Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

QUOTE(milduze314 @ 2009 12 23, 16:10)
Sveikutes, as manau, jei jau trecias pilvelyje, tai ko ji naikinti.Tegul auga, nes po kiek laiko gailesies manau, jei isvalyma pasidarysi nestuke.gif

Vaikuciai yra stebuklas, ir gyvenimo dziaugsmas, tad manau kad gera juos auginti ir tureti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyteeee @ 2009 12 24, 00:15)
Vaikuciai yra stebuklas, ir gyvenimo dziaugsmas, tad manau kad gera juos auginti ir tureti... 4u.gif

[QUOTE]teisybe sakai manau kad visa likusi gyvenima gailetis tektu.tik isgirstu ar pamatytu laidu apie tai tai iskarto per sirdi eitu tas jausmas ir kaltes jausmas.nors gal yra tokiu kur abejingos tam verysad.gif
Atsakyti
sakykit, kaip jus manot, koks amzius yra tinkamas treciam vaikuciui.?
as turiu 2 juos begalo myliu, bet vis pasvajoju nestuke.gif nezinau, net kaip tas mintis svaldyt. protas sako palaukt, bet sirdis taip troksta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2009 12 03, 14:39)
ir man idomu kada ta senatve ateina? g.gif
mes turim du, noretume trecio, bet dar galvojam smile.gif , laukiam geresniu laiku

Mes pagrandukę sugalvojom būdami 37, o pagimdžiau 38. Esu labai laiminga ir nė truputėlio nesigailiu.
Atsakyti
Musu seimoje irgi 3 vaikuciai. Negaliu pasakyti,kad neturiu ka veikti, bet kaip gera su jais, nors ir daug triuksmo, netvarkos... O trecio susilaukiau 33m. O vyras visada kalbejo ir kalba apie 4 !!!! biggrin.gif
Atsakyti
Mes vasario mėn susilauksim trečios dukrytės. Labai tuo džiaugiamės. Dar turime tuoj sulauksiančią 17 metų dukrą ir 3,6 metų sūnų. Sunkumo jokio, nes skirtumas tarp vaikų didelis, puikiai visi sutariam. Taigi, aš manau, kad gimdyti vaikelius niekada ne anksti ir ne vėlai, nes jie visi skirtingi ir labai mylimi.
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2009 12 26, 15:48)
sakykit, kaip jus manot, koks amzius yra tinkamas treciam vaikuciui.?
as turiu 2 juos begalo myliu, bet vis pasvajoju  nestuke.gif  nezinau, net kaip tas mintis svaldyt. protas sako palaukt, bet sirdis taip troksta.  doh.gif

Manau, svarbiausia noras tureti vaikeli, o amzius nesvarbu...Bet tavo jausmas ir noras man labai artimas ir pazystamas... blush2.gif Cia jau tik abiems sprest reikia thumbup.gif nestuke.gif thumbup.gif
O del amziaus idomu ir nman butu??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyteeee: 29 gruodžio 2009 - 18:34
As tai noreciau trecio. Planuot negalim, nes tikrai situacija dabar prastoka, krize ta...Bet jei pastociau - gimdyciau, ir zinau kad vyras ir neleistu aborto darytis schmoll.gif Man 25, na ir kas, buciau jauna triju vaiku mama biggrin.gif O autores vyro poziuris tai siaubingas...meile net nekvepia...ir pagarba irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magda27 @ 2006 08 13, 16:03)
del apsisaugojimo.. na jam dzyn i tai,pasak ji,istekiejusi moteris PATI TURI SAVIM RUPINTIS....taip as durna,kvaisa ir t.t. zaletela,prisipazistu kad pati kalta....nors pries smileysex.gif as ji perspejau,bet jam dzyn dzylin buvo,"uz pasekmes atsakai tu,bet jei pastosi iseinu iskarto" cia jo zodziai.. .....
o del tavo 35m,oj cia gi pats tas treciam mirksiukas.gif as kazkada svajojau tureti trecia kokiu 35-40 m.tas pats,nieko ne geda butu vaiksciuot tongue.gif ir dauguma mano pazistamu kas treciam pasiryzta tai tikrai po 35 m gimdo ax.gif
del vaiku slepimo-na gal is dalies ji suprantu,dar niekas is jo draugu tiek vaiku neturi,dauguma dar net nevede... manau geda jam tai suvokt,per jaunas turbut 28 m turet tokia seima schmoll.gif

blink.gif daužyt tokius vyrus bash.gif kad tokiems nudžiūtų P....... blush2.gif
Vadinasi kai "tralialia" tai smagu, o atsakomybė nebe jo rūpestis g.gif Aš saviškiui jau seniai vieną posakį į galvą įkaliau : "liūbiš katatsia, liūbi i sanočki vozit" vertimas : "mėgsti važinėtis, mėk ir rogutes tampyti" biggrin.gif Ne iš karto jauniems vyrams šis posakis patinka ir tampa suprantamas, bet kaip ir kada vyras supras, tai jau mūsų įdirbis... Deja, ne visada gaunam jau tobulai nulipdytą antrąją pusę, kartais nori nenori tenka koreguoti jį tam, kad galėtume gyventi šeimoje (žinoma nereikia pamiršti ir savo netobulumo). Bet vyras privalo elgtis kaip vyras, o ne kaip lepšis. O jei tai nepavyksta, nėra ko gadinti sau ir vaikams gyvenimo taikstantis su "nepranykstančiu didelio kūdikio sindromu".
Maniškis taip pat jaunas biggrin.gif 29 metai, o jau 2 vaikai (tiesa, tik vienas jo) , bet net minčių nekyla, kad gėdintis vaikų schmoll.gif Aišku, norėtūsi vis dar būti LNK lotuliukas.gif (laisvu nepriklausomu kavalieriumi), bet ... Niekas su šautuvu nevertė rinktis tokio gyvenimo, suaugęs žmogus prieš ką nors darydamas turi pagalvoti apie pasekmes. O jei jis elgiasi lengvabūdiškai ir neatsakingai, jam ne vieta šeimoje cool.gif tai tupi vienas su varlėm baloje biggrin.gif
Aš asmeniškai tokį "vyrą" jau po antrojo nėštumo tolokai pavarius būčiau (po pirmojo dar nebūčiau atsikvošėjus doh.gif ).
Nedaskaičiau visos temos, kažin ką nusprendė ir kaip gyvena temos autorė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2009 12 31, 14:24)
blink.gif  daužyt tokius vyrus  bash.gif kad tokiems nudžiūtų P.......  blush2.gif
Vadinasi kai "tralialia" tai smagu, o atsakomybė nebe jo rūpestis  g.gif Aš saviškiui jau seniai vieną posakį į galvą įkaliau : "liūbiš katatsia, liūbi i sanočki vozit" vertimas : "mėgsti važinėtis, mėk ir rogutes tampyti" biggrin.gif Ne iš karto jauniems vyrams šis posakis patinka ir tampa suprantamas, bet kaip ir kada vyras supras, tai jau mūsų įdirbis... Deja, ne visada gaunam jau tobulai nulipdytą antrąją pusę, kartais nori nenori tenka koreguoti jį tam, kad galėtume gyventi šeimoje (žinoma nereikia pamiršti ir savo netobulumo). Bet vyras privalo elgtis kaip vyras, o ne kaip lepšis. O jei tai nepavyksta, nėra ko gadinti sau ir vaikams gyvenimo taikstantis su "nepranykstančiu didelio kūdikio sindromu".
Maniškis taip pat jaunas biggrin.gif 29 metai, o jau 2 vaikai (tiesa, tik vienas jo)  , bet net minčių nekyla, kad gėdintis vaikų  schmoll.gif  Aišku, norėtūsi vis dar būti LNK  lotuliukas.gif  (laisvu nepriklausomu kavalieriumi), bet ... Niekas su šautuvu nevertė rinktis tokio gyvenimo, suaugęs žmogus prieš ką nors darydamas turi pagalvoti apie pasekmes. O jei jis elgiasi lengvabūdiškai ir neatsakingai, jam ne vieta šeimoje  cool.gif  tai tupi vienas su varlėm baloje biggrin.gif
Aš asmeniškai tokį "vyrą" jau po antrojo nėštumo tolokai pavarius būčiau (po pirmojo dar nebūčiau atsikvošėjus  doh.gif ).
Nedaskaičiau visos temos, kažin ką nusprendė ir kaip gyvena temos autorė  g.gif

palaikau, kad turi but atsakomybe pas abu ir siaip protingai sudeliojai mintis 4u.gif
pirmus vaikus gimdziau jauna, bet vyras atsakingai ziuri i vaiku auklejima, rupinimasi, paskui gavosi po nemazo tarpo ups, kurio nesitikejom jau kada sulaukt. Buvau dideliam soke, nes kaip ir fabrikelis vaiku sugedes, nusiteike buvom, jog nebus daugiau vaiku, o cia pokst - laukiuosi blink.gif as dar blaskiausi, isterikavau, nes planuose nebuvo dar vieno vaiko, kaip cia dabar reiks gyvent doh.gif vyras be kalbu - "Gimdysi, abu pagaminom tai ir uzauginsim cool.gif " na ir nieko, ateinanciais metais abiems sueis po 30m., turim 3 vaikus biggrin.gif visi pagranduke mylim, didieji vaikai lepina, atgaiva musu seimoje wub.gif dabar irgi.. buvau su spirale, organizmas atmetinejo ja ir neaisku ar vel nera ups doh.gif na ka, jei ir bus - uzauginsim ir ketvirta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva.lota @ 2009 12 27, 10:21)
Musu seimoje irgi 3 vaikuciai. Negaliu pasakyti,kad neturiu ka veikti, bet kaip gera su jais, nors ir daug triuksmo, netvarkos... O trecio susilaukiau 33m. O vyras visada kalbejo ir kalba apie 4 !!!! biggrin.gif

Koks saunus vyras. Manasis apsiribojo dviem vaikais. Apie trecia jam negalima net uzsiminti.
Atsakyti
Musu seimoje auga dukrele 7 m. ir sunelis 5 metu o as jau svaigstu kaip noriu trecio wub.gif siandein vyras po ilgu ikalbinejimu pasake kad jau kaip ir sutinka blush2.gif jauciuosi fantastiskai ir nors suprantu kad dar yra kelios kliutys tam bet visgi esu euforijos busenoj siuo metu blush2.gif
Atsakyti