QUOTE (babarskas @ 2004 09 05, 00:24) |
zinot gyvenimas priverte su muilu galva issiplaut. dar pries vaziudama pas broli pasitikslinau ar turi sampuno, taip neseniai pirkau atsako. o vakare drauge sekmingai ieskojom. finale slykstus plaukai, laukiu kada namo teks grizti. o ir suku jis neturi o savasias namie pamirsau. ir taip matau kad neis galvos issiskuobti nei pirstais nei sukom ![]() |

QUOTE (babarskas @ 2004 09 01, 20:01) |
vel padejuosiu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu per velai perskaiciau

Visada dazydavau kirpykloj, o siandien kirpeja laiko neturejo, tai tik nukirpo... Galvoju nusidazysiu namuose. Turejau buti irgi vidutiniskai sviesi - gavausi melynai juoda

Aciu Wella'i
gal nuskambes senamadiskai, bet CHNA yra visai gera priemone. Aha, sakysit is kokio akmens amziaus tu atkeliavai su savo CHNA, bet nesijuokit, ji labai stiprina plaukus, jie blizga, apie slinkima irgi kalbos net ner... Na, bet chna tinka tik naturaliom satenems ir brunetems. ir negalima su chna dazyt po cheminio susukavimo. kazkokia reakcija ten gaunas ir plauku spalva iseina... pilkai zalia.

Kažkada dažiau su Londa, dabar su L'oreal Castingais - ir esu labai jais patenkinta.
Mano plaukai ilgi - tačiau dažymui pilnai pakanka 1 pakuotės

As dazau su pallete C+ ar kazkaip panasiai vadinas (didesnej dezutej kur buna) tai neblogi dazai, labai nealina plauku. Karta neradau ju pirkt o skubiai reikejo, tai rubella nusipirkau... Nusiplove po poros savaiciu
Jau maciau prekyboj Loreal naujas dazomasias putas plaukams. Nepamenu kaip vadinasi.. kazkaip "Pure pearl" ar panasiai:hm
Gal kas naudojot jau. Ten labai graziu visokiu ryskiu spalvu yra-nuo blondino iki juodos, raudonos... Idomu ar nusiplauna.
As kazkada esu bandzius nusidazyt taip panasiai kaip Gabija is "Baro", apacia plauku.Bet ten buvo sampunas bordinis, tai nelabai kaip atsiplovinejo, nes mano sviesus dazyti plaukai...
O tos putos sake labai geros, grazios spalvos, visai noreciau pabandyti..Gal vel taip pat kaip anksciau..nu net nezinau..
Tik idomu ar kai atsiplaudines nebusiu kokia nors siera bura malinovaja
O siaip drasi esu, bet viestiek labai idomi kitu patirtis...
Gal kas naudojot jau. Ten labai graziu visokiu ryskiu spalvu yra-nuo blondino iki juodos, raudonos... Idomu ar nusiplauna.
As kazkada esu bandzius nusidazyt taip panasiai kaip Gabija is "Baro", apacia plauku.Bet ten buvo sampunas bordinis, tai nelabai kaip atsiplovinejo, nes mano sviesus dazyti plaukai...
O tos putos sake labai geros, grazios spalvos, visai noreciau pabandyti..Gal vel taip pat kaip anksciau..nu net nezinau..
Tik idomu ar kai atsiplaudines nebusiu kokia nors siera bura malinovaja

O siaip drasi esu, bet viestiek labai idomi kitu patirtis...

aha, as irgi noreciau isbandyti
ale idomu paklausyti ka kalba isbandziusios

QUOTE (Giedrushka @ 2004 11 30, 09:58) |
As kazkada esu bandzius nusidazyt taip panasiai kaip Gabija is "Baro", apacia plauku. |
gabija buvo dviem sluoksniais nusidazius: apatiniai plaukai juodi ilgi , o ant virsaus trumpesni karpyti balti

QUOTE (babarskas @ 2004 11 30, 11:43) | ||
gabija buvo dviem sluoksniais nusidazius: apatiniai plaukai juodi ilgi , o ant virsaus trumpesni karpyti balti ![]() |
Nu tai ir pas mane taip buvo, virsuj sveisus, o apacioj bordiniai..
as jau su savavaliskais plauku dazymais pasimokiau: dabar auginu plaukus kirpimui
nes liko siaudai, o visus kirpti iskart nesinori. ir uzdraudziau sau taupymo tikslais paciai dazytis plaukus. o kazkada jaunystej daziausi loreal kazkokiom putom plaukus raudona granato spalva ant baltu, tai iki galo niekada ir nebenusiplone neskaitant kad drabuziai prie kaklo budavo raudoni ir oda nusidaze

QUOTE (babarskas @ 2004 11 30, 12:35) |
as jau su savavaliskais plauku dazymais pasimokiau: dabar auginu plaukus kirpimui ![]() |
Visa gyvenima daziausi tik pati ir aciu dievui niekada nenusvilau..Buvau ir juoda, ir balta, ir raudona, ir ruda, ir garbanota ir trumpais ir t.t.

Plaukai kaip buvo stiprus taip ir yra.

Tik kirptis einu. Net sruogom su drauges pagalba pati dazausi(su folga)..(Siek tiek raukiu situos reikaluos)
Esu 2 k. gyvenime daziusis kirpykloj ir man netiko

Tai va, taip, kad visai nebijau as tu eksperimentu..Tik siaip idomu gal kas butent sias putas naudojo ir ka nors gali pasakyt.
As jas jau nusipirkau

QUOTE (Giedrushka @ 2004 11 30, 14:48) |
As jas jau nusipirkau ![]() ![]() ![]() |
parasyk, ar patix rezultatas dazantis siais dazais, nes ir as noreciau kaip nors nusidazyti nelabai ilgam laikui, o keli men. - pats tas