Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

austėja-siuvėja

taip man pasake viena pazistama ir nuo tada man sis vardas nebe toks grazus...

O del daznumo ir populiarumo, tai jau geriau Austeja, nei kokia Zigizmunda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la bamba @ 2010 10 24, 12:13)
austėja-siuvėja

Taip pat rimuojasi su melzeja, padaveja ir dar n visokiu profesiju. Ir ka? Svarbu, kad su prostitute nesirimuoja biggrin.gif
Atsakyti
man labai gražus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergaites vardas Austeja, kai pavadinome ja siuo vardu nepazinojome nei vienos mergaites tokiu vardu, bet dabar jau pazystame ir gan daug biggrin.gif , taciau man itakos neturi daugumas, juk labai daug visokiu Emiliu , Gusciu ir t.t., bet mamos kaip "dejo" siuos vardus taip "deda". Man kaip tik apsurdiskai atrodo kai mamos siekdamos orginalumo , perziangia ribas, PVZ: Frinėja, Aronijus, apie visas Izabeles jau patyliu, Ajus, Majus, Kolėja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2006 08 14, 20:23)
Mano dukrelės vardas Austėja. Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šį vardą.

man gražus vardelis, moteriškas smile.gif
Atsakyti
grazus, bet daznas
Atsakyti
Man labai patinka sis vardas wub.gif Ir jis rimuotusi prie mano dukrytes (aisku jei laukciausi ir butu mergyte).Bet kad daznas tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Oman tai patinka sis vardas gal delto kad pati esu Austeja .
Ir nera jis toks nuvalkiotas asmeniskai nei vienos Austejos nepazystu...
O ten visokios Evelinos Gretos Gabrieles man nes nebegrazus tas vardas mano dukros 6-tokes klaseje yra
4 Ernestai
2Evelinos
3Gretos
2Gabrieles Patikekit ne kas tie vardai va kaip katik parasiau tai jei nuvalkioti o ne Austeja gal seniau ir buvo gan dazni bet dabar tai nemaciau dar nei vienos...
Atsakyti
QUOTE(Austeja139 @ 2010 10 30, 17:50)
Oman tai  patinka sis vardas gal delto kad pati esu Austeja .
Ir nera jis toks nuvalkiotas asmeniskai nei vienos Austejos nepazystu...
O ten visokios Evelinos Gretos Gabrieles man nes nebegrazus tas vardas mano dukros 6-tokes klaseje yra
4 Ernestai
2Evelinos
3Gretos
2Gabrieles Patikekit ne kas tie vardai va kaip katik parasiau tai jei nuvalkioti o ne Austeja gal seniau ir buvo gan dazni bet dabar tai nemaciau dar nei vienos...

Pagal topus pakankamai aukštą vietą ima Austėjos - 5 vieta smile.gif http://www.tevu-darz...ksmes/#name-top
Atsakyti
Grazus vardelis, bet labai populiarus.Mano dukros grupeje net trys Austejos smile.gif
Atsakyti
Bet tas populiarumas irgi tos dalykas,juk ne mados reikalas, o tiesiog daugeliui tėvų gražus vardelis ir reikšmė graži
Atsakyti
Labai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti