Pas mane irgi isaugo viena ant pado krasto, kita ant bevardzio pirsto vidines puses, tik tiek kad nedideles, bet auga

anksciau pries kokius 5 metus turejau labai dideliu bedu su karpom, bet kitoje rankoje kaip priseta buvo, niekas nepadejo viska buvau isbandzius, kai truko kantrybe pati nusideginau jas ir isivaizduojat pranyko

o kiek pinigu buvau sukisus perniek, o cia vat pati sau nieko nekainavo ir padejo, bet jau cia nezinau drastiskas toks mano poelgis buvo is nevilties, parasysiu gal kuri isdrysite, bet aisku ne nesciai tai daryti

metalini virba arba siaip kokia viela, ja reikia dezinfekuoti, as tada uzsidegiau zvake ir i jos liepsna labai gerai ikaitini ta viela ir duri i karpos centra pati, ir taip duri kol visa karpa nusidegina, aisku pradzioj skauda, poto pripranti, po visos preoceduros reikia dezinfekuoti zaizda, as tai su peroksidu nuplaudavau ir pleistra uzklijuodavau, po dienos reikia nuimti kad zaizda dziutu ir viskas, man taipadejo, lauksiu kol pasigimdysiu ir sitas bandysiu deginti

sekmes visoms, tik nelaikykit beprote manes, tiesiog is nevilties ko nesigriebi