Aš vakar išlaikiau iš pirmo karto

Buvo visai nesunku, o gal tiesiog aplinkybės taip susiklostė... Nors ir važinėjau prieš tai daug, tiek su instruktorium, tiek su vyro mašina. Egzaminuotojas pasitaikė vidutinio amžiaus, normaliai bendravo ir tikrai specialiai nesukirtinėjo. Gavau tą prailgintą Opel Astra, bet nereikia jos bijoti, aikštelėj parkavausi kaip instruktorius mokė pagal taisykles, ir viskas idealiai gavosi kaip ir su Golfu, su kuriuo mokiausi. Maršruto iš tikrųjų nesako dabar, bet paskui pažiūrėjau, kad pravažiavau 4 maršrutu, man jis vienas iš lengvesnių. Sunkiausia buvo pavarų perjunginėjimas, nes labai sunkiai persijungia, reikia naudoti gan daug jėgos

Vieną kartą įvažiavus į žiedą nesugebėjau antros įjungt

Spaudžiu gazą, o mašina nevažiuoja

Gerai, kad greit sureagavau ir pasitaisiau
Ir išvis man pasirodė, kad aikštelėje gana atlaidžiai žiūri, mačiau žmonės daug kartų taisėsi, tikrai ne vieną ir paskui vistiek į miestą išvažiavo. Jei nesigauna parkuotis, geriau taisytis, jokiu būdu nevažiuoti ant linijų, nes tada jau iškart egzas baigtas, o vienas laikantis lygiagretų taip ilgai parkavosi, bandė vis iš naujo ir paskui į miestą išvažiavo. Jei kam reikia, iš vairavimo mokyklos turiu nusifotografavus naujus maršrutus, galėčiau persiųsti.
Linkiu visoms sėkmės, svarbiausia neprisigalvoti, kad nieko nesugebat, ypač neišlaikius kelis kartus

Man irgi buvo visokių akimirkų, kai mokiausi, atrodė kartais, kad niekad neišlaikysiu.