Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

Grazus vardas,mano tetos dukra Austeja,bet jau LT per daznas tas vardas... doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei AUSTĖJAI wub.gif wub.gif wub.gif TUOJ 7 METAI, prieš tiek metų ŠIS VARDAS nebuvo tiek populiarus kaip dabar, daug kas mus atkalbinėjo nuo šio vardo, juokėsi bus audėja, man pačiai nestuke.gif ir jis nelabai tiko, bet vyras tarė savo žodį ir turiu . . . gražią, nuostabią, truputį pašėlusią AUSTĖJĄ, AUSTYTĘ, AUSTUTĘ wub.gif wub.gif
Prie šio vardo priderinom ir vardą broliui - Audrius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 09 kovo 2008 - 22:16
Draugės dukrytė Austėja wub.gif man gražu,tik labai populiaru patapo g.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
labai grazus vardas thumbup.gif tai kas kad populiarus mirksiukas.gif tevu pasirinkimas, ar jie nori kazko ypatingo ir ne tokio populiaraus, ar tiesiog paprasciau isrinkt varda is graziu, gerai zinomu ir labai populiariu 4u.gif
Atsakyti
Man grazus vardas, o savo liales taip nevadinciau tik todel kad man pats graziausias vardas simona smile.gif
Atsakyti
Gražus paprastas lietuviškas vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai grazus vardas Jis buvo itraukats i mano dukrytes vardu sarasiuka Tik MB kai pasakiau kad galim deti toki varda tai kad suvaret jis Tipo mano namuose nebus jokiu Austeju -audeju Tai ir teko atsisakyti to vardelio Ir siaip 2005 metais labai jau daug Austeju gime bigsmile.gif
Atsakyti
Pats graziausias vardas wub.gif o jei populiarus vadinasi PATS GRAZIAUSIAS , jei tureciau antra dukryte siuo vardu nepavadinciau ,kadangi pirmoji jau pavadinta taip biggrin.gif
Atsakyti
Patinka, labai gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas thumbup.gif Truputį stabdė tai, kad jis toks populiarus, bet kiti tiesiog "nelipo" ax.gif Mano vardas tarp bendraamžių taip pat vienas populiaresnių, bet gyvent netrukdo rolleyes.gif Dar tik sūnui gimus pasakiau sau, kad vėliau dar turėsiu Austėją ax.gif
Atsakyti