QUOTE(Katukė @ 2009 12 31, 14:24)

daužyt tokius vyrus

kad tokiems nudžiūtų P.......
Vadinasi kai "tralialia" tai smagu, o atsakomybė nebe jo rūpestis

Aš saviškiui jau seniai vieną posakį į galvą įkaliau : "liūbiš katatsia, liūbi i sanočki vozit" vertimas : "mėgsti važinėtis, mėk ir rogutes tampyti"

Ne iš karto jauniems vyrams šis posakis patinka ir tampa suprantamas, bet kaip ir kada vyras supras, tai jau mūsų įdirbis... Deja, ne visada gaunam jau tobulai nulipdytą antrąją pusę, kartais nori nenori tenka koreguoti jį tam, kad galėtume gyventi šeimoje (žinoma nereikia pamiršti ir savo netobulumo). Bet vyras privalo elgtis kaip vyras, o ne kaip lepšis. O jei tai nepavyksta, nėra ko gadinti sau ir vaikams gyvenimo taikstantis su "nepranykstančiu didelio kūdikio sindromu".
Maniškis taip pat jaunas

29 metai, o jau 2 vaikai
(tiesa, tik vienas jo) , bet net minčių nekyla, kad gėdintis vaikų

Aišku, norėtūsi vis dar būti LNK

(laisvu nepriklausomu kavalieriumi), bet ... Niekas su šautuvu nevertė rinktis tokio gyvenimo, suaugęs žmogus prieš ką nors darydamas turi pagalvoti apie pasekmes. O jei jis elgiasi lengvabūdiškai ir neatsakingai, jam ne vieta šeimoje

tai tupi vienas su varlėm baloje
Aš asmeniškai tokį "vyrą" jau po antrojo nėštumo tolokai pavarius būčiau (po pirmojo dar nebūčiau atsikvošėjus

).
Nedaskaičiau visos temos, kažin ką nusprendė ir kaip gyvena temos autorė
palaikau, kad turi but atsakomybe pas abu ir siaip protingai sudeliojai mintis
pirmus vaikus gimdziau jauna, bet vyras atsakingai ziuri i vaiku auklejima, rupinimasi, paskui gavosi po nemazo tarpo ups, kurio nesitikejom jau kada sulaukt. Buvau dideliam soke, nes kaip ir fabrikelis vaiku sugedes, nusiteike buvom, jog nebus daugiau vaiku, o cia pokst - laukiuosi

as dar blaskiausi, isterikavau, nes planuose nebuvo dar vieno vaiko, kaip cia dabar reiks gyvent

vyras be kalbu - "Gimdysi, abu pagaminom tai ir uzauginsim

" na ir nieko, ateinanciais metais abiems sueis po 30m., turim 3 vaikus

visi pagranduke mylim, didieji vaikai lepina, atgaiva musu seimoje

dabar irgi.. buvau su spirale, organizmas atmetinejo ja ir neaisku ar vel nera ups

na ka, jei ir bus - uzauginsim ir ketvirta