tai va..pabandysiu nusakyti trumpai istorija..mano vyras yra vokietis..mes vede 1,5 metu turim 5 men.sunu. Jis sia vasara isvaziavo i teviske aplankyti tevu o as likau su vaikuciu.Nenorejau trenktis toliausiai,maitinu dar..na , leidau vienam vaziuoti. Siaip jis is manes reikalauja daug..visur,kur einu jam pranesu ir t.t..kai jis buvo isvykes isvaziavau i palanga vienai dienai,bet jam pranesiau,kad vaziuoju.Kai jis grizo i lietuva netycia kisenej radau bilieta i kinija

paklausiau is kur bilietas..jis pradejo prisiekineti,kad cia tik rezervacija..bet as nesu kvaila - yra data,stampas ir t.t..na,prisipazino,kad su tevu daro versla ir reikejo vaziuoti i kinija prekiu..

o tai pasakyti man nereikejo? Tada pradejo lementi,kad mes buvom apsipyke tuo metu ir jis nenorejo manes erzinti sakydamas apie ta kelione. Dabar jis vel ten isvaziavo..Man paskambino jo tetis,klausia kur mano vyras..as sakau kinijoj..nesuprantu kaip jei jie daro bizni,jei vienas nezino ka daro kitas

ir kiek prisimenu mes tikrai nesipykom pries jam isvaziuojant tad nereikia man meluoti,kad jis apie kelione nepasake tik del konfliktu..labai supykau..nebezinau,kaip reaguoti,esu karstakose - paskambinau jam ir pasakiau,kad nebegaliu juo pasitiketi todel skiriuosi.Tevai mane vadina kvaile..gal tokia ir esu,bet nepakenciu tokiu nesamoniu seimoje

noreciau isgirsti kaip jus tokioj situacijoj elgtumetes