Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(egliuke @ 2010 09 27, 12:57)
Tai gal bent maršrutų gatvėmis važiavot?  g.gif Ar net gi ten, kur visai maršrutų nėra? blink.gif

man regis visos gatvės maršrutų, bent jau su instruktorium visur buvau buvus
Atsakyti
Veh..pagaliau ir as iveikiau Regitra, jau maniau man nelemta vairuoti blush2.gif is trecio tik..noriu padrasinti visas besijaudinancias ir pasakyti, kad ne visi egzaminuotojai blogi mirksiukas.gif man pasitaike labai saunus, puikiai nuteike ir islaikiau thumbup.gif db jauciuos pati laimingiausia, todel noriu ir su jumis pasidalinti rolleyes.gif sekmes merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 09 27, 12:32)
pirmą k laikiau šeštadienį ryte ir mašinų buvo oho ho kiek

O maršruto ir man nepasakė ir iš vis sakyčiau važiavau ne pagal maršrutus g.gif
galima laikyti bet kuriame mieste kur yra regitra

Na as laikiau sestadieni 12 h ir buvo tuscios visai gatves rolleyes.gif tai gal man pasiseke lotuliukas.gif

Tai manau jie specialiai nueme tuos visus marsrutus nuo stendu kad mums butu sunkiau laikyt doh.gif juk turi moket bet kokiu marsrutu vaziuot,o tiksliau egzaminuotoju tik klausyt,kur sako vaziuot ten ir vaziuoji... Ir siaip trumpina tuos marsrutus dazniausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 09 spalio 2010 - 18:17
QUOTE(Aushrita @ 2010 10 09, 19:16)
Na as laikiau sestadieni 12 h ir buvo tuscios visai gatves  rolleyes.gif tai gal man pasiseke  lotuliukas.gif

Tai manau jie specialiai nueme tuos visus marsrutus nuo stendu kad mums butu sunkiau laikyt  doh.gif juk turi moket bet kokiu marsrutu vaziuot,o tiksliau egzaminuotoju tik klausyt,kur sako vaziuot ten ir vaziuoji... Ir siaip trumpina tuos marsrutus dazniausiai

kai aš laikiau tai maršrutai dar buvo ant stendų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 10 09, 19:35)
kai aš laikiau tai maršrutai dar buvo ant stendų g.gif

Ir kai as laikiau dar buvo,atrodo visai nesenai bet turbut jau kokie 3 men praejo g.gif
Atsakyti
Man registraturoj paaiskino, kad vaziuoji tais paciais marsrutais, tik kai ilipi y masina, egzaminuotojas parenka ji pats, taip iseina, kad nuo jo nuotaikos priklauso kur vaziuosi biggrin.gif
Atsakyti
Siandien jau antra karta susimoviau per vairavimo egzamina Klaipedos regitroje doh.gif jei netycia kuri nors negalesite laikyti kita savaite egzamino, na noresite atisakyti, perleiskit man vieta blush2.gif
Atsakyti
Aš vakar išlaikiau iš pirmo karto smile.gif Buvo visai nesunku, o gal tiesiog aplinkybės taip susiklostė... Nors ir važinėjau prieš tai daug, tiek su instruktorium, tiek su vyro mašina. Egzaminuotojas pasitaikė vidutinio amžiaus, normaliai bendravo ir tikrai specialiai nesukirtinėjo. Gavau tą prailgintą Opel Astra, bet nereikia jos bijoti, aikštelėj parkavausi kaip instruktorius mokė pagal taisykles, ir viskas idealiai gavosi kaip ir su Golfu, su kuriuo mokiausi. Maršruto iš tikrųjų nesako dabar, bet paskui pažiūrėjau, kad pravažiavau 4 maršrutu, man jis vienas iš lengvesnių. Sunkiausia buvo pavarų perjunginėjimas, nes labai sunkiai persijungia, reikia naudoti gan daug jėgos g.gif Vieną kartą įvažiavus į žiedą nesugebėjau antros įjungt doh.gif Spaudžiu gazą, o mašina nevažiuoja biggrin.gif Gerai, kad greit sureagavau ir pasitaisiau cool.gif
Ir išvis man pasirodė, kad aikštelėje gana atlaidžiai žiūri, mačiau žmonės daug kartų taisėsi, tikrai ne vieną ir paskui vistiek į miestą išvažiavo. Jei nesigauna parkuotis, geriau taisytis, jokiu būdu nevažiuoti ant linijų, nes tada jau iškart egzas baigtas, o vienas laikantis lygiagretų taip ilgai parkavosi, bandė vis iš naujo ir paskui į miestą išvažiavo. Jei kam reikia, iš vairavimo mokyklos turiu nusifotografavus naujus maršrutus, galėčiau persiųsti.
Linkiu visoms sėkmės, svarbiausia neprisigalvoti, kad nieko nesugebat, ypač neišlaikius kelis kartus mirksiukas.gif Man irgi buvo visokių akimirkų, kai mokiausi, atrodė kartais, kad niekad neišlaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 10 17, 11:02)
Aš vakar išlaikiau iš pirmo karto smile.gif 
Ir išvis man pasirodė, kad aikštelėje gana atlaidžiai žiūri, mačiau žmonės daug kartų taisėsi, tikrai ne vieną ir paskui vistiek į miestą išvažiavo. Jei nesigauna parkuotis, geriau taisytis, jokiu būdu nevažiuoti ant linijų, nes tada jau iškart egzas baigtas, o vienas laikantis lygiagretų taip ilgai parkavosi, bandė vis iš naujo ir paskui į miestą išvažiavo.

Sveikinimai 4u.gif
Del aiksteles,tai cia viskas nuo egzaminuotoju priklauso,ar leis taisytis ar ne,ar atstumus su liniuote matuos ar ne...Daznai islipa paziureti kaip masina atrodo priparkuota,tada leidzia toliau vaziuoti arba ne...cia kaip jiems uzplaukia...ant estakados irgi vieni leidzia 5 kartus uzgest (kaip pagal ket ir turi but),o kiti duoda dar sansa pasitaisyt...jau isitikinau tuom kad viskas priklauso nuo ju nuotaikos paziuru ir nervinio lygio biggrin.gif
Atsakyti
Laba, sakykit ar visus prisiparkavinus reikia atllikti aikštelėj, ar jie parenka?
Atsakyti
O gal yra planuojanciu Kretingoje eiti i vairavimo kursus? As planuoju eit is naujo, nes man vistiek reik jau perlaikyt teorijos egzamina, jau praejo 3 metai, pasibaige galiojimas jo, tai gal kompanijos atsirastu, smagiau ir drasiau butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelija084 @ 2010 10 18, 13:47)
Laba, sakykit ar visus prisiparkavinus reikia atllikti aikštelėj, ar jie parenka?

Parenka kompas viena is triju : kisene
(90laipsniu),istriza (45laipsniu) arba lygiaigretu (prie saligatvio). O toliau butini bus T sankryza,kiemelis,estakada,isibegejimas
Atsakyti