Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdytumėt trečia vaikelį?

QUOTE(Yurgita @ 2011 12 30, 00:12)
Mes irgi auginam netyciuka/e... Apturejau didziuli soka, ne del to, kad labai nenoreciau 3io, tiesiog trecia zadejau planuoti tik kai turesim savo nuosava busta... Kazkaip pirmus abu vaikus planavom, o sikart musu lialia nuplanavo uz mus... Dabar jau susitvarkiau su savo sokais ir baimem, laukiu placiai atverta sirdim  wub.gif Sekmes visoms savo apsisprendimuose  4u.gif

O mes irgi turime netyciuka, kuriam 8 men. Turejau irgi baisiai dideli soka, bet dabar esu laimingiausia pasaulyje mama 4u.gif Sokas buvo, ne del to, kad nenoreciau 3 vaiko, o labai didelio skirtumo tarp vaiku. Bet vaikai labai apsidziauge suzinoje, kad seimyna pagauses.Dabar vaikai labai laimingi, vis kartoja , kad faina tureti toki lialiu namuose.Ir tikrai jis su savimi atnese tiek laimes, dziaugsmo, surmulio, kad sunku apsakyti... newyear.gif
Atsakyti
Man tai keista, kaip galima nuspręsti gimdyti ar negimdyti, juk čia ne mūsų valia, ne mes sukūrėm tą ląstelę, tik per mūsų kūnus ateina gyvybė. Tai kaip galima nuspręsti atsikratyti, čia juk ne dantį išrauti, valymas = žmogžudytsė, kad ir kaip bandytume tai paneigti ar sušvelninti. O tokie vyrai, kurie verčia moteris žudyti vaiką, yra nieko verti patinai, kam tada lįsti prie moters...Bėgti nuo tokių.
Aš esu už gimdymą net tokiu atveju, kai situacija labai sudėtinga dėl motinos sveikatos, fizinės ar psichinės. O čia kalbama apie 4000 lt per mėnesį. Manau, kad su tokia suma protingai gyvenant galima ir 5 auginti mirksiukas.gif O jei vaikas padėvėtais rūbais, tai jau problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 11 sausio 2012 - 10:04
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 01 11, 11:03)
Man tai keista, kaip galima nuspręsti gimdyti ar negimdyti, juk čia ne mūsų valia, ne mes sukūrėm tą ląstelę, tik per mūsų kūnus ateina gyvybė. Tai kaip galima nuspręsti atsikratyti, čia juk ne dantį išrauti, valymas = žmogžudytsė, kad ir kaip bandytume tai paneigti ar sušvelninti. O tokie vyrai, kurie verčia moteris žudyti vaiką, yra nieko verti patinai, kam tada lįsti prie moters...Bėgti nuo tokių.
Aš esu už gimdymą net tokiu atveju, kai situacija labai sudėtinga dėl motinos sveikatos, fizinės ar psichinės. O čia kalbama apie 4000 lt per mėnesį. Manau, kad su tokia suma protingai gyvenant galima ir 5 auginti mirksiukas.gif O jei vaikas padėvėtais rūbais, tai jau problema?

P.S. Nebent nėštumą rekomenduoja nutraukti gydytojai dėl svarbių priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 01 11, 11:03)

pritarčiau.Žmonės priskiria sau per daug teisių.
Atsakyti
Gimdyciau blush2.gif
Atsakyti
Visada manaiu, kad moteris laiminga tik tada kai tampa mama, todėl gimdyčiau apie valymą negalvojau niekada, tikiuosi ir neteks.
Mūsų pirmas vaikas toks judrus, kad po jo net tris metus bijojau apie daugiau vaikų galvoti, antrasis toks ramus, kad dabar laukiam trečio ir be proto tuo džiaugiamės. Vyras visada žinojo, kad aš noriu didelės šiemos, pats galvoja, kad būtų nuostabu kokie penki vaikai ir visada rodė iniaciatyvą, kad reikia rašyti gandrui vėl laišką ir prašyt dar vieno. blush2.gif
Atsakyti
Na priklausytų nuo aplinkybių... 4u.gif Daba auginu suplanuotą pirmagimį, laukiu už kelių dienų gimstančio netyčiuko, o dar yra vyro sūnus iš pirmos sanuotkos smile.gif Man gana....turiu omeny vaikų...aš nebenorėčiau 4u.gif
Jei būtų mano vyro valia, tai ir netyčiuko nebūčiau išsaugojus, bet užsispyrus laikiaus, kad dar vienas man reikalingas, o daugiau jau tikrai ne... smile.gif o priežastys nenoro įvairiausios: socialinės, auklėjimo (visgi darbas auklėti yra labai sunkus), savęs nerealizavimas (jau įgriso 4 sienos) ir pan.
Atsakyti
Turiu 2 vaikiukus pametinukus: 2 ir 1 metai, abu planuoti. Nelengva tikrai buvo, bet dienos jau svieseja..Jau kuriu planus, kai po metu eisiu i darba, istruksiu is namu ir pan. Ir cia bac - netyciukas: teigiamas testas ir visi nestumo pozymiai. Viskas apsiverte.. Esu pribloksta, pasimetusi, liudna. Negalvoju as apie nestumo nutraukima, bet oi kaip nesaldu dabar man - nenoriu as trecio vaikelio, man uztenka dvieju mano mylimuku ir kol kas esu labai pavargusi..
Nzn, bus tas trecias, bet kol kas laimes man tai neteikia tikrai...
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 01, 20:29)
O mes irgi turime netyciuka, kuriam 8 men. Turejau irgi baisiai dideli soka, bet dabar esu laimingiausia pasaulyje mama 4u.gif Sokas buvo, ne del to, kad nenoreciau 3 vaiko, o labai didelio skirtumo tarp  vaiku. Bet vaikai labai apsidziauge suzinoje, kad seimyna pagauses.Dabar vaikai labai laimingi, vis kartoja , kad faina tureti toki lialiu namuose.Ir tikrai jis su savimi atnese tiek laimes, dziaugsmo, surmulio, kad sunku apsakyti... newyear.gif

as uz tai nes pas mus tokia pat situacija tik tiek kad musų planuotas labai lauktas tik skirtumas didelis amziaus ,o dabar tai sviesuliukas mūsų biggrin.gif visų 4u.gif
Atsakyti
Auginam 2 dukrytes, skirtumas tarp ju - 2m ir 3 men.
Ir sunkoka buvo, bet abi planuotos ir mylimos, tad jei tik galimybes leis - noretume abu dar 1 vaikelio, kada nors, laiko mes turim apsciai...
Jau dabar su nostalgija nuzvelgiu besilaukaincias, kudikelius.

Tik salygos dabar netinkamos, nors vyras tai jau lupas paputes "noriu leliuko", teko graziai atkalbet tongue.gif Kolkas...
Atsakyti
Ir gimdysiu wub.gif
Ir visi labai labai laukiame.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(ciuke @ 2012 01 23, 14:30)
Ir gimdysiu wub.gif
Ir visi labai labai laukiame.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti