Vadinu saulyte,angeliuku,zuikuciu,anciuku,pauksciuku ir mazybiniu vardu GERDULE(GERDA).

dar nestumo metu, kol vardo neturejo musu mergyte, vadinom PUPA. kazkaip vardas atsirado, o pupa vistiek vadinam

as tai savo dukryte saulute vadinu ir jos vardas Saule, dar vadinu zuikiu puikiu, ji labai juokiasi, kai taip sakau
kartais buzuku pavadinu, daznai angeliuku, turtuliu, brangenybe. kai supykstu pavadinu ja piktuku

Savo mergyte vadinu bimba,svimba,simba,Kamilyte,kamce,kamiliukasir t t
savo maziu vadinu pupuliuku, arba klecku, kol dar buvo pilvelyje vadinome spirgiuku nes labai spurdejo.

Liudukas,liutukas,grožis,burbūlka,storūlka,gražutis,mažutis,pupa uoga-š.nuoga.Liudutis,mėlynakis...

Mes savo dukryte vadinam mazute, zirziulka, skripka, kryksia, knopkute, zuikute, saulute, pupulika, isdykele, dziaudsmas, Vikusia arba Vikute ( Viktorija ), paprygulika, papryguncikas ( megsta sokineti kai laikai uz pazastu)
prosenele vadina - kuka
O taip kai sauna koks svelnutis zodelis paziurejus i ja tai ir pavadinam
prosenele vadina - kuka
O taip kai sauna koks svelnutis zodelis paziurejus i ja tai ir pavadinam

Visais graziais zodziais, mazybine malonine forma.
Nors berniukas, vadinu, saulele, saulyte
Sakau : sūnuti, berniuk, vaikeli, vaikiuk, spirguti, žiogeli, mažuti, mažiuk. pypliuk.....
O kartais sakau : tu jau didelis vyras
Dar sakau : meile tu mano, saule tu mano.
Nors berniukas, vadinu, saulele, saulyte
Sakau : sūnuti, berniuk, vaikeli, vaikiuk, spirguti, žiogeli, mažuti, mažiuk. pypliuk.....
O kartais sakau : tu jau didelis vyras

Dar sakau : meile tu mano, saule tu mano.
Sveikutes,
Is tikruju labai smagi tema
ojegus, mes saviski kaip tik nevadinam, ir burbulas, ir birbiziukas, baklazanas, vabalas su antena, pirdukas (tikriausiai nereikia aiskint kodel
), kruopa, mazius. Aj dar vienas geras yra: kukurukumukuku
kai taip pavadinam, jis labai juokiasi. Ir dar juokiasi, ka vyras ji pavadina Vakarijonu blynu
(sunelio vardas Vakaris, tai kazkaip is to isejo Vakarijonas blynas
)
Is tikruju labai smagi tema

O mes savo mergytę lėlyte, arba mažyte. Vardu dar vis retai