Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš sojos

Man labai patinka mišrainė su sojų faršu thumbup.gif
Sojų faršą apvirti kaip nurodyta ant pakuotės,nusunkti,tada dėti pjaustytus pomidorus,agurkus,konservuotus žirnelius,virtą smulkintą kiaušinį.Majonezą sumaišyti su sojos padažu arba su grybų padažu(būna toks lietuviškas,indelis kaip sojų padažo),dėti prieskonių ir sumaišyti viską.Pabandykite,tikrai skanu,beje šį patiekalą gamino Robertas per televiziją.
Atsakyti
man patinka soju kubelius vietoj mesos i plova ideti, tik as isvirus sojukus, juos apibarstau mesos prieskoniais, uzpilu soju padazo, i keptuveje apkepu ir dar tomato uzpilu, pakaitinu, tada dedu jau pakeptas morkas su svogunais, kartais ir kitokiu darzoviu dedu jei turiu ir ant galo suberiu jau isvirtus ryzius, sumaisau viska, jei dar truksta tomato uzdedu, pasildau truputi ir valgom.
Atsakyti
[quote=Pigalica,2006 03 20, 17:57]
Mano vyras tai labai megsta soja, kartais praso kad padaryciau. Mes perkam soju kubelius ir ruosiu as jas dviem budais:
1) Soju kubeliu verinukai

soju kubelius paruosiu, kaip parasyta ant pakelio, kol soja brinksta (paskui reikia ja nusunkti, kad ji butu sausoka), kubeliais supjaustau fermentini suri (gabaliuku skersmuo turi buti, kaip ir soju kubeliu), taip pat supjaustau paprika(cia tinka rauduonos, geltonos ir oranzines). Ant mediniu ilgu iesmeliu uzveriu sojos, suri, paprika, soja suri, paprika... ir taip padarau visus. Isplaku tris kiausinius, pamirkau i juos verinukus, apvolioju dziuveseliuose, ir taip darau tris kartus(galima du, bet kepant, gali isbegti suris), kepu ant silpnos ugnies aliejuje, uzdengtoj keptuvej. Patiekiu su ryziais arba su bulviu kose.

vakar dariau pagal si recepta, tai tikrai gavosi labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Dazniausiai tai apkepu keptuvej su morkom ur svogunu laiskais, ipilu grietineles ir sojos padazo...Valgau vienus arba su pomidoru, net seile tysta atsiminus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(obelele25 @ 2009 02 10, 13:40)
Man labai patinka mišrainė su sojų faršu thumbup.gif
Sojų faršą apvirti kaip nurodyta ant pakuotės,nusunkti,tada dėti pjaustytus pomidorus,agurkus,konservuotus žirnelius,virtą smulkintą kiaušinį.Majonezą sumaišyti su sojos padažu arba su grybų padažu(būna toks lietuviškas,indelis kaip sojų padažo),dėti prieskonių ir sumaišyti viską.Pabandykite,tikrai skanu,beje šį patiekalą gamino Robertas per televiziją.

Skaniai skamba butinai pabandysiu. smile.gif
Atsakyti
sojos vermiseliai. gal kuri zino kaip juos ruosti verysad.gif nera ant pakelio nieko isskyrus soyabeans wermiselli. and made in china. doh.gif
Atsakyti
Siūlau sojos kotletai.
reikės:
80-90g. sojos mėsos,
100g.avizniu dribsniu,
100g. fermentinio sūrio,
1-2 kkiaušiniai,
3-4 skiltelės česnako,
mairūno,
džuvėsėlių,
aliejaus.
Išmirkytą ir išvirtą sojos mėsą susmulkiname virtuvnu trintuvu{arba sumalame mėsmale}su avižiniais dribsniiais r sūriu,sudedame česnaką ,prieskonius,,kiaušinius.
Viską gerai išmaišome ir darome kotletus.
Apvolojame juos džiuvėsėliuose r kepamr keptuvėje ,arba orkaitėje.
Valgome su daržovių salotomis.ir sojos majonezu{šaltinis,knygutė ,"sojos patiekalai}
Atsakyti
O jus ruosiat sojinukus tik kaip parasyta ant pakelio? Man tai skanu , bet vyras skundzias kad kempine vandens prisigerus doh.gif . Niekaip neuskgalvoju kaip cia juos skaniai parusoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 16, 23:40)
O jus ruosiat sojinukus tik kaip parasyta ant pakelio? Man tai skanu , bet vyras skundzias kad kempine vandens prisigerus doh.gif . Niekaip neuskgalvoju kaip cia juos skaniai parusoti g.gif

Paruošiam soją pagal nurodymus ant pakelio, nuspaudžiam ir gaminam panašiai kaip mėsos patiekalus (kepsniukus, troškinius) mirksiukas.gif Šioje temoje yra daug gerų receptukų.
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2009 03 17, 22:08)
Paruošiam soją pagal nurodymus ant pakelio, nuspaudžiam ir gaminam panašiai kaip mėsos patiekalus (kepsniukus, troškinius) mirksiukas.gif  Šioje temoje yra daug gerų receptukų.

Aciu 4u.gif dasriubino man kodel jie vandens prisigere man buna, nugi as ju nenuspaudziu.Tokia smulkmena ale kokia reiksminga doh.gif
Atsakyti
del sojos miltu tai galiu pasakyti kad is grynu ka nors darti tai tikrai ne visiems patiks nes jie stipriai kvepia zaliom sojom (toks kaip maltu zaliu zirniu kvapas doh.gif ) ir man tekdavo deti stipriu prieskoniu kad uzmusti kvapa. siektiek imaisius i kitokius miltus gal ir nieko. man drauge pasiule pakepinti tuos miltukus ant keptuves sausos pries gaminant ka nors, tada kvapas pakinta, bet pati dar nebandziau.
Papildyta:
tiesa - miltukus dedavau i padazus kotletus blynus apkepus.
o tofu (kietasis) man skaniausia pakepinti su darzovem ir kokiu egzotisku padazu ir valgyti su ryziais arba tik darzoves vienas su tofu. buvau kazkada gaminusi apskrudinta tofu ant keptuves su soju padazu ir kmynais receptas is knygos. bet man arba nepavyko arba eceptas negeras blink.gif
Atsakyti
vakar gaminau sojos uzkepele : i skarda dejau sluosksniais bulves griezineliais, sojos farsa su darzovem pakepinta ir pomidoru pasta(panasiai kaip cia daugkas daro su makaronais sojos farsa), surio tarkuoto ir vel bulviu, farso, surio... nu man tailabai skanu buvo pirma karta patiko sojos patiekalas tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar sojos kotletuku prisigaminau. tai visa seima lapnojom net ausys lingavo. o receptas paprastas i paruosta soju farsa dedi apkepintas morkas, svogunus ir truputi cesnako. Tada pora saukstu miltu, gera sauja dziuveseliu ir kiausini. viska sumaisom ir i keptuve. Ir bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif SKAAANU
Atsakyti