Įkraunama...
Įkraunama...

Austėja

Tiktų tik prie trumpos pavardės. Kitas dalykas - per dažnas.
Atsakyti
o man grazus wub.gif
Atsakyti
Labai gražus wub.gif
Atsakyti
"Nuvalkiotas"????? Tai ne koks senas daiktas, kad būtų nuvalkiotas, labai jau negražiai kai kurios išsireiškėt box.gif Vardas dažnas kaip ir šiuo metu Gabrielė, Gabija ar Elzė, bet nebūtina pulti įžeidinėti, tėveliai duoda vardelius iš širdies, tikiedamiesi, kad ateity ne vardas žmogų puoš, o žmogus savo vardą, nesvarbu ar tai bus Gabija, ar Gabrielė, ar Austėja, be to šitie vardai labai gražūs, su savo prasmėmis ir jei jie artimi širdžiai, kodėl gi jų atsisakyti? schmoll.gif (per smarkiai gal sureagavau... cool.gif ) .
Beje, mano dukrytė taip pat AUSTĖJA triniti.gif biggrin.gif

QUOTE(happy mama @ 2006 11 14, 12:39)
Gal ir gražus bet savo vaikui nedočiau tokio vardo nenoriu neko ižeist bet
man jis skamba kaip audeja ax.gif

Ir mums daug kas taip sakė, tai dar pridūriau daugiau variantų Austėja kepėja, virėja, vedėja..... Ir ką? Nėr dar taip baisiai, tai panašiai, kaip Jurga - spurga hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 25 birželio 2007 - 14:30
QUOTE(Čiunčia @ 2007 06 25, 15:28)
"Nuvalkiotas"????? Tai ne koks senas daiktas, kad būtų nuvalkiotas, labai jau negražiai kai kurios išsireiškėt box.gif

O kaip kitaip pavadint, kai kieme ar klasėj bus 6 Austėjos ar 5 Gretos? Aš tokiais atvejais irgi nevynioju į vatą ir sakau, kad vardas nuvalkiotas.
Atsakyti
pusės draugių mergaitės AUSTĖJOS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 25, 15:47)
O kaip kitaip pavadint, kai kieme ar klasėj bus 6 Austėjos ar 5 Gretos? Aš tokiais atvejais irgi nevynioju į vatą ir sakau, kad vardas nuvalkiotas.

Dažnas, "ant bangos", populiarus ir t.t., bet tik "nenuvalkiotas" schmoll.gif Na, bet kiekvienas suprantam kitaip tongue.gif
Atsakyti
kai gimė mano AUSTĖJA, tokio bumo dar nebuvo, kaip dabar,tikrai dabar arba Austėja arba Gabrielė, Gabija, negi nėra kitų vardų g.gif. Mamos dabar madų vaikosi, tongue.gif tikiu, kad tuoj bus pilna MERŪNŲ, RADŽIŲ ir pan.
Papildyta:
Aš "biški" čia ne į temą, bet visų mamų norėjau paklausti, kurios augina AUSTĖJAS... 4u.gif Ar visos Austėjos tokios pašėlusios, atkaklios, komunikabilios, drąsios, na vienu žodžiu, kaip bitutės, gyvsydabriai? Būtų įdomu sužinoti?
Atsakyti
QUOTE(RIMINI @ 2007 06 25, 21:51)
pusės draugių mergaitės AUSTĖJOS ax.gif

Na nereikia taip labai perdėti., Sode irgi pažįstu dvi Austėjas biggrin.gif ir man šis vardas labai gražus. Nesvarbu, dažnas ar ne, nuvalkiotas, kaip jūs sakot, ar kas antras tas vardas.... Svarbu kad gražus. Jūs tik pažiūrėkit kiek Jonų buvo anksčiau ir Petrų. Po 20 metų gal Austėjinės bus biggrin.gif laisvę Austėjinėms hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 20:48)
Po 20 metų gal Austėjinės bus biggrin.gif laisvę Austėjinėms hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grazus vardas wub.gif bet jau populiarus pasidare,kaip daviau savo merginai varda Austeja dar nebuvau niekur girdejus, o dabar jau pilna su tokiu vardeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2007 06 26, 19:57)
Grazus vardas  wub.gif  bet jau populiarus pasidare,kaip daviau savo merginai varda Austeja dar nebuvau niekur girdejus, o dabar jau pilna su tokiu vardeliu  mirksiukas.gif

O aš pažįstu PAAUGLĘ Austėją g.gif
Atsakyti