Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(boruze:) @ 2009 10 12, 17:03)
as pasinaikinau karpa budama 15sav. ir viskas mazyliuj gerai

kokiu būdu? g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi isaugo viena ant pado krasto, kita ant bevardzio pirsto vidines puses, tik tiek kad nedideles, bet auga blink.gif anksciau pries kokius 5 metus turejau labai dideliu bedu su karpom, bet kitoje rankoje kaip priseta buvo, niekas nepadejo viska buvau isbandzius, kai truko kantrybe pati nusideginau jas ir isivaizduojat pranyko doh.gif o kiek pinigu buvau sukisus perniek, o cia vat pati sau nieko nekainavo ir padejo, bet jau cia nezinau drastiskas toks mano poelgis buvo is nevilties, parasysiu gal kuri isdrysite, bet aisku ne nesciai tai daryti dry.gif metalini virba arba siaip kokia viela, ja reikia dezinfekuoti, as tada uzsidegiau zvake ir i jos liepsna labai gerai ikaitini ta viela ir duri i karpos centra pati, ir taip duri kol visa karpa nusidegina, aisku pradzioj skauda, poto pripranti, po visos preoceduros reikia dezinfekuoti zaizda, as tai su peroksidu nuplaudavau ir pleistra uzklijuodavau, po dienos reikia nuimti kad zaizda dziutu ir viskas, man taipadejo, lauksiu kol pasigimdysiu ir sitas bandysiu deginti g.gif sekmes visoms, tik nelaikykit beprote manes, tiesiog is nevilties ko nesigriebi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 03 07, 13:46)
Pas mane irgi isaugo viena ant pado krasto, kita ant bevardzio pirsto vidines puses, tik tiek kad nedideles, bet auga blink.gif anksciau pries kokius 5 metus turejau labai dideliu bedu su karpom, bet kitoje rankoje kaip priseta buvo, niekas nepadejo viska buvau isbandzius, kai truko kantrybe pati nusideginau jas ir isivaizduojat pranyko doh.gif o kiek pinigu buvau sukisus perniek, o cia vat pati sau nieko nekainavo ir padejo, bet jau cia nezinau drastiskas toks mano poelgis buvo is nevilties, parasysiu gal kuri isdrysite, bet aisku ne nesciai tai daryti dry.gif metalini virba arba siaip kokia viela, ja reikia dezinfekuoti, as tada uzsidegiau zvake ir i jos liepsna labai gerai ikaitini ta viela ir duri i karpos centra pati, ir taip duri kol visa karpa nusidegina, aisku pradzioj skauda, poto pripranti, po visos preoceduros reikia dezinfekuoti zaizda, as tai su peroksidu nuplaudavau ir pleistra uzklijuodavau, po dienos reikia nuimti kad zaizda dziutu ir viskas, man taipadejo, lauksiu kol pasigimdysiu ir sitas bandysiu deginti g.gif sekmes visoms, tik nelaikykit beprote manes, tiesiog is nevilties ko nesigriebi doh.gif

Bet Tu drąsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2010 03 07, 14:13)
Bet Tu drąsi  biggrin.gif

lotuliukas.gif nea tik as labai ant ju pykau lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turiu vieną karputę ant piršto. Nėštumo metu pripažįstu tik du naikinimo būdus: homeopatiniai žirniukai Thuja arba nušaldymas azotu. Dėl kitų priemonių - susilaikau unsure.gif
O iš principo karputes patartina išsinaikint iki gimstant vaikeliui, nes juk virusas gyvena ir galit apkrėst savo mažiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažiukui jau 19 gyvenimo savaitė. Labai džiaugiuosi savo nėštumu kol prieš daugiau negu mėnesį manęs grožio salone Tovera (darė pedikiūrą) neužkrėtė karpomis. Dabar ant padų turiu net po kelias karpas cray.gif
Šeimos gydytoja man patarė naudoti Acetocaustin, vaistininkės taip pat. Nusipirkau, pasitepiau, po to - naivuolė - perskaičiau informacinį lapelį. Jame aiškiai parašyta, kad nėštumo metu negalima naudoti šios tinktūros, nes neaiškus toksinis poveikis vaisiui. Dabar save graužiu dėl kvailumo. Ryt eisiu pas ginekologę, tai jos dar klausiu, bet jau ir taip žinau atsakymą - NEGALIMA. verysad.gif
Atsakyti
man karpų atsirado nėštumo metu ant lytinių lūpų, iki tol nebuvau turėjusi jokių. susinervinau labai, nes jau kai pradėjo dygt tai viena po kitos. ginekologe išrašė tepaliuko, nes sakė kitais būdais - degint, šaldyt - nėštumo metu nepatartina... matyt, kiek gydytojų, tiek nuomonių. informaciniam lapuke parašyta, kad nors absorbuojasi labai nedaug, nėštumo metu nerekomenduojama naudoti. bet aš kažkaip pažiūrėjau į tą vaistą ramiai - neduotų lengva ranka recepto, jei būtų blogai, kenktų. ir nusiteikiau, kad viskas bus gerai. po mėnesio sunyko praktiškai visos, liko viena mažytė blush2.gif ir tą tikiuosi greit išsigydyt.
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 05 19, 20:16)
man karpų atsirado nėštumo metu ant lytinių lūpų, iki tol nebuvau turėjusi jokių. susinervinau labai, nes jau kai pradėjo dygt tai viena po kitos. ginekologe išrašė tepaliuko, nes sakė kitais būdais - degint, šaldyt - nėštumo metu nepatartina... matyt, kiek gydytojų, tiek nuomonių. informaciniam lapuke parašyta, kad nors absorbuojasi labai nedaug, nėštumo metu nerekomenduojama naudoti. bet aš kažkaip pažiūrėjau į tą vaistą ramiai - neduotų lengva ranka recepto, jei būtų blogai, kenktų. ir nusiteikiau, kad viskas bus gerai. po mėnesio sunyko praktiškai visos, liko viena mažytė blush2.gif ir tą tikiuosi greit išsigydyt.

g.gif idomu koki tepaliuka buvo gydytoja israsiusi .. man tai neisrase nieko. sake galima nupjauti arba deginti blink.gif labai bijau... ugniazole sake galima pabandyti.. idomu o nieko neatsitiks jei as ja TEN tepsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2010 04 20, 12:59)
Mano mažiukui jau 19 gyvenimo savaitė. Labai džiaugiuosi savo nėštumu kol prieš daugiau negu mėnesį manęs grožio salone Tovera (darė pedikiūrą) neužkrėtė karpomis. Dabar ant padų turiu net po kelias karpas cray.gif 

kad kazin ar karpomis galima uzkrest, kiek zinau jos atsiranda nusilpus arganizmui g.gif
Atsakyti
"Karpas sukelia žmogaus papiloma virusas (ŽPV), plintantis kontaktiniu keliu. Užsikrečiama tiesiogiai nuo jų turinčio žmogaus arba per virusais užkrėstus daiktus. Virusas lengviau patenka per nors kiek pažeistą (įdrėkstą, įbrėžtą) odą ar gleivinę. Smailiagalėmis kondilomomis užsikrečiama lytiškai santykiaujant, kūdikis gali apsikrėsti nuo motinos gimdant."

Lytinių organų karpos yra lytiniu būdu plintanti liga. Taip kad jomis jus užkrėtė partneris... Labai nedidelė tikimybė, kad kitu būdu papuolė.
Atsakyti
Yra toks vaistinese gaminamas vaistukas: Trichlor acto rugstis ~ 10 ml 50-80 % stiprumo. Tepti 1 karta savaitej. Tik nezinau ar gamins ir parduos be gydytojos recepto. Kiek zinau lyt. org. karpas reikia pasalinti iki gimdymo, nes gimdydama gali apkresti ir vaikiuka. Be to jos plinta ne dienom, o valandom ir kai ju prisidaugins ten viduje "giliai", isnaikinti bus sunku. Aisku su tais vaistais irgi ne pyragai. Oda nudegina, slapinantis skauda, bet efektas puikus - nelieka nei zymes.
Atsakyti