Maniske vyresne irgi Austeja, bet visur viena, ir klaseje ir bureliuose, man atrodo sitas vardas populiarus buvo pries 15-18 metu, nes siek tiek vyresniu uz maniske daug austeju.
Asutėja ir Augustė man labai gražūs vardai, bet iš tiesų Augusčių šiuo metu labai daug, Austėjų irgi daugėja. Bet vardas išties

QUOTE(Miglote @ 2008 10 13, 11:53)
Asutėja ir Augustė man labai gražūs vardai, bet iš tiesų Augusčių šiuo metu labai daug, Austėjų irgi daugėja. Bet vardas išties 

Aš svyravau tarp Augustės ir Austėjos. Vyrui Austėja nelabai patiko, todėl dabar turim mažytę Augustytę

Besilaukian antro vakelio buvom 100 proc. numate mergytei Austejos vardeli. Labai jau jis man grazus
. Kadangi gime vyriokas, kol kas Austytes neturime

Grazus

Man kai rinkom vardus, buvo gražesnis kitas, bet vyrui labai patiko Austėja. Ir aš pagalvojau, kad visai nieko, tad ties juo ir apsistojom.
O dėl populiaumo - mano pačios vardas savo laiku buvo populiariausias (klasėj, grupėj, net darbe po kelias esam), bet man tai netrukdo, dar net linksmiau.
Populiarių vardų "bangų" niekad neišvengsim. Buvo Eglių laikas, Jurgų, Jurgitų, o berniukų tai išvis kokie bumai buvo (ir yra) su Lukais, Nojais... Nieko čia baisaus. Jei tas vardas gražus kodėl juo nevadinti vaiko?
Man patiko vienos pasakymas - jau geriau gražus, bet populiarus, nei retas, bet visiškai be ryšio...
Mes irgi taip padarėm
Kaip bebūtų keista, visi mūsų mergytės vardą ilgina. Net artimieji ją vadina Austėja, nors ji yra Austė.
Tai vardas ir jis yra vardų žodyne...
O dėl populiaumo - mano pačios vardas savo laiku buvo populiariausias (klasėj, grupėj, net darbe po kelias esam), bet man tai netrukdo, dar net linksmiau.
Populiarių vardų "bangų" niekad neišvengsim. Buvo Eglių laikas, Jurgų, Jurgitų, o berniukų tai išvis kokie bumai buvo (ir yra) su Lukais, Nojais... Nieko čia baisaus. Jei tas vardas gražus kodėl juo nevadinti vaiko?
Man patiko vienos pasakymas - jau geriau gražus, bet populiarus, nei retas, bet visiškai be ryšio...
QUOTE(Vijora @ 2008 06 09, 23:11)
drauge norejo dukryte pavadint Austeja,bet kadangi pavarde mergytes ilga,tai sutrumpino Austeja,pavadino Auste
man grazus vardas Austeja 

Mes irgi taip padarėm

QUOTE(tamsi @ 2008 06 12, 12:36)
Kaip bebūtų keista, visi mūsų mergytės vardą ilgina. Net artimieji ją vadina Austėja, nors ji yra Austė.
QUOTE(gagrate @ 2008 06 18, 17:56)
Mano dukros vardas Austeja,bet niekada nesam pavadine Auste,nes tai jau visai kitas vardas ,o gal ir net ne vardas ,o pavadinimas
Vadinam,
Austute,Austyte,Austeja

Austute,Austyte,Austeja

Tai vardas ir jis yra vardų žodyne...
Labai graus vardas. Mes apiejį irgi svarstėme savo dukriukui dėti, bet ,kad labai jau daug austėjų aplinkui, tai išsirinkome kitą.
Labai gražus vardas

QUOTE(Baniukas @ 2008 12 24, 11:41)
pritariu