Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Sypsenaa @ 2006 11 13, 11:32)
na, ir jus man papasakokit, kaip jus bandot susigyventi?!?!?!?  g.gif
Gal ir as taip bandysiu.... nes man tai kotais neiseina...  doh.gif  verysad.gif

tiesiog kiekviena atranda savą būdą, kaip kažkiek palengvinti. ir čia jau visos turbūt tai išpasakojom. tiesiog bus laikotarpių, kada ir geriau jausies patikėk. gal ne ryt, o po metų ar kelių, gal po gimdymo, gal kitų gyvenime pokyčių, gal atrasi tau tinkantį būdą. man palengvėjo po kūdikio maitinimo - ga hormonai pasikeitė.
turbūt visos galvojam, kad kitoms ne taip blogai, kaip man, bet taip nėra. aš išvis galvojau, kad daugiau tokių nėra, juo labiau, kad niekas netikėdavo, kad negaliu išsigydyt. bet kai perskaičiau čia, pamačiau, kad mūsų daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 11 13, 20:13)
tiesiog kiekviena atranda savą būdą, kaip kažkiek palengvinti.

taip taip būtent savo thumbup.gif kai atrasi ir išeis susidraugauti su šia negerove
o aš, žinot, praitą savaitę gavau antibiotikų kursą. aš jų jau kaip velnias kryžiaus bijau doh.gif gavus antibiotikų, jau kitą dieną pradėjo perštėti doh.gif g.gif grįžau po dienos, tai puoliau iškart gerųjų bakterijų gerti....bet turbūt rimtesnio pienligės gydymo neišeis išvengti, nes kasdien vis stiprėja. ojojoi kaip aš jos nelaukiau verysad.gif doh.gif
iki ! laikykitės , mergaičiukės 4u.gif
Atsakyti
As jau 4 metus gyvenu su sia bjaurybe ir susitaikiau, nes bene 5% visu pasaulio moteru ja serga visa gyvenima. As savo priezasti puikiausiai zinau kodel ji niekada neisgydoma, nors gydziausi visais imanomais vaistais, pakeiciau bennt 5 gydytojus ir vistiek nieko. Mano problema yra ta kad kiekviena ryta, diena is dienos, metai is metu geriu spaudima mazinancius vaistus, kurie ir sukelia pienlige. Be vaistu negaliu, o vat su ta bjaurybe taikausi - ypac nemalonu buna savaite pries menesines - tada nors imk ir nusisauk, bet ilgainiui pradejau tiesiog nebekreipti demesio, dazniau nusiprausiu duse (buna 2-3k. per diena) ir tada kai svaru tai ir ne taip blogai buna biggrin.gif o seip svajoju kad kadanors israstu kitokius vaistus mazinancius kraujospudi ir gal pasikeistu mano situacija...... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
labai daznai pagalvoju!!!! 
Bet tada seka kita SIAUBINGA mintis: negi taip visa gyvenima?!?!?!?   

Man irgi jau tokia chroniška baimė atsirado, kad vėl viskas atsinaujins, kad gerti antibiotikus bijau. Šiandien gydytoja prigrasino, kad jei negersiu antibiotikų, tai mano užsisenėjęs bronchitas pereis į astminį. Tai ką vėl viskas iš naujo atrodo prasideda. O gydytojų nuomonė tai ši liga yra dar "gėlytės" palyginus su kitomis.... Tai gal džiaugiamės, kad tik taip gyvenimas mus kankina biggrin.gif

Atsakyti
Sviesele, jei pesimistiškai , tai nereiškia kad šia liga sergant, nesirgsi kitom,. o jei optimistiškai, tai tikėkimės. bet aš ir kitų ligų, nemažiau trukdančių gyventi turiu verysad.gif
Atsakyti
nzn kaip kitom mamytem, bet man padeda CLOTRIMAZOL zvakutes, kai kurios sako kad tai tipo labai seni vaistai, nieko gero, bet man po vienos zvakutes kita diena gereja, as net 6 nenaudoju.
P.S.mane pries 2 savaites atakavo zaraze, as per 3-4 dienas iskovojau pergale clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ukanele @ 2006 11 10, 20:55)
reikia daryti periodiskai maksties dusa su arbatmedzio aliejaus misiniu, ir tikrai jookia pienlige, o ir kitokia zaraza nekibs. ISBANDYTA.

Aš taip pat naudoju šį aliejų, bet ne dušą, o tiesiog pamirkau pirštą į tą aliejų ir į makštį. Naudoju gryną aliejų 100 proc. atsiranda toks šaldantis jausmas. Kai prasidėjusi pienligė ir ten degina kaip pekloj, tai tas šaldymas - palaima.

Va tik dabar susimąsčiau g.gif gal jį skiesti reikia. O pirkti jo yra vaistinėse, australų kosmetika (tokie rudi berods buteliukai)
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 11 17, 12:28)
Va tik dabar susimąsčiau  g.gif  gal jį skiesti reikia. O pirkti jo yra vaistinėse, australų kosmetika (tokie rudi berods buteliukai)

yra ir rusiškas, pigesnis ant daug, bet turbūt ne toks efektyvus, gal kas bandėt g.gif bėgsiu ir aš pirkt aliejaus unsure.gif užkniso jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 17, 12:02)
yra ir rusiškas, pigesnis ant daug, bet turbūt ne toks efektyvus, gal kas bandėt  g.gif bėgsiu ir aš pirkt aliejaus unsure.gif užkniso jau verysad.gif

o kokia jo kaina? g.gif
Atsakyti
nusipirkau tą arbatmedžio aliejų,sumokėjau apie devynis litus.yra kažkoks ir pigesnis.
tik įdomu kokiu santykiu jį skiesti ir ar su vandeniu?ir su kokiu vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 11 18, 14:10)
nusipirkau tą arbatmedžio aliejų,sumokėjau apie devynis litus.yra kažkoks ir pigesnis.
tik įdomu kokiu santykiu jį skiesti ir ar su vandeniu?ir su kokiu vandeniu?

Gal galėtum parašyti pavadinimą, ir koks ten kiekis. 4u.gif Nes aš dabar naudoju Femigel (tai irgi arbatmedžio aliejus), o jis kainuoja apie 22 litus. Ten trys tubelės po 5 ml.
Tai galvoju, gal pigesnį geriau nusipirkti... g.gif

Ir kiek žinau, su vandeniu skiesti nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isimylejusi: 18 lapkričio 2006 - 14:27
QUOTE(isimylejusi @ 2006 11 18, 14:25)
Gal galėtum parašyti pavadinimą, ir koks ten kiekis.  4u.gif  Nes aš dabar naudoju Femigel (tai irgi arbatmedžio aliejus), o jis kainuoja apie 22 litus. Ten trys tubelės po 5 ml.
Tai galvoju, gal pigesnį geriau nusipirkti...  g.gif

Ir kiek žinau, su vandeniu skiesti nereikia.

ten tik 5 ml, o pavadinimas rusiškas.aš nuėjau į vaistinę ir sakiau,kad noriu arbatmedžio aliejaus.tai ji pasiūlė man du,vienas buvo 100 procentų,kitas ne.aš imiau tą šimtaprocentinį ax.gif o galvoju skeisti,nes noriu tą arbatmedžio dušą su tuo pompute pasidaryti.bet nelabai įsivaizduoju kokiu santykiu unsure.gif
Atsakyti