįžta pas mus. Ir vėl turiu duoti papuko, kad ji nurimtų ir užmigtų. Nors visai nevalgo, o tik čiulpia kaip čiulptuką. Dieną lovytėje irgi nemiega, tik lauke, vežimėlyje, nors tada čiulptuku pasitenkina. Ir ką daryti, kaip atpratinti nuo miegojimo kartu? mane tiesiog pavydas ima, kur mamytės rašo, kad jų vaikučiai sėkmingai miega savo lovose ir dar atskiruose kambariuose. Ech, kad taip mums... verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(liauriukas @ 2007 01 28, 22:21)
Miega mano vaikinas nakti iki pirmo pabudimo savo lovyteje, o po to kartu ax.gif

jo-jo, ir as taip darydavau visa laika, tik pastaruoju metu pabunda pirma karta jau po 2 val, tai galima sakyti kad miegam kartu visa nakty smile.gif
tik, kaip ir kita mamyte parase, musu tetis, kuris siuo metu yra isvykes, gris wub.gif , ir tada blink.gif ....kaip miegoti kartu? mes miegam dvigulej lovoj, maziukas prie sienos, kai ateina laikas maitint is kito "kraniuko", as apsiverciu 180 laipsniu, t.y. ten kur kojos buvo, galva, taip vaikas visa laika prie sienos ( taip pradejau darytr, kai viena karta nukrito nuo lovos), tai kaip reiks miegot visiem trim, vaikas tarp musu man atrodo nesaugu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , tikriausiai reiks man miegoti per viduriuka lotuliukas.gif na, o gal jus turit geresniu minciu?pasidalinkit, kartu miegancios seimyneles!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olia30: 01 vasario 2007 - 19:40