Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

mano santykiams su vienu mylimuoju tai tikrai tai pridėjo minusų galui verysad.gif . o pradėjau sirgti tada, kai per jo gimtadienį buvom pirtyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(isimylejusi @ 2007 04 03, 21:02)
Ir kaip, ar geriau?  unsure.gif

Jau baigem viena pakuote Didos. Nezinau ar tai sutapimas, bet akivaizdziu ir ryskiu pienliges pozymiu nemaciau, kol geriau Dida. Paskui visa savaite buvo nukrites spaudimas. Niekaip negalejau pakelti, tai suabejojau del Didos. Ten yra medetku, o as esu girdejusi, kad medetkos musa kraujospudi, bet nesu tuom tikra, tai neisgeriau kokias dvi dienas ir......pienlige prasidejo. Dabar neapsisprendziu ar pirkti kita pakuote.

Gal dar kas geriat? Kaip jum ? Ar spaudimo nenumuse? unsure.gif
Papildyta:
Vienu metu tai tikrai jauciausi kaip invalide, bet per laika, kai buvo pagerejimas, apsipratau. O kaip bus toliau nezinia. Vyrui irgi sunku buvo suprast ir susitaikyt.
Domiuosi, stengiuosi isbandyti ivairius gydymus.
labai sunku, kai nera draugiu, kurios sita beda suprastu tai tik cia randu paguoda , konsultaciju, patarimu. Stengiuosi pati papasakot ka zinau. Laikykimes, zmones dar ne su tokiom ligom susitaiko. 4u.gif
Atsakyti
jau daugiau nei menesi negaliu jos aysikratyti verysad.gif
ta liga griauna normalu pilnaverti gyvenima...
Atsakyti
gal ir aš prisiversiu tą DIDA vartoti, bet kaži ar įstengsiu laikytis dėl maisto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 04 05, 08:57)
na zinai po ketveriu metu ta kantrybe kazkur netiketai isgaruoja  unsure.gif  jau atrodo tiek visokiausiu vaistu isbandyta, tiek keisti iprociai tam tikri...ir vistiek jokio pagerejimo nera ... blink.gif
o turint omeny kad  ta pienlige bent man seksualini gyvenima graiuna, isvis nesinori jokio  smileysex.gif ...ir  bent as jauciuos kazkokia nepilnaverte del tos ligos ...

as irgi jauciuosi nepilnaverte del tu kamuojanciu uzdegimu... verysad.gif
esu viena is tu grybeliniu mergaiciu, kaip issireiske mano daktaras...
deje ju turbut isgydyti galutinai neimanoma... verysad.gif kiek as visko isbandzius! doh.gif visokiausiu zvakuciu naudojau... ir jogurto kapsules geriau ir imuniteta bandau stiprinti ivairiais budais, vit C, echinacea ir pan...
ir vyrui kartu gydyma paskirdavo...ir vistiek atsinaujima kas menesi man ta maksties disbakterioze vadinama verysad.gif labiausiai aisku liudina tai kad nukencia
smileysex.gif nuo tu grybu verysad.gif
Atsakyti
taip, tavo bėdos visoms čia nesvetimos verysad.gif
Atsakyti
mergytes, pasakykit kas sergat, ar kontraceptines vartojate taip pat? skaiciau kad jos sudaro palankia terpe daugintis tam grybui
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 04 11, 13:29)
mergytes, pasakykit kas sergat, ar kontraceptines vartojate taip pat? skaiciau kad jos sudaro palankia terpe daugintis tam grybui

aš tablečių nevartoju ir dėl pienligės, ir dėl migrenos. o šiaip ir visi kiti kontraceptikai man sukelia nemalonius pojūčius ir pasekmes doh.gif
Atsakyti
O man pienligė vėl atsinaujino, kai prieš mėnesį teko išgerti Postinor. Bet tada neturėjau kitos išeities. verysad.gif
Dabar jau mėnesį geriu Bifoval gerąsias bakterijas ir kartais įsidedu Vagisan žvakutę. Galiu pasakyti, kad labai padeda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 04 10, 20:30)
Jau baigem viena pakuote Didos. Nezinau ar tai sutapimas, bet akivaizdziu ir ryskiu pienliges pozymiu nemaciau, kol geriau Dida. Paskui visa savaite buvo nukrites spaudimas. Niekaip negalejau pakelti, tai suabejojau del Didos. Ten yra medetku, o as esu girdejusi, kad medetkos musa kraujospudi, bet nesu tuom tikra, tai neisgeriau kokias dvi dienas ir......pienlige prasidejo. Dabar neapsisprendziu ar pirkti kita pakuote.

Gal dar kas geriat? Kaip jum ? Ar spaudimo nenumuse? unsure.gif
Papildyta:
Vienu metu tai tikrai jauciausi kaip invalide, bet per laika, kai buvo pagerejimas, apsipratau. O kaip bus toliau nezinia. Vyrui irgi sunku buvo suprast ir susitaikyt.
Domiuosi, stengiuosi isbandyti ivairius gydymus.
  labai sunku, kai nera draugiu, kurios sita beda suprastu tai tik cia randu paguoda , konsultaciju, patarimu. Stengiuosi pati papasakot ka zinau. Laikykimes, zmones dar ne su tokiom ligom susitaiko. 4u.gif

As geriu dar dida, puse pakelio jau isgeriau, kol kas pagerejimo nejauciu... verysad.gif
Atsakyti
va o as esu skaiciusi kad tas grybas gali buti nuo nervu...na butu visai logiska nesgi visos ligos nuo nervu..
as du metus dirbau labai itempta ir atsakinga darba ...nors budavo astuonios darbo val ir ne ilgiau bet kaip ateidavau ryte taip vakare nuo kompo nulipdavau...tikrai nervine sistema buvo gerokai nusilpus man...taigi spjoviau i pinigus ir isejau i kita darba kur maziau streso, rupesciu ...sakau gal buves darbas man ir itakojo ta grybo paastrejima ??? dabar jau puse metu dirbu kt. imoneje ir tikrai streso, rupesciu nera ...atrodo po truputi ir nervine sistema tvarkosi ...sakau gal susitvarkys po truputi ir grybas g.gif

Atsakyti
Stresai apskritai silpnina imunine sistema, o tada kiekvienam savaip organizmas reaguoja. Gydantis nuo grybo siuloma stiprinti imunine sistema, tai logisku sasaju galima rasti. Bet nemanau, kad negydant savaime praeitu pienlige.
Mudu su vyru pasitarem ir nusprendem dar viena pakuote nusipirkti Didos. Kai ja reklamuoja per TV, tai sako, kad ji skirta zarnyno mikroflorai palaikyti, tai kaip bebutu nepakenks jei gersim. Pas daktarus vaikstant dar ne tiek pinigu isleidziam ir rezultai tik laikini buna, tai gal kantrybes turint pades ta Dida. Na aisku pas daktare reikia nueiti. Laukiu kada mmm baigsis.

Atsakyti