Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Aš savo mažyli kiškiuku vadinu, saulyte, mažučiuku. 4u.gif
Atsakyti
Mes dukrytę dažniausiai vadinam Šponka... blush2.gif
Atsakyti
Musu leliui jau 2 metukai,o jo vardas Erikas.Jis dar negali istarti svo vardo tai save vadina eriu tai ir mes jau kartais netycia taip ji pavadiname
Atsakyti
As dukryte vadinu aukseliu, saulute, o dazniausiai- kukulyte biggrin.gif
Atsakyti
Oi, mes tai visaip esam dukryte vadine, nors dar tik 11menesiu jai.Ir Putpelyte, ir Katyte, ir Mazyte, ir mazgele, ir saulyte,dabar MB vadina Varanu(nes ropoja panasiai lotuliukas.gif )
Atsakyti
mes saviski meskuciu praminem,nes megsta pamiegoti biggrin.gif o tete kartais sypsnium vadina,nes tik pakalbini ir sypsena iki ausu blush2.gif
Atsakyti
Mes vadinam suneli pipiru ir kai zyzia zirzelia smile.gif
o siaip vardu
Atsakyti
as vadinu katyte, mazyte, kukuliu, guguliu na ir dar visokiais mazybiniais zodeliais kas tuo momentu sauna i galva
Atsakyti
As tai ir pupa, mazyte, zuikuciu, vardu pavadinu... ax.gif
Atsakyti
Mes tai ir vadinam ivairiai, ir vardu, ir mazyle, zuikeliu, angeliuku. Viskas priklauso nuo situacijos smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažyliui 9 dienelės ,o vadinam žiogeliu,šypsniuku,tarškalu-barškalu nes vis leidžia kažkokius garsus ar mauroja kaip meškiukas,saulelė- saulytė wub.gif
Atsakyti
Kai pirmagimis dar pilvuke krebždėjo- vadinau jį pūkiu. Gimusį dar iki šiol kartais pavadinu - mano pumpulis... (nors putlumo nei lašo nėra) O tetis jį vadina razbainiku. Jis sako: aš mamytės pumpulis, o tėčio razbainikas.
Dukrytę vadinam meškute. Nes dručkė labai... wub.gif
Atsakyti