Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 10 26, 21:15)
laikiau vasarą geromis sąlygomis, bet tiesiog tuo metu ten kažkas važiavo tai man ir nereikėjo. Kaip suprantu jie gali sau leisti neliepti važiuoti

Nu geras,juk jis laikomas paskutiniu pratimu po kurio vaziuojama i miesta...aj supaisysi cia juos kaip uzeina taip ir daro biggrin.gif
Atsakyti
siandien laikiau vairavimo egzamina klaipedoje tongue.gif man taip pat neuzdave jokiu klausimu ir isibegejimo nereikejo... as net nemaciau tokios vietos kur butu isibegejimas smile.gif
Atsakyti
Isibegejimas daromas palei tvora biggrin.gif vaziuoji nuo garazo (uz T raides) iki tos riboto apsisukimo vietos (kiemelio). Vienzo gal jau visai nueme ta pratima,ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinee @ 2010 10 26, 16:03)
Aiksteleje liepe padaryt 5 figuras, jas padariau gerai, nebijojau pasitaisyti vienoj, nes galima kiekvienoj figuroj pasitaisyti po viena karta. Tas vyrukas sako negalima taisytis, as sakau, kur jau negalima, kiekvienai figurai po viena pasitaisyma. Tai jis sako: gerai vaziuojam i miesta.  Mieste sekesi neblogai, bet uzgesau kokiu 4 kartus, tai jis man sako sustok kur nors, atseit jau neislaikei. Sustojau, klausiu kas nutiko, tai jis pradejo svaisciot, kad cia daug uzgesau, bet sakau masina jautri, as kur mokinaus, ten galejai sankaba staigiai atleisti ir tai nebutum uzgeses, o cia labai sunku iprast prie masinos per 20 min! Sako tai neislaikei, sesk parvesiu! Ak tu s.... galvoju, pati pareisiu, islipau is masinos trenkiau durim, tas ir issoko, bande kazka sneket apie pinigus, baudas. Nieko negausi, galvoju. VISO GERO!!! Pasakiau jam smile.gif

nepagalvok, kad noriu tave labai kritikuoti, bet manau tamstos mąstymas truputį vaikiškas. Trenkti durim? Merginoms tai tikrai grožio neprideda blush2.gif

be to, mano žiniomis taisytis galima tik vieną kartą apskritai įskaitant visus pratimus (išskyrus kad estakadoj galima užgest). Pataisykit faktais, jei klystu.

Antra, natūralu, kad kita mašina, kitoks valdymas, tačiau jeigu tu užgęsai pavojingam ruože, galėjai sukelti avarinę situaciją, tai skaitoma kaip kritinė klaida. Realiame gyvenime kažin ar veikia pasiteisinimas, kad mašinos nepažįsti.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. laikiau siandien ir neislaikiau. Gavau jauna bet labai jau skrkastiska instruktoriu. Gila,kad neislaikiau, nes masinyte man patiko, ant estakados is 4 karto, istriza ir T kai padariau duris atsidare paziureti ir liepe isibegejima daryti, per anksti sustojau, ir anot jo mano isibegejimas 'slabnas' buvo, nors 30 pasiekiau.. Bet i miesta vis delto isvaziavau,o apsidziaugus ziede ne i ta juosta ivaziavau, nors gyvenime tokiu nesamoniu nesu padariusi.. koja ant sankabos man drebejo kaip drebule.. o sarkazmas jo tai neispasakytas buvo..

Isibegejimo nereikia daryti, kai danga dregna, o marsruto man irgi nepasake, nors jie tebekabo regitroje. meginsiu kita karta sestadieni ryte registruotis gal.
Sekmes visoms!

P.S. Gal kas turit marsrutus atsisuti? buciau dekinga, nors meginau regitroje fotkinti, bet ne viskas matosi, noreciua pasivazineti dar tais marsrutais iki sekancio karto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene*: 27 spalio 2010 - 17:12
QUOTE(Piene* @ 2010 10 27, 18:03)
Sveikos. laikiau siandien ir neislaikiau. Gavau jauna bet labai jau skrkastiska instruktoriu. Gila,kad neislaikiau, nes masinyte man patiko, ant estakados is 4 karto, istriza ir T kai padariau duris atsidare paziureti ir liepe isibegejima daryti, per anksti sustojau, ir anot jo mano isibegejimas 'slabnas' buvo, nors 30 pasiekiau.. Bet i miesta vis delto isvaziavau,o apsidziaugus ziede ne i ta juosta ivaziavau, nors gyvenime tokiu nesamoniu nesu padariusi.. koja ant sankabos man drebejo kaip drebule.. o sarkazmas jo tai neispasakytas buvo..

Isibegejimo nereikia daryti, kai danga dregna, o marsruto man irgi nepasake, nors jie tebekabo regitroje. meginsiu kita karta sestadieni ryte registruotis gal.
Sekmes visoms!

P.S. Gal kas turit marsrutus atsisuti? buciau dekinga, nors meginau regitroje fotkinti, bet ne viskas matosi, noreciua pasivazineti dar tais marsrutais iki sekancio karto  wub.gif

As pas ta pati jauna sarkartiska turbut laikiau nes ivairias replikas mete tokias "idomias" o pats vaidino toki ciut ne dieva doh.gif As irgi ciut per anksti isibegejime sustojau,bet pamaciau kur linija istikro, tai dariedejau,uzskaite biggrin.gif Del marsrutu as kai norejau juos regitroj paziuret tai bandziau nusirasyt gatves tai kazkoks instruktorius pro sali eidamas man dave abu lapus su marsrutais,pasiseke biggrin.gif Gaila ju jau nebeturiu,neatsiusiu...
sekmes tau kitakart 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cirkininke @ 2010 10 27, 17:51)
be to, mano žiniomis taisytis galima tik vieną kartą apskritai įskaitant visus pratimus (išskyrus kad estakadoj galima užgest). Pataisykit faktais, jei klystu.
mirksiukas.gif

Galima taisytis kiekviename pratime po 1 karta isskyrus T sankryza (ir tai daznai leidzia esu macius)... o estakadoj leidziama 5 kartus uzgest...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 27 spalio 2010 - 17:26
Man trecias kartas nemelavo- siandien Klaipedos regitroje islaikiau vairavimo egza clap.gif:

Gavau ta pati egzaminuotoja, kuris mane pirma karta isvede is pusiausvyros, ir apie kurio bjauruma sklando legedos- raudonplauki cool.gif o lietus pliaupe doh.gif as vienintele is keturiu tuo metu turejusiu laikyt, atejau biggrin.gif paklausinejo manes keliu teoriniu klausimu, atsakiau, ivaziavom i aikstuke. viska puikiai, be pasitaisymu, atlikau, tiesa, ant estakados karta uzgesau blush2.gif nustebau, kad dave isibegejimo juosta daryt, nes igirdejau, kad esant slapiai dangai, neduoda, na bet man ja bala, susidorojau .gavau marsruta (8-ta), kurio ne karto kazkodel su instruktorim nebuvom pravaziave cool.gif lietus pliaupia, matomumas baisus. bet nieko, karta pamirsau parodyti posuki, ir karta vos nepradejau apsisukinet, kur negalima blush2.gif jau galvojau islaipins, bet ne, tyli, tai toliau vaziavom. kai grizom i Regitra, neisejo is pirmo karto graziai masinos pastatyt blush2.gif maniau, kad sakys- neislaikyta. bet pasake, kad puikiai vairuoju, o ta klaida, del kurios galejo mane ir islaipint, atelidzia bigsmile.gif negalejau patiket blush2.gif

Papildyta:
Tiesa, vaziavau su senute Astra ax.gif nors ji ir prailginta, taciau labai maloniai su ja vairuojasi thumbup.gif mano instruktorius sake, kad ji laiminga- labai daug zmoniu su ja islaiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 28 spalio 2010 - 16:58
QUOTE(Jurgachka @ 2010 10 28, 16:57)
Tiesa, vaziavau su senute Astra  ax.gif nors ji ir prailginta, taciau labai maloniai su ja vairuojasi  thumbup.gif mano instruktorius sake, kad ji laiminga- labai daug zmoniu su ja islaiko  ax.gif

Kaip smagu, sveikinu 4u.gif
Man ta senute Astra irgi laiminga buvo biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pas ta ryza inspektoriu laikiau ir islaikiau is pirmo karto. Siaip, man susidare toks ispudis, kad jis daugiau psichologiskai egzamenuoja, ta prasme, net jeigu ir padarai klaidu, bet jautiesi kelyje uztikrintai, jis linkes atleisti tas klaidas (savaime aisku, jei jos nekritines). Nes ir as, ir keli mano pazistami, kurie pas ji laike, sake, kad padare siokiu tokiu klaideliu, bet kadangi labai didelis noras vairuoti buvo, plius dar jautesi uztikrintai ir kelio nebijojo, jis egza iskaite.
Aisku, gal as ir klystu, bet man va tokia nuomone apie ji susidare. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 10 29, 11:56)
As irgi pas ta ryza inspektoriu laikiau ir islaikiau is pirmo karto. Siaip, man susidare toks ispudis, kad jis daugiau psichologiskai egzamenuoja, ta prasme, net jeigu ir padarai klaidu, bet jautiesi kelyje uztikrintai, jis linkes atleisti tas klaidas (savaime aisku, jei jos nekritines). Nes ir as, ir keli mano pazistami, kurie pas ji laike, sake, kad padare siokiu tokiu klaideliu, bet kadangi labai didelis noras vairuoti buvo, plius dar jautesi uztikrintai ir kelio nebijojo, jis egza iskaite.
Aisku, gal as ir klystu, bet man va tokia nuomone apie ji susidare.  4u.gif

drinks_cheers.gif buciau linkusi sutikti. as pirma karta siaubingai bijojau, koja ant sankabos drebejo, tai jis ir buvo su manimi super nemalonus, pakui jau kai islaipino ir veze mane i regitra taip ir pasake- turiu ismokti susidoroti su savo emocijom, nes nebus is manes kitaip vairuotojos blush2.gif as jau tiek apie ta 'ryza' legendu buvau prisiklausius, tai buvau nerealiai nusutebus, kad vakar jis atleido man ta klaida bigsmile.gif bet visa kita as puikiai atlikau ir buvau labai rami bei uztikrinta savim, tai turbut tai jam ir padare tegiama ispudi bigsmile.gif
Atsakyti
Ryzas baisuoklis biggrin.gif biggrin.gif jei mokesi vairuot prie bet kokio egzaminatoriaus islaikysi smile.gif sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 29 spalio 2010 - 18:08
verysad.gif mano sunus vakar laike ir isibegejimo neislaike per toli sustojo, o figuras gerai pastate....
Atsakyti