Valau,bet ne kiekviena diena
Dantu pasta tik nuciulpe
Mes turim ir labai grazu sepeteli, ir skania dantu pasta, taciau dantuku neleidziam valyti
Geriausiai vaikas suregavo i naujai nupirkta dantu sepeteli - ir ka galvojat jis su juo eme daryti?- ogi sukuotis
Valomės - vakare net du kartus - kai tėtė prausiasi ir kai aš
.
mes ir atseit valom ryte ir vakare
tik nededu dantų pastos (nors turiu vaikiškos), juk ji nemoka jos išspjaut. nežinau kaip elgtis? dėt ar ne
QUOTE(dowiliuke @ 2007 11 20, 15:35)
mes ir atseit valom ryte ir vakare
tik nededu dantų pastos (nors turiu vaikiškos), juk ji nemoka jos išspjaut. nežinau kaip elgtis? dėt ar ne 
aišku,kad dėt reikia.. juk tam ir skirtos dantų pastos 0-2m... mažiukui juk nepasakysi, kad nuryt negalima..
QUOTE(anzu @ 2007 11 20, 18:58)
Valom ryte ir vakare. Pagaliau ismoko isspjaut.
Juokingiausia, kai praso dantu siulo ir bando tarpdancius valyti. 
o mes galim n-kartų per dieną dantukus valyt ir TIK SU dantų pasta.. bet pastebėjau, paskutiniu metu jis ne valyti dantis, o krantyti patį šepetuką ėmė.. ir kažkaip nelabai noriai leidžias,kad aš valyčiau..
Mes ir valomies, su trupučiu dantų pastos. Pačiai ir patinka valytis(be pastos), jau net dantų šepetuką keist reikia
Na mano dukrytei metukai, ir kai nepamirštu, valau jai dantukus su pasta be fluoro "nenedent". Arba jai duodu šepetuką su pasta ir ji pati sau valosi
Jai labai patinka
Mano maziukas taip pat mielu noru valosi dantukus... Pradėjome nuo kokių 6 mėn. - labai idomu buvo jam ką čia mama daro, tai nupirkome jam vaikišką šepetėlį... Pirma gi dantukų visai nedaug buvo, tai nors dantenas pasimasazuodavo 
Tai dabar kartu ir valomės visada...
Tai dabar kartu ir valomės visada...
Na mes datukus pradėjom valyti tik prieš kokiu 2mėn, bet ir tau jau geras pasiekimas
. Pastaą aš nupirkus specialią, kai nieko tokio jei praryja, nes kol kas dar išskalaut burnytės nelabai išeina