Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

Man tai negrazus schmoll.gif
Atsakyti
Maniske vyresne irgi Austeja, bet visur viena, ir klaseje ir bureliuose, man atrodo sitas vardas populiarus buvo pries 15-18 metu, nes siek tiek vyresniu uz maniske daug austeju.
Atsakyti
Asutėja ir Augustė man labai gražūs vardai, bet iš tiesų Augusčių šiuo metu labai daug, Austėjų irgi daugėja. Bet vardas išties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglote @ 2008 10 13, 11:53)
Asutėja ir Augustė man labai gražūs vardai, bet iš tiesų Augusčių šiuo metu labai daug, Austėjų irgi daugėja. Bet vardas išties  wub.gif

Aš svyravau tarp Augustės ir Austėjos. Vyrui Austėja nelabai patiko, todėl dabar turim mažytę Augustytę smile.gif Bet man tai labai gražus vardas Austėja wub.gif
Atsakyti
Besilaukian antro vakelio buvom 100 proc. numate mergytei Austejos vardeli. Labai jau jis man grazus biggrin.gif . Kadangi gime vyriokas, kol kas Austytes neturime tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onne: 11 gruodžio 2008 - 09:34
Musu dukrytes vardas Austeja. Vyras labai norejo, kad Austeja butu. Dabar man sis vardas pats paciausias wub.gif
Atsakyti
Aisku kad pavadinciau jai tik tureciau dukra thumbup.gif
Atsakyti
Grazus thumbup.gif
Atsakyti
Man kai rinkom vardus, buvo gražesnis kitas, bet vyrui labai patiko Austėja. Ir aš pagalvojau, kad visai nieko, tad ties juo ir apsistojom.

O dėl populiaumo - mano pačios vardas savo laiku buvo populiariausias (klasėj, grupėj, net darbe po kelias esam), bet man tai netrukdo, dar net linksmiau.
Populiarių vardų "bangų" niekad neišvengsim. Buvo Eglių laikas, Jurgų, Jurgitų, o berniukų tai išvis kokie bumai buvo (ir yra) su Lukais, Nojais... Nieko čia baisaus. Jei tas vardas gražus kodėl juo nevadinti vaiko?
Man patiko vienos pasakymas - jau geriau gražus, bet populiarus, nei retas, bet visiškai be ryšio...

QUOTE(Vijora @ 2008 06 09, 23:11)
drauge norejo dukryte pavadint Austeja,bet kadangi pavarde mergytes ilga,tai sutrumpino Austeja,pavadino Auste biggrin.gif man grazus vardas Austeja 4u.gif

Mes irgi taip padarėm biggrin.gif

QUOTE(tamsi @ 2008 06 12, 12:36)
Grazus vardas,bet seip niekas pilnu vardu nevadins,vadins auste  blush2.gif

Kaip bebūtų keista, visi mūsų mergytės vardą ilgina. Net artimieji ją vadina Austėja, nors ji yra Austė.

QUOTE(gagrate @ 2008 06 18, 17:56)
Mano dukros vardas Austeja,bet niekada nesam pavadine Auste,nes tai jau visai kitas vardas ,o gal ir net ne vardas ,o pavadinimasdoh.gif Vadinam,
Austute,Austyte,Austeja smile.gif

Tai vardas ir jis yra vardų žodyne...

Atsakyti
Labai graus vardas. Mes apiejį irgi svarstėme savo dukriukui dėti, bet ,kad labai jau daug austėjų aplinkui, tai išsirinkome kitą.
Atsakyti
Labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2008 12 24, 11:41)
Labai gražus vardas thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif man irgi labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti