Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(volia* @ 2009 08 23, 12:59)
po metu pertraukos, tai ir teorija is naujo laikyti turesi. panasi situacija. na bet tai manau ne taip baisu. sekmes ir stiprybes 4u.gif

Man galioja teorija iki 2009.09.17 smile.gif ax.gif Tai dar turiu 3 progas iki tos datos bandyt laimę biggrin.gif Stiprybės reikia daug daug.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AREANA @ 2009 08 23, 21:12)
Sveikos 4u.gif Mergaites noriu jus padrasiniti, bijoti ten nera ko, aisku jaudulis daro savo, bet reikia susiimti, as suprantu, kad patarineti lengva, kadangi pati tik sioj savaitej gavau teises tai ir dristu jus palaikyti ax.gif Jeigu ir nepavyko is dveju kartu islaikyti is trecio tikrai paviks tik nenuleiskit ranku. As pati kai pirma karta ejau pravaziavima laikyti neislaikiau, nes labai jaudinausi be to man teko tas ryzas instruktorius doh.gif kuris buvo susiraukes , suklidau aiksteleje. Bet kai nuejau antra siki pasitaike labai geras instruktorius be to aysipalaidavau ir mesinaervinau. Aiksteleje viskas buvo gerai, bet mieste padariau viena klaida, pradejau rikiotis kai vaziavo fura unsure.gif , jis ant stabdziu galvojau viskas, bet leido toliau vaziuoti ir islaikiau thumbup.gif
Taigi nenusiminkit jus tikrai islaikysit 4u.gif

Smagu, kad geras instruktorius pasitaikė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
islaikiau regitroj is 2 karto ir 1 ir 2 kart pakliuvo tas pats instruktorius 1-aji karta pati susimoviau mat atbuliniu statmenai nepastaciau. 2 kart pakliuvo istrizas ten irgi biski vargo paturejau bet is 3kart kazkaip pastaciau ratai susukti buvo sako islipam islipam ratas vos neuzejes uz linijos sako tau pasiseke biggrin.gif vaziuojam i T raide sako man : aiskus tavo likimas'' ale nepastatysiu nes istrizas nepasiseke biggrin.gif bet kaip tycia taip pasiseke kad jis tegalejo pasakyti vaziuojam ant kalniuko biggrin.gif AIsku jis taip sake NEPIKTYBISKAI! isivaizduokit 3kartus leido pasitaisyti istriza. Jis toks aukstas stambesnis su akinukais ant masinos raktu vardas buvo is A raides. Pakliuvus pas ji patarimas nesijaudinti ir parodykit ka mokat nes jis biski toks atlaidus yra. Kiek pazistamu laike pas ji tai megdavo is panu nepiktybisdkai pasijuokti biggrin.gif Vo o toks zilas ir garbanotas tai jau bekit nuo jo pamate ji biggrin.gif Taas tai megejas islaipinti. Ryte laikyti geriau ne tokie pikti buna. Ir siaip tie regitrininkai man paliko malonu ispudi.(tik ne zilas) Issilaikius ryte ejau diena su drauge atgalios regitron turejo ji teorini laikyti tai tokia kieta ten atejus jauciausi kad regitrininkams tiesiai i akis ziurejau o jie aisku grazino man tokius pat zvilgsnius atgaliios su sypsena. Tai va trikampeles su EM raidemis nebijokite ju JIE TIKRAI nepikti Bendraukit sypsokites ir ivaziuokit meniskai atbulom ir gaukit teises bei prisijunkit i Zaliuju sajunga.
Atsakyti
QUOTE(Ginteva @ 2009 08 30, 20:33)
islaikiau regitroj is 2 karto ir 1 ir 2 kart pakliuvo tas pats instruktorius 1-aji karta pati susimoviau mat atbuliniu statmenai nepastaciau. 2 kart pakliuvo istrizas ten irgi biski vargo paturejau bet is 3kart kazkaip pastaciau ratai susukti buvo sako islipam islipam ratas vos neuzejes uz linijos sako tau pasiseke biggrin.gif vaziuojam i T raide sako man : aiskus tavo likimas'' ale nepastatysiu nes istrizas nepasiseke biggrin.gif bet kaip tycia taip pasiseke kad jis tegalejo pasakyti vaziuojam ant kalniuko biggrin.gif AIsku jis taip sake NEPIKTYBISKAI! isivaizduokit 3kartus leido pasitaisyti istriza. Jis toks aukstas stambesnis su akinukais ant masinos raktu vardas buvo is A raides. Pakliuvus pas ji patarimas nesijaudinti ir parodykit ka mokat nes jis biski toks atlaidus yra. Kiek pazistamu laike pas ji tai megdavo is panu nepiktybisdkai pasijuokti biggrin.gif Vo o toks zilas ir garbanotas tai jau bekit nuo jo pamate ji biggrin.gif Taas tai megejas islaipinti. Ryte laikyti geriau ne tokie pikti buna. Ir siaip tie regitrininkai man paliko malonu ispudi.(tik ne zilas) Issilaikius ryte ejau diena su drauge atgalios regitron turejo ji teorini laikyti tai tokia kieta ten atejus jauciausi kad regitrininkams tiesiai i akis ziurejau o jie aisku grazino man tokius pat zvilgsnius atgaliios su sypsena. Tai va trikampeles su EM raidemis nebijokite ju JIE TIKRAI nepikti Bendraukit sypsokites ir ivaziuokit meniskai atbulom ir gaukit teises bei prisijunkit i Zaliuju sajunga.

Ačiū labai už gerai nuteikiantį post'ą ir sveikinu 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano įspūdžiai dar šviežūs. Teoriją laikiau rugpjūčio 19d. Laikiau praktiką rugsėjo 11d. 11h. kelias naktis prieš tai pamiegoti negalėjau,nors žinojau,kad važiuoti moku... bet pergyvenau dėl jaudulio ir dėl to kad tik astra universalas nekliūtų. doh.gif juokinga..bet tada juoko nebuvo.. nes man vairuotojo paž. reikėjo greit,negalėjau laikyti n kartų. nes nuo 14d. sesija,o gyvenu nuo Klaipėdos 60km.
Nuvykom,susimokėjau. Pasakė,kad penktas maršrutas. ir laukiu instruktoriaus. širdis nežinau kurioj kūno vietoj buvo lotuliukas.gif tėvukas laikė man kompaniją,mačiau kad ir jis pergyveno. atėjo jaunas,nei vardo nei pavardės nepamenu doh.gif ir žiūriu einam būtent prie astros blink.gif mano akys buvo būtent tokios blink.gif aš tai mokiausi vairuoti su hyunday getzu. ne juokas čia. su dyzeliu išvis gyvenime nebuvau važiavus. bet... įsėdau į mašiną ir jaudulys išgaravo. thumbup.gif pati savimi stebėjausi. instruktorius dar nervais nesugadintais,paaiškino kas ir kaip bus. aikštelėje reikėjo atlikti šiuos pratimus T- pavyko thumbup.gif statmenai pastatyti (kas man absoliučiai visada nesisekė,bet per egzaminą idealiai pavyko be taisymų). ant kalniuko,čia ir susimoviau doh.gif užtraukiau rankinį,o paskui bandau pajudėti iš vietos neįsijungusi pavaros. doh.gif aišku pariedėjau atgal truputį. mačiau,kad pažymėjo,jog tai klaidelė,bet nieko,antrą kart pavyko. paskutinis pratimas STOP linija. irgi pavyko. galėjau ramiau atsikvėpti,nes išvykom į miestą. Mieste mašinų kaip niekad daug... visur pėsčiųjų daug. košmaras. už žiedo vos egzaminas ir nesibaigė. nes vienas gudročius priešais mane važiavęs paėmė ir pasistatė auto prieš pat nosį blink.gif o čia perėja ir ištisinė linija,už manęs mašinų spūstis. blink.gif atsigavo ir jaudulys doh.gif pasimečiau. nu viskas galvoju,bet didžiulis ačiū instruktoriui kad neišlaipino visgi biggrin.gif o viskas toliau kaip ir gerai,įvažiavus į regitros teritoriją dar pasiklausiau - ar išlaikiau? kai pasakė taip,norėjosi šokinėti biggrin.gif negalėjau atsidžiaugti tikrai.

taigi dabar sėkmingai važinėju kasdien į mokslus,jokio jaudulio smile.gif ir viskas iš pirmo karto. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 28 rugsėjo 2009 - 23:01
laba diena !
as jau keturis kartus laikiau pravaziavima regitroje ir vis dar be teisiu esu.
teorija is pirmo karto per kelias minutes islaikiau o su pravaziavimu vis vargstu ,dabar kai laikiau pasiemiau pravaziavima papildoma pries egza ,pati save i regitra atveziau ,ir egzo metu kai reikejo masina istryzai pastatyti,pastaciau taciau viena padanga pravaziavo linija ir batai doh.gif (klaida lygi atsitrenkimui i siena!)
tad va manes laukia 5 kartas 11.07 diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kontyte @ 2009 10 29, 13:15)
laba diena !
as jau keturis kartus laikiau pravaziavima regitroje ir vis dar be teisiu esu.
teorija is pirmo karto per kelias minutes islaikiau o su pravaziavimu vis vargstu ,dabar kai laikiau pasiemiau pravaziavima papildoma pries egza ,pati save i regitra atveziau ,ir egzo metu kai reikejo masina istryzai pastatyti,pastaciau taciau viena padanga pravaziavo linija ir batai  doh.gif (klaida lygi atsitrenkimui i siena!)
tad va manes laukia 5 kartas 11.07 diena  smile.gif

Užjaučiu, nes pati žinau, kiek tai kainuoja nervų, bet svarbiausia nepraraskit vilties ir linkiu, kad jums užtektų kantrybės ir ryžto. Svarbiausia bandyti ir vieną kartą išauš ta puiki diena, kai ir jūs turėsit teises.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 10 29, 19:16)
Užjaučiu, nes pati žinau, kiek tai kainuoja nervų, bet svarbiausia nepraraskit vilties ir linkiu, kad jums užtektų kantrybės ir ryžto. Svarbiausia bandyti ir vieną kartą išauš ta puiki diena, kai ir jūs turėsit teises.

kiek nervu ir kiek pinigeliu .
plius masina nusipirkau ,vazineju ne daznai ,bet kiek galiu ,i gargzdus vaziavau po to is gargzdu vel iki namu.
o teisiu vis neturiu.
na svarbiausia optimizmo neprarasti.na bent AS taip save raminu.
Atsakyti
sveikos smile.gif
na as nesenai issilaikiau vairavimo teises thumbup.gif
tai is kart visoms linkiu stiprybes
siaip tai is antro karto praktika islaikiau tongue.gif tongue.gif
na jei kam idomu galesiu daugiau papasakoti,kas ir kaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniukas @ 2009 11 03, 07:09)
sveikos smile.gif
na as nesenai issilaikiau vairavimo teises thumbup.gif
tai is kart visoms linkiu stiprybes
siaip tai is antro karto praktika islaikiau tongue.gif  tongue.gif
na jei kam idomu galesiu daugiau papasakoti,kas ir kaip thumbup.gif

bigsmile.gif pasakojam pasakojam ,pas ka laikiai ,kokios baimes kankino, ar stiprei kabinejos, kuri marsruta gavai
Atsakyti
na laikiau pas "ryza", tai gavau 5 marsruta tikrai nebuvo sunkus. aikstelej, tai visus manevrus liepe padaryt, istriza, status, kiemas, sonins parkav, kalniukas ir isisbegejimas. blyn, galvoju doh.gif
nu bet siaip ne taip padariau tongue.gif
mieste vaziavau gan neblogai, tik stabdziau per staigiia, tai jis man sako bukit svelnesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu, zodziu gryztan atgal cia silutes pl, jau netoli regitros prie audi centro jis man sako sukam uz stoteles i desine, nu tai jam sakau i regitra? doh.gif thumbup.gif
odziu islaikiau be jokiu problemu.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
galiu pasakyti viena, jei moki vairuot tai moki, jei ne, nu tai kartais ir laime padeda g.gif
sekmes visoms kurios laikys smile.gif
Atsakyti
Gaivinam tema 4u.gif As teorija jau praejau liko pravaziavimai tai ne uz kalnu ir egzas,idomu ar yra kokiu pasikeitimu Klaipedos regitroj unsure.gif kas neseniai laiket pasidalinkit ziniomis ir patarimais 4u.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif kadangi teorija neseniai išsilaikiau,tai lyg ir jokių naujovių nebuvo biggrin.gif nors tiesą sakant nežinau kaip ten buvo prieš tai blush2.gif smile.gif džiaugiuos,kad pavyko teoriją iš pirmo karto išlaikyti cool.gif o vat jau šiandien bandysiu vairavimą laikyti unsure.gif prisiskaičiau apie piktus dėdes dabar dar labiau kinkos dreba doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti