Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš sojos

Aš irgi turiu tokį paprastą sojų kotletukų receptą smile.gif
Taigi, paverdi sojų faršą su sultinio kubeliu kaip parašyta, nusunki. Kol verda soja, suplaki kiaušinį (arba kelis, priklauso nuo sojų faršo kiekio). Tada dedi vegetą, truputį plakto kiaušinio (pas mane būna sunaudojama pusė), truputį sojų miltų (visalaik dedu iš akies). Tada minkai, suformuoji kotletukus, apvolioji likusiame plaktame kiaušinyje ir kepi smile.gif Man skaniau už mėsą, ale tokie minkšti, sultingi ir netgi geriau nei mėsa gaunasi smile.gif
Atsakyti
tiką dariau soją, pirmą kart gyvenime thumbup.gif

sojos kotletukus išviriau su sultiniu, palaikiau vandeny kol dariau daržoves: pakepiau svogūnus ant sviesto, sudėjau papriką, pomidorus, kopūsto, mongoldą - pakepiau.

Nupyliau vandenį nuo sojos ir į tą patį puodą sudėjau pakeptas daržoves, troškinau ~15-20 min. Pabaigoje įpyliau truputį kikoman sojos ir ryžių acto. Super skonis! Kaip balandėlių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 11 15, 23:46)
tiką dariau soją, pirmą kart gyvenime  thumbup.gif

sojos kotletukus išviriau su sultiniu, palaikiau vandeny kol dariau daržoves: pakepiau svogūnus ant sviesto, sudėjau papriką, pomidorus, kopūsto, mongoldą - pakepiau.

Nupyliau vandenį nuo sojos ir į tą patį puodą sudėjau pakeptas daržoves, troškinau ~15-20 min. Pabaigoje įpyliau truputį kikoman sojos ir ryžių acto. Super skonis! Kaip balandėlių  wub.gif

Sveikos o kiek jus laiko paverdat?
Turiu soju (maltos )mesos.
Atsakyti
Mūsų mėgstamas sojos kubelių troškinys

sojos kubelius pastatau virti su sultiniu (nedaug vandenuko),
tuo metu lengvai apkepu 1 didelę morką supjaustytą giriežinėliais (ar kaip kam patinka mirksiukas.gif ), metu ją į soją. Po to pakepinu 1-2 svogūnus, pjaustytus pusžiedžiais ir juos metu į soją. Belieka užpilti indeliu Lečo (konservuotos paprikos pomidorų sultyse), mylimų prieskonių ir patroškinti kad soja prisigertų padažo. Ai, baigiant troškinti, įmetu kelias grubiai pasmulkintas česnako skilteles.
Valgom su ryžiais.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
neradau tokios temos lygtai nera g.gif butu idomu suzinoti receptu ir paruosimo budu mirksiukas.gif gal kas susidure blush2.gif
Atsakyti
Tokia tema yra čia
Atsakyti
dekui uz noroda mirksiukas.gif o man nismete blush2.gif
Atsakyti
Mėgstu sojos kotletukus wub.gif .
Pamirkau į plaktą kiaušinį su prieskoniais.
Atsakyti
O ar yra kur pirkti svieziu sojos pupeliu?
nes girdejau, kad tuose pusgaminiuose labai jau nedaug tos sojos yra, tai butu idomu rasti zaliu ju mirksiukas.gif
Atsakyti
kazko apmirus si temele, gal kokia mamyte isrado koki nauja receptuka? rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai labai noretusi atgaivinti temele. juk soja labai naudinga moterims. ax.gif
Atsakyti
Labai skanūs kepsneliai: kepsneliai
user posted image
Atsakyti