Įkraunama...
Įkraunama...

tikriausiai paliksiu vyra

Baltic*girl , as irgi is tu itariuju zmoniu ir noriu viska zinoti,kad ir kokia ta teisybe butu,bet esme tame,kad jei jis nores issaugoti seima,jis tikrai man teisybes nepasakys,nebent pati ja surankiosiu kaip nors. O del verteju - jis turi ten toki pazistama,irgi vokietis,bet gyvenantis kinijoje apie 10 metu,tai atseit ten tas draugas rado gamyklas,o jis su jom tariasi del kainu.. doh.gif g.gif
Atsakyti
doh.gif Nenoriu klausti biznio planu, bet pasikartosiu - ar tikrai apsimoka keliauti i Kinija du kartus del prekiu su logotipu g.gif Visu pirma, as linkiu tau tureti kuo keisciausia pasaulio vyra kuris daro viska atbulai, tada seima issaugosi.
O antra, man visgi jo pasiaiskinimai atrodo nesamoningi. Nueik kad ir i www.asianproducts.com, ten rasi visas gamyklas ko tik sirdis geidzia, uzsisakysi ir nereiks niekur vaziuot. Juolab sakai jo draugas ten gyvena, ir dar turi ieskoti po kazkokius kaimelius g.gif Kinija nera svetinga salis, gal tikkai kuriose vietose, bet ten yra savi istatymai ir man atrodo netgi rizikinga vaziuoti su didele pinigu suma ar nezinant savo plano. Juolab nesitariant su zmona apie ji g.gif Pazistu net is lietuvu kas turi reikalu su Kinija, tai tokio dalyku kaip pasakoji tikrai negirdejau. As tai zinodama dar pergyvenciau, kad tas draugas pazindamas sali jo neapgautu, nes tikrai nebus kas apgins tokioje salyje.

Kad ir ka jis tau sakys, zinau tikesi kuo nori tiketi 4u.gif

Atsakyti
Pasikalbekit butinai.Gal vyras tau staigmena kokia ruosia g.gif
Atsakyti
FIDA, matau skaitai ax.gif I Kinija reikia vizos, tai rodo tavo vyras ilgai viska planavo. Ar jis ir anksciau slepdavo biznio planus? Parasyk tikra priezasti kai suzinosi, nors bendrai, labai smalsu.

Staigmena tikrai nebloga biggrin.gif O siaip man dar kiltu klausimu, kaip kad ar artimai bendravo su tuo draugu kur gyvena Kinijoj, ar tik po desimt metu atsirado, nejaugi nebuvo jokiu telefoniniu skambuciu ir pan. Labai keista istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 15 rugpjūčio 2006 - 22:59
Butinai parasysiu,kaip cia viskas baigsis..Apie ta pazistama as jau seniai zinojau.Bet tarkim man vistiek neaisku dar kai kas..gal as jau pradejau per daug mastyti,bet as prisimenu,kad jo bilietas buvo - helsinkis-hong kongas is lt..na,atseit pigiau..o is hong kong i kinija traukiniu vaziuoja.. g.gif o dar atradau ,kad pinigai imti is tailando banko..jau man nebepatinka viskas..
Atsakyti
Na Smurka dabar mane ispeiks, bet man vistiek irnesakyk.gif

Butent i Tailanda zmones vaziuoja kaip sex turistai, ir tokie vyrai slepia kai tai daro su vaikais... Tailande tevas savo penkiamete dukra parduotu. Buvo laidu ciklas pas mus, kaip ten vaziuoja vokieciai ir amerikieciai, kas nemate manau butu idomu parodyti ir Lietuvoje.

Vaziuojant i Kinija jis skristu ir nebutu jokiu saskaitu is Tailando. Tai visai kita salis. Juolab sakau, pati dabar padedu vyrui su siokiu tokiu klausimu is Kinijos, pazistu labai dideli portalo vadova (aisku per telefona ir laiskus tik), tai tikrai nieks nevaziuoja tartis del kazkokiu prekiu ir taip fabriko neiesko, nebent stato ar perka. Na bet tai jau zinotum. Kinijoj man butu dar ramiau, nes is pradziu parasiau bendrai apie sex turistus "i Azija vaziuoja", bet Kinija visgi komunistine salis ir tokiu dalyku greiciausiai netoleruotu. Vat Tailandas tuo pasizymi g.gif Nebutinai su vaikais, zinoma, bet pasidulkint su moterim retas kuris trenktusi i Tailanda, nes ta galima padaryt arciau. To nepasakytina apie vaikus.

Man labai gaila taves, isties nepasitikeciau taviskiu ne uz ka.

Papildyta:
Labute, dar viena mintis tau - paziurek i vyro pasa ar yra viza. I Kinija jos reikia, i Tailanda ne, Hon Kongas yra ne Kinija, daugiau kaip atskira respublika. Manau tavisksi taip vaziuoja nes maziau itarimu...

Vienas faktas, kad nieks i pacia Kinija nevaziuotu ir neimtu traukinio, Hon Kongas yra paciam pakrasty. Fabrikai daugelis yra isdestyti Siaures Rytuose ir aplink Shenshene. I ji skrenda lektuvai! Joks beprotis nevaziuotu i Hon Konga,kad traukiniu apziuretu fabrikus kurie kitoje salies puseje, Kinija be galo didziule. Paziurek i zemelapi: http://travel.yahoo....4-map_of_asia-i .

Jo istorija ne tik kad nebesirisa, bet melas koja kisa kaip reikiant. Jei ir gris su prekem, tu jam pasakyk, kad jas paprastai zmones uzsisako internetu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 15 rugpjūčio 2006 - 23:46
Viešpatie aukštielninkas.Ačiū dievui,kad mano vyras ne koks vokietis,anklas ar šeip Lietuvos turtuolis karsta.gif O dar pasvajodavau..... blink.gif
Būtinai parašyk,kuo baigsis tavo istorija. 4u.gif
Atsakyti
Aš net klaikiausiam sapne neišdrįsčiau susapnuoti, kad mano vyras, nors ir kokie blogi mūsų santykiai bebūtų, galėtų čikibrikinti vaikus blink.gif blink.gif blink.gif Kaip galima šitaip galvoti apie savo žmogų? Tada rimtai reikia skirtis ir daugiau į vyrus apskritai nebežiūrėti. Persimest ant moterų tada reiktų hihihi.gif
Atsakyti
hm, detektyvo nenarpliosiu, bet kalbant apie verslą, tai kiek teko domėtis- Azijoj svarbu yra tarpasmeniniai santykiai, asmeninis bendravimas, verslo partnerio pažinimas, tiesioginis kontaktas ir pan. Jų laiko, taisyklių, etiketo, darbo tvarkos ir kt. verslo aspektų vertinimas yra kardinaliai skirtingas nei vokiečių- noeiu pasakyt, kad 1. galimas daiktas, kad norint pradėti verslą būtinas asmininis kontaktas, 2. tavo vyras turėtų būti pilnas įspūdžių 4u.gif
Nžn ar išdegtų, bet gali pasidomėt "doing business in asia" (būna suskirstyta šalimis) ir paklausinėt vyro konkrečių dalykų. Teisybę pasakius aš tai daryčiau nuoširdžiai, vien iš domėjimosi svetima kultūra. Ir jei vyras net nelenkia į tą pusę- jausis gi.
Atsakyti
Baltic*girl , mano vyras man taip ir sake,kad jis yra shenzen mieste..atseit buvo taip - jis skrido i hong kong,nes ten gyvena jo draugas,tada vaziavo su draugu i ta shenzen miesta,nes draugas jau buvo rades kontaktus ir ten jie dabar daro sutartis..na,as laukiu,kada jis sugris,nes kalbejimasis telefonu nieko gero neduoda verysad.gif tada tik susipykstam ir viskas..labai sunku kalbetis ir aiskintis viska,kai skiria tukstanciai km..
Smurka, as irgi kazkaip giliai sirdy netikiu,kad jis ten su kokiais vaikais duodasi,bet kartais tenka isgyventi su zmogum 20 metu ir atsiskleidzia tikrasis veidas,o gal man ir po 2 metu tiesa isaiskes..bet duok dieve,kad jis viska paaiskintu. Kaip cia kazkas siule,paprasysiu banko korteles ataskaitos,vistik turiu tokia teise po tokiu nesamoniu.Paprasysiu saskaitu uz tas prekes..paprasysiu bilietu,kur keliavo ir kiek buvo..nors nemanau,kad jis tokius tures..ir tegul nevadina manes paranojike,nes tokia mane pats dabar padare schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fida @ 2006 08 16, 12:27)
1. paprasysiu banko korteles ataskaitos
2. paprasysiu bilietu
3. tegul nevadina manes paranojike

1. mergos ten kainuoja tiek, kad net nereikia stambesnės kupiūros išsikeist. pagal tai neatseksi. Ten už 10 baksų gali prabirbint porą mergaičių visais įmanomais būdais.
2. ką tau tai duos?
3. panašu, kad čia įvardijai savo diagnozę. Apskritai tekėdama už vokiečio, turėjai bent kiek įsigilinti į tos tautos mentalitetą: jei pati esi ne vokietė - tu jiems iš viso esi niekas. Jie tave pakęs tol, kol norės pakęsti, o jei pasišakosi - nudusins ir sudegins kokiam krematoriume. Jei jis tikras vokietis - jisai nesikryžmins su ne vokiete, o jei jau taip įvyko - jam svetimos tautinės vokiečių vertybės, o ydos - išlikusios. O jei pamynė vertybes - vadinasi pamins ir visa kita. Ir tu nebūsi jam išimtis.
Nenoriu varyti čia kažkokios rasizmo / šovinizmo / neapykantos propagandos. Tiesiog esu gyvenęs toje šalyje, pažinęs vokiečių mąstyseną. Jie dar pasauliui savo dantukus parodys....
Atsakyti
nu gerai,bet jus isivaizduokit , jei tas vyras tikrai nieko nedaro,o tiesiog varo bizniuka . Dabar cia jus visi padaret ji vaiku tvirkintoju,melagiu ir taip toliau g.gif tada negerai,autore prikurstysit baisiu minciu apie prostitutes, kurias jos vyras tvarko , nors jis ten gal nieko nedaro,va tada tai jau jam bus blogai,kai girs tongue.gif tiesiog kol jis buvo vokietijos,jis mane,kad jo zmona nieko nesuzinos,todel nuvaziavo,sutvarke reikalus ir viskas.Kam cia be reikalo nervinti.Juk jei noretu patvarkyti merguzeles ir vokietijoj ju pilna ir galejo pasisakyti,kad vaziuoja,juk vistiek ji nieko nesuzinos,ka jis ten veikia smile.gif
Atsakyti