
Nesu aš studentė.... tik turiu namažą šeimyną.... ir vieną ją išlaikantį žmogų....
Todėl pasukti galvą,ką pagaminti pigiau,tikrai tenka....

Mano viena pažįstama visad sako,kad pilve nėra langelio ir niekas nepamatys,kuo maitiniesi....

Aš nekalbu apie visavertį maistą... beje,ar toks aplamai yra?

Jei jau kalbant apie pigumą,tai dabar pigu pirkti kiaulės galvą... kai kur ji būna net su ausimis

Ją išvirus ir nukaulinus,gaunasi gerokas kalnas mėsos... beje,skanios....
Sumalus,puikiausi įdarai lietiniams,virtų bulvių cepelinams,pyragėliams....
Galima pakepinti su svogūnais ir tiesiog užsipilti ant bulvių (beje,kepinant jau nebereikia papildomai riebalų),perlinių kruopų,virtų žirnių ar kitokių dalykėlių....
Tą patį galimą padaryti ir su vištienos sriubos rinkiniu... čia dar lieka sultinys sriubytei.
Dar darau balandėlius be mėsos.Viduje tik pakepintos morkos su ryžiais.Pamatysit,ten tos mėsos visai netrūksta....

Arba lietinius su daržovių (kepintų) įdaru....
Ypač dabar,kai derliaus laikas,galima tikrai puikiai improvizuoti....
Sutinku,kad tam reikia nemažai laiko ir pastangų.... nes reikia pasisukti virtuvėje ilgėliau,nei nusipirkus pusfabrikatį.....
