QUOTE(Magda27 @ 2006 08 13, 13:28)
1.Esu jau nebe pirma karta mama,turiu sunu 3 m, ir dukryte 6 mėn. Bet maza to ...as vel nescia..visiskai pasimetus.. visada norejau 3 vaikus,bet tikrai neplavau taip greitai...
2.nenoriu but "motina Teresa" su 3 vaikais..
3.Jei buciau tikra kad vyras padies nors finansiskai (moraliskai jau nepadeda),tai gimdyciau..
4.Bet turbut atsakymas ir taip aiskus,kad nereikia man gimdyt trecio...
5.Vienu zodziu,noriu tik paklaust mamyciu,kurios augina jau nebe pirma ir nebe antra vaika-kokia buvo reakcija i trecia vaikeli?ar dvejuoniu daug buvo?kiek jums metu tada buvo?O svarbiausia-kaip vyras reagavo i jusu 3,ar velesni nestuma?ar padeda jums vaiku prieziuroje...?
6.del apsisaugojimo.. na jam dzyn i tai,pasak ji,istekiejusi moteris PATI TURI SAVIM RUPINTIS....
7."uz pasekmes atsakai tu,bet jei pastosi iseinu iskarto" cia jo zodziai.
8.del vaiku slepimo-na gal is dalies ji suprantu,dar niekas is jo draugu tiek vaiku neturi,dauguma dar net nevede... manau geda jam tai suvokt,per jaunas turbut 28 m turet tokia seima
1. Visai normalu, kad esi pasimetusi, aš pati siaubingai pasimečiau, kai turėdama 6 mėn antrą mažylį ir vėl pasijutau

Tu gerai sudėliok visus už ir prieš, prieš pasirinkdama teisingą variantą.
2. Na kaip kas supranta tą "motina Terezė", juk pati sakei, kad nori trijų vaikų, bet taip išeina, kad nenori būt motina Terezė

Aš asmeniškai pažįstu žmonių, kurių bendros pajamos yra apie 7000-8000lt ir kurių vaikai vaikšto apsivilkę drabužiais padėvėtais, kaip tėvai patys sako, norėtumėm galėtumėm pirkt prabangiausius, bet kam leist milijonus tam, kad vaikas laukan išėjęs atsisėstų į balą ir mūsų gražiausi puošniausi milijonui nuplauktų. Taip kad...
3. Kaip supratau pas jumis su vyru ne kokie santykiai, tai jei jūs išsiskirsit turės padėti, o su trim vaikais nemanau kad prapulsi ir viena, jei turi gerą galvą ir mokėsi suktis. Aš juk irgi neapsidraudžiu tuom, jog vyras visą gyvenimą bus šalia, o aš to tikėsiuos ir džiaugsiuos. Negali būt garantuotas.
4. Na jei jau tau atsakymas aiškus....
5. Reakcija kieno? Žmonių? Daug kas vadina kvailais, kad tam ryžomies, daug užuojautos sulaukiam. Bet tik iš tų žmonių kurie augina 1 ir džiaugiasi, arba augina du vaikus ir jau dejuoja kaip jiem sunku. Mano reakcija pirma buvo "O siaube, nenoriu, anksti, ne tikrai ne" . Kalbėjau daug su vyru, daug verkiau, kaip ir tu norėjau trečio, bet tikrai ne taip anksti. Vyras labai palaikė, nors mums abiem nepriimtina abortai, bet leido apsispręsti pačiai. Augint vaikus mano pareiga, nes jis dirba, o aš dirbu namuose su vaikais, aišku jis padeda, kai paprašau, na tokis lietuviškas vyras.
6. Tavo vyro mąstymas apie saugojimąsi labai jau vaikiškas, ištekėjusi ar netekėjusi, tai ne vien tik moters problema yra saugojimąsis, o ypač jei maitini juk nesišersi hormonais.
7. Labai nežavi žodžiai. O jūs tikri, kad norit būt šeima? Man tavo vyras toks kaip neišsilakstęs berniokas, kuriam gerai yra šalia moteris, bet už viską jinai turi atsakyti pati. Man nepanašu į šeimos vyro mąstymą
8.Ne toks jis jau ir jaunas. Turėtų turėti galvą ant pečių ir toj galvoj jau būti smegenėlių, bet matyt žmogus nesukurtas šeimai, nes vaikus slėpti yra gėdinga, gali meilužę slėpti, žmoną nuo meilužės, dar daug ką galima paslėpti, bet vaikus... Jais reikia didžiuotis.
Na gal ir daug primoralizavau, bet kitaip nesirašė. Ir dar pasikartosiu, tu pasverk visus už ir prieš, o pieš tai pagalvok, ar tu nori šalia tokio vyro, kuris slepia vaikus ir kuris 28 metų dar jaučiasi jaunas labai turėt šeimą, verta tau praleisti gyvenimą pykčiuose ir barniuose, vien tam, kad vaikai nenešiotų drabužių padėvėtų?