Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 26, 12:57)
Aš "biški" čia ne į temą, bet visų mamų norėjau paklausti, kurios augina AUSTĖJAS... 4u.gif Ar visos Austėjos tokios pašėlusios, atkaklios, komunikabilios, drąsios, na vienu žodžiu, kaip bitutės, gyvsydabriai? Būtų įdomu sužinoti?

panasiai smile.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 19:25)
O aš pažįstu PAAUGLĘ Austėją g.gif

o as nea mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indriuske: 26 birželio 2007 - 20:23
būtent si varda ir duosim mano sesuitei, jejgu sesutė gims rolleyes.gif
Atsakyti
Gražus ir skambus vardas, bet savo mergytės taip nevadinčiau. Kaip kažkuri rašė, man jis irgi su audėja asocijuojasi (tik nesupykit, mamytės blush2.gif ).
Atsakyti
kai laukiausi dukros tokio vardo nebuvau net girdejus - tiesiog perskaiciau vardyne, atrode labai lietuviskas ir pagoniskas, tas man labiausia ir patiko. O kad tokiu vardu dabar daug reikia tik dziaugtis - vadinasi mes esam labai patriotiski ir pagoniski lietuviu vardai dar ilgai neismirs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o siaip tai man irgi labai nepatinka kai vardus trumpina (arba ilgina) - manau zmogu reikia vadint tuo vardu, koki jam tevai isrinko mirksiukas.gif
Atsakyti
Man gražus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vardas gal ir neblogas, bet kiek tu Austeju dabar! Labai nemegstu daznu vardu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 09, 23:38)
Vardas gal ir neblogas, bet kiek tu Austeju dabar! Labai nemegstu daznu vardu. cool.gif

drinks_cheers.gif man irgi nepatinka, nes per dažnas doh.gif
Atsakyti
o man labai grazu ir nekelia asociaciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazus vardas, bet labai jau daznas
Atsakyti
Sveikos

Aš kai gimė mergaitė , tai norejau duoti varda Austėja, bet man jis labai buvo per ilgas ir dar galvojau , kad ja paskui nevadintu austėja-audėja. Tai sutrumpinau iki Austės. Jau ši varda ji nešioja daugiau negu 12 metu, ir niekas jos nepravardziuoja, ir trumpesnis vardasir maziau tokiu vardu girdziu.Man jis labiau patinka. rolleyes.gif Bet cia tik mano nuomone g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi gražus thumbup.gif
Atsakyti