Sveikos nestukes,turiu beda
turiu karpu,atsirado didele balta karpa ant kojos.bet tai dar nieko,ju atsirado ir ten ,makstyje,net ant mazuju,ir didziuju lytiniu lupu.Siaip zurnale skaiciau,kad geraiu jas isnaikinti,iki gimdymo,nuejus pas akusere-ginekologe paklausiau ka man daryt,o ji atsake,kad karpas,naikinti verciau tik po gimdymo.Tai dabar esu pasimetusi ir nezianu kaip elgtis,pati noreciau isnaikinti,bet nzn kokiais budais.Juk laiudies medicina tikrai abejoju,ar tinka naikinti karpas makstyje.gal kas nors turi panasiu bedu i patartu ka daryt.buciau labai dekinga

QUOTE(rertika @ 2006 08 13, 14:15)
Sveikos nestukes,turiu beda
turiu karpu,atsirado didele balta karpa ant kojos.bet tai dar nieko,ju atsirado ir ten ,makstyje,net ant mazuju,ir didziuju lytiniu lupu.Siaip zurnale skaiciau,kad geraiu jas isnaikinti,iki gimdymo,nuejus pas akusere-ginekologe paklausiau ka man daryt,o ji atsake,kad karpas,naikinti verciau tik po gimdymo.Tai dabar esu pasimetusi ir nezianu kaip elgtis,pati noreciau isnaikinti,bet nzn kokiais budais.Juk laiudies medicina tikrai abejoju,ar tinka naikinti karpas makstyje.gal kas nors turi panasiu bedu i patartu ka daryt.buciau labai dekinga

Tiesa pasakius, as irgi turiu viena ten, tik nezinau ar tai karpa ar apgamiukas, jau senai ji ten, tai dabar svajoju, jei gimdydant kirps mane, galetu ir ja nukirpti

Kai buvau nėščia mano ginekologe rekomendavo palaukt kol pagimdysiu. Kai nemaitinsiu savo kūdykėlio tada vėl klausiu

Aš kai buvau
,tai irgi buvo karpos atsiradusios,daktarė tik tepaliuku išrašė,apie jokius kitus naikinimo būdus,tada man net neaiškino.Bet va pagimdžiau ir visos tos karpos iš "ten" kažkaip stebuklingai dingo
Taip ir nesupratau kaip čia taip jos paimė ir dingo

QUOTE(tamsi @ 2006 08 17, 12:20)
Aš kai buvau
,tai irgi buvo karpos atsiradusios,daktarė tik tepaliuku išrašė,apie jokius kitus naikinimo būdus,tada man net neaiškino.Bet va pagimdžiau ir visos tos karpos iš "ten" kažkaip stebuklingai dingo

a tada gal ir as nieko nedarysiu.gal i man taip pasiseks

QUOTE(rertika @ 2006 08 20, 13:48)
a tada gal ir as nieko nedarysiu.gal i man taip pasiseks
tik va baisu kad prie vyro gydytojai ko nors,taip sakant nenuvemtu
kaip jie pastebejau daznai megsta 

gal tiesiog pasisakyk savo gydytojai apie tas karputes.
As turiu pora ant rankos - planuoju eiti issinaikinti po gimdymo, nenoriu nestumo metu eksperimentuoti, kad ir kaip ten butu, gyventi galiu ir su jomis, bet be ju patogiau
O va del karpu genitaliju srityje tai cia jau rimciau, geriausia sprendima turetu priimti priziurintis gydytojas...

O man atsirado ant pado ir vis po truputi auga, noreciau naikintis, bet vis pamirstu su gine. pasitart. Kaip manot ar gali ten koks tepalas ant pado tepamas leliui pakenkti?
QUOTE(RaimaS @ 2008 09 16, 09:38)
O man atsirado ant pado ir vis po truputi auga, noreciau naikintis, bet vis pamirstu su gine. pasitart. Kaip manot ar gali ten koks tepalas ant pado tepamas leliui pakenkti?
Vyras turi ant delno gal 4 karpas, tai as jam nupirkau tepeliuka "Acetocaustin" tai jo tikrai negalima nesciom (as jo net nelieciu, kai jis uztepa sau)
QUOTE(Okei @ 2008 09 16, 10:17)
Vyras turi ant delno gal 4 karpas, tai as jam nupirkau tepeliuka "Acetocaustin" tai jo tikrai negalima nesciom (as jo net nelieciu, kai jis uztepa sau)
Aciu

einu paziureti kaip vadinasi tas kuri as turiu, o ka manai/ot apie ta nauja preparata kur reklamuoja, kad uzsaldo tipo karpas

Papildyta:
Mano tepaliukas vadinasi Duofilm, bet esu ismetus aprasyma, tai gal reikes kokioj vaistinej nuvarius pabandyt pasitarti

QUOTE(RaimaS @ 2008 09 16, 08:38)
Nežinau, bet man buvo atsiradusi ant rankos karpa, naikinau ir čia jau minėtu Duofilm, bet nepadėjo. O padėjo paprasčiausiai Ugniažolės sultis, užteko tik du kart užtept ir viskas... Tai jeigu taip gerai, gal dėl dviejų kartų nepakenktų leliukui. Šiaip jau buvo žiema, bet žinojau kurioje maždaug vietoje auga, išsikasiau ir tik šaknies sulčių išspaudžiau, o dabar yra ruduo tai dar ir visą augalą būtų galima rasti. Specialiai dėl jos važiavome į kaimą, bet vertėjo, nereikėjo kankintis....