Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(amber123 @ 2011 07 09, 18:12)
Sveikos. Ant rankos plastakos isaugo dvi mazyyyyyyyyyyyyytes mazytes karputes, vos matos, bet viena didesne, tai sakau, kol neisaugo reik uztrucyt.. tepiau arbatmedziu-nieko.. nusiporkau ugniazoles skyscio rusu pardei, tai kai uzlasinau tai  doh.gif  doh.gif sako: teptk kai turi laiko.. tai as tepiau 2k keliu val begyje, tai aplink ta didesne atsirado skyles nezymios odoi blink.gif nesupratau..tai staigiai nuploviau.. toliau jauciu netepsiu.. ar susiduret su tuo tepalu Cystotelyjo?

QUOTE(amber123 @ 2011 07 10, 16:12)
Tai tiek as dar suprantu..  biggrin.gif as klausiu ar kam nors yra taip buve, kad nudegintu smarkaii..

man Super Cistotel labai stipriau nudegino ranka - buvo mazytis nelygumas, net kaip paaiskejo veliau jokia ne karpa, bet uztepiau Cistotelo ir vietoj tos smulkmenos liko kraujuojanti duobute, ir cia is PIRMO karto. Iki siol liko randas, kuri dabar ketinu panaikint chirurginiu budu.

taip kad rekomenduoju labai atsargiai elgtis su cistotel preparatu. Maniskio galiojimas buvo geras, viska dariau pagal instrukcija, bet rezultatas nekoks.

ju buna 2 rusiu - vienas Super cistotel, o kitas - paprastas. Tai tas paprastas yra svelnesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 29 liepos 2011 - 14:49
QUOTE(lisik @ 2011 07 29, 15:48)
ju buna 2 rusiu - vienas Super cistotel,  o kitas - paprastas. Tai tas paprastas yra svelnesnis smile.gif

Nežinojau schmoll.gif
na, bet aš naudojau ir viršuje rašiau apie paprastą cistotel'io tirpaliuką mirksiukas.gif man tikrai nieko nenudegino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal zinote, ar galima nescioms vartoti gornij cistotel (ta kuris is ugniazoles pagamintas) ?
Atsakyti
Mano patirtis - karpas ant ranku isgyde menesiniu kraujas.
Atsakyti
Kazkoks super tirpaliukas yra,kur uzsaldo smile.gif
Atsakyti
Turejau keleta metu karpa ant rankos pirsto, tepiau ja visokiais tirpalais, kurie turejo nudeginti ir t.t, bet nepadedavo. Ir kazkur perskaiciau kad padeda trinti karpa cesnaku. As tryniau kas vakara nakciai cesnako skiltele, kokia savaite, po to pamirsau ta rituala... Ir dar po savaites netycia pamaciau, kad ta kapra DINGO thumbup.gif pati nesupratau kada ir kaip, tiesiog vietoj jos lygi odele, lyg niekad nebuciau jos turejus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylacka: 05 rugpjūčio 2012 - 20:42
as tai naikinau padu karpa lazeriu nestumo metu nes vaiksciot buvo sunku,skauda tos karpos,nu pavyko is 1 karto,ten suleidzia vaistuku bet kiek domejausi jeigu jau labai reikia tai nieko tokio
Atsakyti
http://www.medapharm...i-ir-atsakymai/

labai informatyvus straipsnis
Atsakyti