Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip paaiškinti vaikui, kad tėtis jo atsisakė?

QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 17, 00:09)
nu nors užmušk, nematau prasmės gyventi prastoje santuokoje tik dėl visuomenės. kitas reikalas toms, kurios neturi kur eiti ir/arba yra absoliučiai piklausomos nuo vyrų. bet jei moteris pakankmaia savarankiška, manau ji turi gerbti save. nekalbu apie tokias šeimas, kur tik pasibarama, nes baramasi tikrai tubūt visose. kalbu apie tokias, kur ir ranka keliama ir moralinis, emocinis šantažas ir visokios kitokios nesamonės. kam kentėti??? manau net ir vaikai paskui ačiū nepasakys, o tik traumą psichologinę gali turėti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na visuomenės nuomonė įtaką daro didelę,aš ir dabar ne visiems sakau,kad išsiskyrus,o kam pasakau,nevisiems aiškinu dėl ko,nors žmonėms labai rūpi,o negi vienu sakiniu paaiškinsi,bet kentėt tikrai neverta,veronikų laikus stūmkim į metų glūdumas,tas pats ir su močiučių išgyvenimais
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 08 17, 00:49)
na visuomenės nuomonė įtaką daro didelę,aš ir dabar ne visiems sakau,kad išsiskyrus,o kam pasakau,nevisiems aiškinu dėl ko,nors žmonėms labai rūpi,o negi vienu sakiniu paaiškinsi,bet kentėt tikrai neverta,veronikų laikus stūmkim į metų glūdumas,tas pats ir su močiučių išgyvenimais

Nuo kada dar reikia aiškintis, kodėl esi viena??? Aš esu gerai įvaldžiusi du atsakymų variantus, jei kažkam kyla tokie idiotiški nagli klausimai (renkuosi priklausomai nuo situacijos): (a) atleiskite, o koks jūsų su***ktas reikalas? ir (b) jei jūs tikrai norite žinote visas mano patirtas psichologines ir fizines traumas bei giliausius asmeninius išgyvenimus, aš su malonumu papasakosiu su visomis smulkmenomis. Pradėti abėcėline ar chronologine tvarka?
Paprastai po tokių atsakymų klausimų daugiau nekyla.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2006 08 17, 11:20)
Nuo kada dar reikia aiškintis, kodėl esi viena??? Aš esu gerai įvaldžiusi du atsakymų variantus, jei kažkam kyla tokie idiotiški nagli klausimai (renkuosi priklausomai nuo situacijos): (a) atleiskite, o koks jūsų su***ktas reikalas? ir (cool.gif jei jūs tikrai norite žinote visas mano patirtas psichologines ir fizines traumas bei giliausius asmeninius išgyvenimus, aš su malonumu papasakosiu su visomis smulkmenomis. Pradėti abėcėline ar chronologine tvarka?
Paprastai po tokių atsakymų klausimų daugiau nekyla.

Isgirdus tokius atsakymus, jokiu kalusimu neiskyla schmoll.gif

O kai manes klausdavo del ko (issiskyriau), tai dar pridurdavo, turbut, kad toks vaikelis doh.gif o as sakiau, toks gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 17, 17:20)
O kai manes klausdavo del ko (issiskyriau), tai dar pridurdavo, turbut, kad toks vaikelis doh.gif o as sakiau, toks gyvenimas...

*****, ir ka reiskia toks pasakymas - "toks vaikelis" doh.gif doh.gif Kuo tas vaikelis kitoks nei kiti?? Kad nevaiksto?? Tai kad jam prieziuros ir demesio daugiau reikia?? Juk tas vaikelis lygiai toks pat nori but mylimas!!
*****, kaip man pikta ant tokiu buku zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 17, 17:48)
*****, ir ka reiskia toks pasakymas - "toks vaikelis" doh.gif  doh.gif Kuo tas vaikelis kitoks nei kiti?? Kad nevaiksto?? Tai kad jam prieziuros ir demesio daugiau reikia?? Juk tas vaikelis lygiai toks pat nori but mylimas!!
*****, kaip man pikta ant tokiu buku zmoniu.

Tokia jau musu visuomene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 17, 18:16)
Tokia jau musu visuomene doh.gif

kurią sudarome mes patys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 17, 19:06)
kurią sudarome mes patys  doh.gif

Taip, bet ziauriausi yra vaikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 17, 20:08)
Taip, bet ziauriausi yra vaikai verysad.gif

Tas irgi tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 17, 20:10)
Tas irgi tiesa verysad.gif

Vaikai tiesa rezia, o ir suauge yra kaikurie tokie buki, na man atrodo del to, kad jie napatyre daug vargo g.gif
Atsakyti
manau,kad vaikams apie ju tevus reikia sakyti teisybe,bet jokiu budu nejuodinti ju net jeigu yra del ko...nes manau labai blogai yra supilti visa siuksliu kibira ant kito galvos sakant jis toks ir anoks suede man gyvenima,nei tu nei as jam nerupim...tai yra KLAIDA,as taip manau.
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2006 08 17, 20:50)
manau,kad vaikams apie ju tevus reikia sakyti teisybe,bet jokiu budu nejuodinti ju net jeigu yra del ko...nes manau labai blogai yra supilti visa siuksliu kibira ant kito galvos sakant jis toks ir anoks suede man gyvenima,nei tu nei as jam nerupim...tai yra KLAIDA,as taip manau.

As irgi tokios nuomones, kad vaikas turi zinoti tiesa, o smeizti sutuoktiniams vienas kita, tai butu kaip ir savanaudiskumas
Atsakyti