Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

as ir nevadinciau blush2.gif
Atsakyti
Mano dukterecia yra Austeja. Man labai grazus vardas. Beje, sis vardas yra lietuviskas, todel buvau maloniai nustebinta, kad ta varda taip gerai istaria mano danas vyras ir mano uosviai. Labai graziai be jokiu iskraipymu ar liezuvio lauzymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 24 vasario 2008 - 14:19
Kai dar aš ėjau į mokyklą tai buvo klasiokės puskė tokiu vardu, tuo metu labai retu, bet gražiu ax.gif ir dabar jis man gražus bet labai jau dažnas ax.gif kai prisimenu save mokykloje, kur trys turėjom tokį patį vardą, tai nelabai norėčiau kad ir dukra būtų tokiu dažnu vardu blush2.gif
Atsakyti
kai per daug daznas, tai jau ir negrazus schmoll.gif
Atsakyti
Labai gražus lietuviškas vardas, bet šiuo metu labai populiarus... biggrin.gif
Atsakyti
Musu dukryte vardu Austeja wub.gif
Uzsienieciam sunku ji istarti, bet kelis kartus pakartojus ji puikiai isimena bigsmile.gif

Atsakyti
Mano dukrytė Austėja wub.gif Dar nebūdama nestuke.gif žinojau,kad jei gims mergytė bus tik Austėja, nors iš pradžių vyrui šis vardas kėlė asocijacijas Austėja- audėja, bet dabar neįsivaizduoja mūsu gražuolės kitokiu varduku blush2.gif
O ir trumpiniai gražūs Austutė, Austytė, Austužė wub.gif
Atsakyti
man irgi labai grazus sis vardas...pati svajoju taip pavadinti savo dukrele, aisku, kai jau bus siame pasaulelyje ateityje blush2.gif smile.gif
Atsakyti
labai gražus vardelis thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas, bet labai populiarus schmoll.gif As nevadinciau
Atsakyti
labai grazus wub.gif tik gaila kad kas antra mergyte tuoj bus pavadinta Austeja,gal tada geriau Auste smile.gif
Atsakyti
labai fainas vardas Austeja jei tureciau mergyte taip ja pavadinciau
Atsakyti