Įkraunama...
Įkraunama...

Medžioklė

Sveikos SM' istės 4u.gif 4u.gif
Tokią temą paskatino užvesti štai kas (cituoju):
" Naujieną, kad žinomas LT politikas nušovė liūtą,prieš kurį laiką mūsų šalies dienraščiai išspausdino šalia svarbiausių šalies politinių įvykių. Ir iš tiesų po 10 dienų medžioklės PAR parlamentaras A. B. pelnė "Vieno šūvio šaulio" vardą. Priesiekusio medžiotojo trofėjų kolekciją papildys net trijų žvėrių- liūto, raganosio ir buivolo- iš didžiojo Afrikos penketo iškamšos. " Pavyko nukauti net devyniolika žvėrių. Ir visus juos- vienu šūviu, - su pasididžiavimu įspūdžiais dalijasi iš egzotiškos kelionės dalijasi ponas Antanas"
Įdomu ką apie tai manot? Mane, tiesą sakant tai šokiravo, ypač nuotraukos leidinyje "Žmonės", nors neabejoju kad ir kituose jų galima rast. A.B. parėmęs šautuvą su šypsena veide glosto negyvą liūtą, prie kitų žvėrių lavonų jis irgi šypsosi blink.gif ir apskritai, nesuprantu malonumo žudyti- ar taip bandoma atsikratyti kažkokių kompleksų? įrodyt kad gali būt stipresnis už beginklį sutvėrimą? Ir dar tuo viešai didžiuotis?
Šiaip man tai gan filosofiška temelė, nes mėgstu vištienos/kalakutienos paragaut -tie gyvūnai irgi žudomi, Bet matyt kol to nepamatai, širdies neskauda. Be to kažkada teko skaityt Steve'o Irvin'o pasisakymus šiuo klausimu, ir man labai patiko(T.Y. kodėl jis, toks gyvūnų mylėtojas, nėra vegetaras). A. B. atveju buvo diskusija delfyje, bet dabar jau išimta iš archyvo, deja. Vienas pasiųlė tam pačiam ponui kokį Sibiro liūtą nudėt, o gal dar kokią pandą?
Na, lauksiu jūsų minčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvenimas yra gražus: 11 rugpjūčio 2006 - 21:03
Mane tos nuotraukos "Žmonėse" irgi šokiravo. iš pradžių (kol nepaskaičiau) galvojau va kokie jaukūs žvėrys, prisileido taip arti žmogų. O po to (paskaičiusi) pamąsčiau, kokia aš naivuolė, kad patikėjau, jog tokie didingi laukiniai gyvūnai žmogų ir dar su šautuvu rankoje taip arti prisileistu.
Ką galiu daugiau pasakyti. Man tikrai gaila tų laikinių žvėrių. verysad.gif
Atsakyti
mmmmm....,aaaaaaaaa..., o tai daugiau nuomonių nebus unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Tai ar tikrai niekas nematėte A. Boso su savo trofėjais fotkių.
Manau tikrai yra ir be manęs kas dar galėtumėt savo nuomonę pareikšti. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 08 11, 20:57)
ir apskritai, nesuprantu malonumo žudyti- ar taip bandoma atsikratyti kažkokių kompleksų? įrodyt kad gali būt stipresnis už beginklį sutvėrimą? Ir dar tuo viešai didžiuotis?

man taip pat nesuprantamas toks pomegis, malonumas, hobis ar dar kaip kitaip galima butu pavadint schmoll.gif tokius zmones galeciau pavadint tik ligoniais [ per svelniai pasakyta doh.gif ] butu mano valia tokius user posted image
Atsakyti
Mano vyras medžioja jau nuo 15 metų lotuliukas.gif
Kol negyvenome kartu tai netrukdė, bet jau senai supratau, kad medžioklė ir normalus šeimyninis gyvenimas-nesuderinami dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2006 08 22, 20:07)
Mano vyras medžioja jau nuo 15 metų lotuliukas.gif
Kol negyvenome kartu tai netrukdė, bet jau senai supratau, kad medžioklė ir normalus šeimyninis gyvenimas-nesuderinami dalykai schmoll.gif


Ne iš tavęs pirmos tai girdžiu. Nežianu kodėl, bet kažakip nemylių aš tų medžiotojų. gal dėl to, kad per daug myliu gamtą ir gyvunėlius.
Atsakyti
tokiu zmoniu niekada nepavadinciau medziotojais ph34r.gif jie tikri SALTAKRAUJISKI ZUDIKAI bash.gif ...niekaip nesupratau ir nesuprasiu,kaip jie gali nusauti ,net nesudrebindami ranku, toki grazu,nekalta gamtos sutverima -kaip stirnaite,arba koki grazuoli briedi ... verysad.gif
man labai patiko vieno eksmedziotojo zodziai -"Zmogu nusauti lengviau negu zveri,nes visada yra uz ka"............ cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 24 rugpjūčio 2006 - 11:44
Visi gyvunai puosia gamta, ir ju naikinimas man prilygsta zmogzudystej. Taciau yra atveju, kai medziokle pateisinu. PVZ pas mus Lietuvoj pagausejo sernu populiacija, tai labai kenkia musu zemes ukiui, kuris ir taip vos gyvuoja. Todel as nematau nieko bloga, kai siu gyvunu skaicius(populiacija) yra reguliojamas dirbtinai(jei galima taip issireiksti) Taciau visais kitais atvejais, sito dalyko netoleruoju.
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2006 08 22, 18:07)
Mano vyras medžioja jau nuo 15 metų lotuliukas.gif
Kol negyvenome kartu tai netrukdė, bet jau senai supratau, kad medžioklė ir normalus šeimyninis gyvenimas-nesuderinami dalykai schmoll.gif



O mano ir tetis, ir uosvis medziotojai jau nezinau kiek metu, o dabar ir vyras pries metus gavo medziotojo bilieta. Sutinku su pasakymu "medžioklė ir normalus šeimyninis gyvenimas-nesuderinami dalykai"
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2006 08 24, 12:38)
b]"Zmogu nusauti lengviau negu zveri,nes visada yra uz ka"[/b]............ cool.gif


Geeeras rolleyes.gif Bet kartais tas ir gyvūnam galioja, kad yra už ką- pvz. koks pasiutęs šuo kuris sukandžiojo žmogų, bet aišku nebūtina nušaut, yra kitų priemonių.
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2006 08 24, 13:38)
Zmogu nusauti lengviau negu zveri,nes visada yra uz ka"[/b]............ cool.gif



thumbup.gif pasakyta
Atsakyti