Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

Valau,bet ne kiekviena diena blush2.gif Dantu pasta tik nuciulpe doh.gif
Atsakyti
Mes turim ir labai grazu sepeteli, ir skania dantu pasta, taciau dantuku neleidziam valyti doh.gif Geriausiai vaikas suregavo i naujai nupirkta dantu sepeteli - ir ka galvojat jis su juo eme daryti?- ogi sukuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Valomės - vakare net du kartus - kai tėtė prausiasi ir kai aš tongue.gif .
Atsakyti
mes ir atseit valom ryte ir vakare smile.gif tik nededu dantų pastos (nors turiu vaikiškos), juk ji nemoka jos išspjaut. nežinau kaip elgtis? dėt ar ne g.gif
Atsakyti
Mes irgi valomes kieviena vakara,nors ir nemoka isspjauti bet vaikiskos pastos truputuka dedu o kaip mano sunui patinka dantukus valyti galetu i diena ir daugiau kartu valyt thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Valom ryte ir vakare. Pagaliau ismoko isspjaut. tongue.gif Juokingiausia, kai praso dantu siulo ir bando tarpdancius valyti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 11 20, 15:35)
mes ir atseit valom ryte ir vakare  smile.gif tik nededu dantų pastos (nors turiu vaikiškos), juk ji nemoka jos išspjaut. nežinau kaip elgtis? dėt ar ne  g.gif

aišku,kad dėt reikia.. juk tam ir skirtos dantų pastos 0-2m... mažiukui juk nepasakysi, kad nuryt negalima.. g.gif

QUOTE(anzu @ 2007 11 20, 18:58)
Valom ryte ir vakare. Pagaliau ismoko isspjaut. tongue.gif Juokingiausia, kai praso dantu siulo ir bando tarpdancius valyti. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o mes galim n-kartų per dieną dantukus valyt ir TIK SU dantų pasta.. bet pastebėjau, paskutiniu metu jis ne valyti dantis, o krantyti patį šepetuką ėmė.. ir kažkaip nelabai noriai leidžias,kad aš valyčiau.. unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Mes ir valomies, su trupučiu dantų pastos. Pačiai ir patinka valytis(be pastos), jau net dantų šepetuką keist reikia biggrin.gif
Atsakyti
Na mano dukrytei metukai, ir kai nepamirštu, valau jai dantukus su pasta be fluoro "nenedent". Arba jai duodu šepetuką su pasta ir ji pati sau valosi wub.gif Jai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mano maziukas taip pat mielu noru valosi dantukus... Pradėjome nuo kokių 6 mėn. - labai idomu buvo jam ką čia mama daro, tai nupirkome jam vaikišką šepetėlį... Pirma gi dantukų visai nedaug buvo, tai nors dantenas pasimasazuodavo smile.gif
Tai dabar kartu ir valomės visada...
Atsakyti
Na mes datukus pradėjom valyti tik prieš kokiu 2mėn, bet ir tau jau geras pasiekimas thumbup.gif . Pastaą aš nupirkus specialią, kai nieko tokio jei praryja, nes kol kas dar išskalaut burnytės nelabai išeina biggrin.gif
Atsakyti
Valomes karta dienoj su pasta nenedent ir sepetuku silikoniniu ant pirsto uzmaunamu biggrin.gif
Atsakyti