Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

QUOTE(maybe24 @ 2009 11 05, 12:25)
Trecias?Nebent po kokiu  10 metu 'ant senatves' galva susisuks  biggrin.gif

Turime du padauzas ir jau tikrai nebe jaunikliai esame:man-31,o vyrui-32. Tiesiog idomu kokio amziaus esate,kad taip "ant senatves" snekate? mirksiukas.gif Kada gi ta "senatve" prasideda? Man pvz.su antru buvo daug sunkiau,nei su pirmuoju(nesiojimas,gimdymas,prieziura ir t.t.)
Atsakyti
ir man idomu kada ta senatve ateina? g.gif
mes turim du, noretume trecio, bet dar galvojam smile.gif , laukiam geresniu laiku
Atsakyti
mes turim dvynukus isdykelius, nors veiksmas vyko naturaliai, be ilgo planavimo ir pasiruosimo.
o dabar suzinojom, kad dar bus vienas.
Abiems lengvas sokas, nes anksciau tik pajuokaudavom, kad reikia dar vieno ar dvieju. o dabar kai realybe - galvojam, kad sunku bus jeigu vel du.... doh.gif
man bus 34 kai gimdysiu, vyrui 39. man tai jau "ant senatves"
Atsakyti
Turiu du sūnus, tai pasikartosiu, kad "ant senatves" norėtusi ir dukrytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 11 05, 12:25)
Trecias?Nebent po kokiu  10 metu 'ant senatves' galva susisuks  biggrin.gif

Na po antro gimdymo 10 metu praejo,tai mums jau galvele kaip ir susuko ... biggrin.gif
Turesim trecia thumbup.gif
Atsakyti
Tu planuoji-dievas iš tų planų juokiasi.Iš maniškių 3-planuota-tik antra.dėl trečiosios vyras nebuvo sužavėtas-tipo nesugebėsim išlaikyt-keitė darbą ir t.t.Aš užsispyriau-turim trimetę gražuolytę.dabar matau kaip sužiba vyro akys ,kai jis grįžta namo,o mažoji jį pasitinka.aš nebūčiau aš,jei nepaklausčiau jo-ar įsivaizduoji savo gyvenimą be mažosios.Vyrui tie žodžiai labai nepatinka... Mažoji tikra tėčio mergytė-kai jis namie-neatstoja nuo jo...ir pragyvenam...Mūsų daug-ir mes jėga tongue.gif
Atsakyti
turiu tris nuostabius vaikus ir tuo labai patenkinta ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kol kas galvoju, kad daugiau vaikų man nereikia. Ir dviejų per akis. Bet kas žino kaip čia bus... blush2.gif
Atsakyti
sveikute as ir tokioje panasioje situacijoje man tik 22metai,jau turiu 3metuku suneli ir 1metu dukryte.suzinojau jog nestuke.gif buvau ir esu soke nepasiruosus esu trecem vaikeliui su vaiku tevu esame nesusituoke gyvename nuomojame bute gala su galu jau dabar ciut sudurem kas bus kaip trecias vaikelis bus unsure.gif vis galvojau apie isvalyma jau ejau pas gine ,bet eile didele buvo isejau.su vyru del buities susipykom vos neskirybos tada jau nusiteikiau rimtai darytis isvalyma.vel nuejau pas gine atostogos jei buvo jau tada supratu ,kad vaikelis labai nori gimti nes vis truko drasos ir noro daryti isvalyma.dabar apsisprendziau jog kas be butu gimdysiu kaip nors isauginsiu su didele meile nestuke.gif mylesiu pagramduka .niekada sau neatleisciau jei buciau pasidarius isvalyma juk vis klaustum saves ir galvoje butu po kiek laiko ,kad vaikelui jau tiek laiko butu ir kaip atrodytu jis ir kiek dziaugsmo suteiktu.[SIZE=14]gimdyk bus pas geriauses sprendimas tavo givenime 4u.gif
Atsakyti
As visada norejau 3 vaiku wub.gif
Neseniai, vos pagimdzius antraja buvo itarimas kad gal vel laukiuos doh.gif ot baimes buvo doh.gif ir minciu visokiu.... paprasiau vyro kad nupirktu nestumo testa, o pries ji atliekant paklausiau, kas bus jei teigiamas? o jis - na tada auginsim 3 ! Nestumo testas buvo neigiamas smile.gif Praejo kelios savaites, beerzindama uzkalbejau apie 3 vaika, o jis "tikrai nenoreciau, nebent ant senatves", taip kad si situacija parodo, kad dazniausiai mes patys savo valia bijome priimti gyvenimo issukius, bijom sunkumu, o kai jau viskas "susiplanuoja" savaime, tai tada negalvodami priemamme tuos issukius ir bunam labai laimingi wub.gif
As manau kad po poros meteliu ikalbesiu vyra ir 3 maziukui wub.gif
Atsakyti
O man taip pat atrodo, kad labai smagu ir gera butu uzauginti 3 vaikucius, bent tikrai dabar atrodo taip....ir tikrai labai noreciau kada nors susilaukti ir treciojo vaikelio, ir dabar manau, kad geriau "ne ant senatves" o kai truputuka sie vaikuciai pauags ir savarankiskesni pasidarys thumbup.gif newyear.gif
Vat butu geras stebukliukas clap.gif
Atsakyti
Sveikutes, as manau, jei jau trecias pilvelyje, tai ko ji naikinti.Tegul auga, nes po kiek laiko gailesies manau, jei isvalyma pasidarysi nestuke.gif
Atsakyti