Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(*charite* @ 2010 04 02, 10:37)
sveikos mirksiukas.gif  kadangi teorija neseniai išsilaikiau,tai lyg ir jokių naujovių nebuvo biggrin.gif  nors tiesą sakant nežinau kaip ten buvo prieš tai blush2.gif  smile.gif  džiaugiuos,kad pavyko teoriją iš pirmo karto išlaikyti cool.gif  o vat jau šiandien bandysiu vairavimą laikyti unsure.gif prisiskaičiau apie piktus dėdes dabar dar labiau kinkos dreba doh.gif  lotuliukas.gif

Na jau turetu kinkos drebet tau,o as tai tik po kokio menesiuko eisiu laikytis thumbup.gif Sekmes didziausios tau! Parasyk kaip sekes prie ko kabinejos ir tikiuosi pas ryza nepateksi lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na va,išlaikiau thumbup.gif thumbup.gif o ryža mačiau,vis tikėjaus,kad nepapulsiu pas jį,tai ir nepapuoliau thumbup.gif bet tikrai nežinau nei pavardės nei vardo to,kuris priėmė g.gif toks vidutinio amžiaus,rudais plaukais ir buvo peršalęs lotuliukas.gif
aikštelėje liepė apvažiuoti gairelę,įstrižai prisiparkuoti,įsibėgėjus sustoti ir žinoma kalnelis,kuriame pirmą kart užgesau,o jau iš antro normaliai pasisekė biggrin.gif kažkaip sudėtinga man buvo prie naujos mašinos priprasti,sunkiai man gazas spaudėsi lotuliukas.gif kadangi mano vairavimo instruktorius liepė greitai nevažiuoti,taip ir dariau cool.gif beeet,deja grižus į regitrą,egzaminuotojas pasakė,kad kažkaip lėtokai važiuoju,paaiškinau,kad tiesiog norėjau saugiai važiuot blush2.gif lotuliukas.gif tai lėtumo dėka apvažiavau tik 2/3 maršruto,bet kadangi nesudariau pavojingų situacijų leido eiti paveiksluotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 04 02, 22:18)
na va,išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif

Super,sveikinu! 4u.gif 4u.gif Na gerai kad su tuo greiciu praslydai o tai butu toks ablomas liepe letai vaziuot o paskui pasako kad neislaikei del to kad letai vaziavai blink.gif O kad instruktorius persales kazka daro kad paminejai? lotuliukas.gif Ech kaip fainai as noriu irgi greiciau issilaikyt rolleyes.gif O beje ar pati viska susireguliavai masinoj ar klausei instruktoriaus kad parodytu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Jungiosi ir aš

Savarankiškai mokausi teorijos, užsirašiau į egzaminą, tik nežinau kur Klaipėdoje išduodamos "sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas". Čia reikia į poikliniką kreiptis ar kur?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 04 07, 20:12)
Sveikos

Jungiosi ir aš

Savarankiškai mokausi teorijos, užsirašiau į egzaminą, tik nežinau kur Klaipėdoje išduodamos "sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas". Čia reikia į poikliniką kreiptis ar kur?

Jei turi omeny ta zalia kortele manau turi kreiptis i ta poliklinika kur visada eini medicinine apziura,jei ten neisduos bent pasakys kur isduodama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 04 07, 20:12)
Sveikos

Jungiosi ir aš

Žalia kortelė, pirmos pagalbos kursas. Išduodama H.Manto 47 Vš.Į " Pamario sveikatingumo namai" tel. 846314857. Išklausai kelių valandų kursą, susimoki 25lt. ir gauni.
Atsakyti
Islaikiau teorija penktadieni thumbup.gif Na ka,po gero menesiuko vel sturmuosiu regitra tik ar sykart bus taip lengva lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,kiek dabar kainuoja vienas pravaziavimas?Ir kiek kainuoja pravaziavimo egzaminas?Aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 04 21, 23:26)
Sveikutes,kiek dabar kainuoja vienas pravaziavimas?Ir kiek kainuoja pravaziavimo egzaminas?Aciu

Papildomas turi omeny? Ziurint kokioj mokykloj,visur skirtingai..O regitroj egzaminas 107 ar 108 lt
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 04 06, 10:17)
O beje ar pati viska susireguliavai masinoj ar klausei instruktoriaus kad parodytu? 4u.gif

klausiau ir dėl veidrodėlių ir kaip atbulinę įsijungti mirksiukas.gif nes esu važinėjus tik 2ose mašinose,tai ir klausiau biggrin.gif po to būčiau dar ne į tą pusę nuvažiavus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va ir aš išlaikiau teoriją regitroje, o praktiniam dar reikia ruoštis. Bandysiu ieškotis papildomai instruktorių gal iš alksnynės mokyklos. Girdėjau gan neblogus atsiliepimus. Gal kas nors ėjote ten mokytis? Jei ateini iš kitos mokyklos ar yra eilės pas instruktorius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 05 05, 19:55)
klausiau ir dėl veidrodėlių ir kaip atbulinę įsijungti mirksiukas.gif nes esu važinėjus tik 2ose mašinose,tai ir klausiau biggrin.gif po to būčiau dar ne į tą pusę nuvažiavus doh.gif  lotuliukas.gif

Nu va kaip idomiai kitos sako kad jei paklausi tai atsauna kad pati turi zinoti ir dar gali kaip nekritine klaida pazymeti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(enri@ @ 2010 05 08, 14:56)
Na va ir aš išlaikiau teoriją regitroje, o praktiniam dar reikia ruoštis. Bandysiu ieškotis papildomai instruktorių gal iš alksnynės mokyklos. Girdėjau gan neblogus atsiliepimus. Gal kas nors ėjote ten mokytis? Jei ateini iš kitos mokyklos ar yra eilės pas instruktorius? 4u.gif

Sveikinu 4u.gif O apie alksnyne esu kazkiek girdejus kad ten tikrai geri instruktoriai tad manau neprasausi rolleyes.gif
Atsakyti