Tiktų tik prie trumpos pavardės. Kitas dalykas - per dažnas.
o man grazus

Labai gražus

"Nuvalkiotas"????? Tai ne koks senas daiktas, kad būtų nuvalkiotas, labai jau negražiai kai kurios išsireiškėt
Vardas dažnas kaip ir šiuo metu Gabrielė, Gabija ar Elzė, bet nebūtina pulti įžeidinėti, tėveliai duoda vardelius iš širdies, tikiedamiesi, kad ateity ne vardas žmogų puoš, o žmogus savo vardą, nesvarbu ar tai bus Gabija, ar Gabrielė, ar Austėja, be to šitie vardai labai gražūs, su savo prasmėmis ir jei jie artimi širdžiai, kodėl gi jų atsisakyti?
(per smarkiai gal sureagavau...
) .
Beje, mano dukrytė taip pat AUSTĖJA
Ir mums daug kas taip sakė, tai dar pridūriau daugiau variantų Austėja kepėja, virėja, vedėja..... Ir ką? Nėr dar taip baisiai, tai panašiai, kaip Jurga - spurga

Beje, mano dukrytė taip pat AUSTĖJA

QUOTE(happy mama @ 2006 11 14, 12:39)
Gal ir gražus bet savo vaikui nedočiau tokio vardo nenoriu neko ižeist bet
man jis skamba kaip audeja
man jis skamba kaip audeja

Ir mums daug kas taip sakė, tai dar pridūriau daugiau variantų Austėja kepėja, virėja, vedėja..... Ir ką? Nėr dar taip baisiai, tai panašiai, kaip Jurga - spurga

QUOTE(Čiunčia @ 2007 06 25, 15:28)
"Nuvalkiotas"????? Tai ne koks senas daiktas, kad būtų nuvalkiotas, labai jau negražiai kai kurios išsireiškėt 

O kaip kitaip pavadint, kai kieme ar klasėj bus 6 Austėjos ar 5 Gretos? Aš tokiais atvejais irgi nevynioju į vatą ir sakau, kad vardas nuvalkiotas.
pusės draugių mergaitės AUSTĖJOS

QUOTE(Sophi @ 2007 06 25, 15:47)
O kaip kitaip pavadint, kai kieme ar klasėj bus 6 Austėjos ar 5 Gretos? Aš tokiais atvejais irgi nevynioju į vatą ir sakau, kad vardas nuvalkiotas.
Dažnas, "ant bangos", populiarus ir t.t., bet tik "nenuvalkiotas"

kai gimė mano AUSTĖJA, tokio bumo dar nebuvo, kaip dabar,tikrai dabar arba Austėja arba Gabrielė, Gabija, negi nėra kitų vardų
. Mamos dabar madų vaikosi,
tikiu, kad tuoj bus pilna MERŪNŲ, RADŽIŲ ir pan.
Papildyta:
Aš "biški" čia ne į temą, bet visų mamų norėjau paklausti, kurios augina AUSTĖJAS...
Ar visos Austėjos tokios pašėlusios, atkaklios, komunikabilios, drąsios, na vienu žodžiu, kaip bitutės, gyvsydabriai? Būtų įdomu sužinoti?

Papildyta:
Aš "biški" čia ne į temą, bet visų mamų norėjau paklausti, kurios augina AUSTĖJAS...

QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 21:51)
Na nereikia taip labai perdėti., Sode irgi pažįstu dvi Austėjas

QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:48)

Grazus vardas
bet jau populiarus pasidare,kaip daviau savo merginai varda Austeja dar nebuvau niekur girdejus, o dabar jau pilna su tokiu vardeliu

QUOTE(Indriuske @ 2007 06 26, 19:57)
Grazus vardas
bet jau populiarus pasidare,kaip daviau savo merginai varda Austeja dar nebuvau niekur girdejus, o dabar jau pilna su tokiu vardeliu 

O aš pažįstu PAAUGLĘ Austėją