Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

man irgi grazus vardas, pati galvoju saviske taip pavadint, tik va nesinori, kad klaseje butu kelios verysad.gif
Atsakyti
labai grazus vardas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_kiss @ 2010 05 23, 23:28)
jau per daug daznas vardas...  g.gif

drinks_cheers.gif Man ir šiaip nėra gražus blush2.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu,tiek nuomoniu....Man sitas vardas grazus.Ir nesvarbu,kad jau su tokiais vardais daug vaiku.Na ir kas.Jei grazus,jei patinka,tai ir pirmyn! mirksiukas.gif
Atsakyti
grazus thumbup.gif tik va, kai grazus vardas, tai paskui daug mergaiciu tuo paciu vardu pavadintu..
Atsakyti
smile.gif labai grazus vardas as ji issirinkau savo mergytei aisku jei tai bus mergyte smile.gif
Atsakyti
Man labai gražus wub.gif jei turėsiu mergytę, būtinai pavadinsiu Austėja smile.gif
Atsakyti
Man taip pat šis vardas pats gražiausias iš visų smile.gif jau prieš aštuonis metus su vyru buvom nusprendę jei turėsim mergytė kada nors, tai pavadinsim Austėja. Ir šiais metais susilaukėm savo Austėjos thumbup.gif
Ir man visiškai nesvarbu kad daug mergaičių su tuo pačiu vardu.Juk tai mano Austėja, o ne kaimynės,darželio drauges.
Atsakyti
QUOTE(Labailaiminga @ 2010 08 20, 17:04)
Man taip pat šis vardas pats gražiausias iš visų  smile.gif jau prieš aštuonis metus su vyru buvom nusprendę jei turėsim mergytė kada nors, tai  pavadinsim Austėja. Ir šiais metais susilaukėm savo Austėjos thumbup.gif
Ir man visiškai nesvarbu kad daug mergaičių su tuo pačiu vardu.Juk tai mano Austėja, o ne kaimynės,darželio drauges.

Sutinku,labai puikus vardas 4u.gif
Atsakyti
Beveik 100 procentų laukiuosi berniuko, bet vis tiek pamąstau apie tai,kad jeigu gimtu mergaitė reik ir jai išrinkti varduką. Tai kaip jums Austėja?
ax.gif
Atsakyti
Pats vardas gražus. Bet aš asmeniškai, neduočiau tokio vardo, ir taip pat nežinau ką reiškia gyventi su populiariu vardu... Pas mane mokyklos klasėje buvo 3 Jurgitos, 3 Ingos biggrin.gif Ar nebus tas pats su Austėjos vardu.... g.gif g.gif g.gif
Austėja dabar labai populiarus vardas (bent jau prieš 3 metus lyg tais taip buvo). Mano trijų draugių dukrytės panašaus amžiaus turi Austėjos vardą doh.gif
Atsakyti
As anksciau svajojau dukra Austeja pavadinti. Man labai grazus vardas, bet... pernelyg daznas siais laikais. Aisku, jei negasdina, kad dukra gali klaseje pora bendravardziu tureti, kodel gi ne? mirksiukas.gif
Atsakyti