Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

mano Austėjai jau devyni metai.Visada buvo vienintelė,tiek grupeje,tiek klaseje biggrin.gif Dabar vel laukiuosi ir jai bus mergaite,norėčiau arba Žemynos,arba Sofijos.Nors kiek žinau,šie vardai irgi pradeda populeret ax.gif
Atsakyti
jei turėčiau dukra butu vardu Austėja, man labai gražus ir nieko nepažistu tokiu vardu.
Atsakyti
Gražus vardas, ir reikšmė graži. Tik vienitelis minusas - populiarumas g.gif
Atsakyti
Man graziausias sis vardas is visu, nors dar nezinau ko laukiuosi, galvojau, kad jei jau mergaite - tai Austeja. Bet sio vardo populiarumas vercia suabejoti... ax.gif
Atsakyti
man sis wardas thumbup.gif mes jau senai issirinke waikuciam wardus-ir jei bus mergyte-bus butent Austeja wub.gif berods buwo teiginys, kad tai nelietuwiskas ir t.t-tai jei ka-Austeja juk lietuwiskas wardas(nuo austi zodzio, biciu globeja), grynas lietuwiskas senas wardas blush2.gif ax.gif ir man jis super..o kad populiarus daros tai jo, bet..man negrazu, kai is bambos wardu prigalwoja tewai, ar "tokiu", kad net istart neimanoma.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražus vardas ir visiškai nekelia jokių neigiamų emocijų. Pažįstu keletą Austėjų, gal dėl to ir neduočiau tokio vardo savo dukrai, tačiau visas, kuras aš pažįstu, labai ramios, geros mergaitės. Jei napažinočiau daugiau vaikučių tokiu vardu, tai susigundyčiau ir pati savo vaiką pavadinti taip smile.gif
Atsakyti
mano Austejukui dabar 5 menesiai, siaip is daug pazistamu vaikuciu neturime ne vienos Austejos, o ir poliklinikoj kai kurie senesnio amziaus zmones perklausia - sako negirdeje net tokio ax.gif Man sis vardas labai patinka, na ir kitaip but negali, juk pavadinom savo dukryte taip blush2.gif
Atsakyti
Ne... Ne... Ne
Atsakyti
Mano dukrytė irgi Austėja ir tikrai vardas thumbup.gif
Kaip kažkuri minėjo kad dar prieš 5 metus iki vaikelio gimimo jau žinojo kad bus Austėja taip ir mes buvome seniai nusprende. Ir kai gimė dukra net nesvarste pasakėme kad Austėja. bigsmile.gif
O be to šiandien skaičiau apie populiariausius vardus ir Austėjos vardo tarp populiariausių nėra mirksiukas.gif
Emilija, Gabija Ugnė - tokie buvo paminėti patys populiariausi vardai smile.gif
Atsakyti
man grazus 4u.gif
Atsakyti
labai gražus vardas wub.gif ir mažai mergytei ir mokykloje, ir darbe man idealiai tinkamas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjuke: 02 rugpjūčio 2008 - 14:40
Gražus bigsmile.gif
Atsakyti